Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות טויוטה היילקס לעבודות גינון. למיטב ידיעתי האורך והרוחב של הארגז הם מטר וחצי על מטר וחצי. אני לא יודע מה הגובה.

הכלי הכי ארוך הוא חרמש ואורכו מטר שמונים. אני מעוניין לדעת האם ניתן להכניס את החרמש באלכסון בארגז כזה.

אני מודע לאפשרות לביצוע חור בגג אולם אני לא מעוניין באפשרות זו.

מי יכול לעשות בעבורי את החישוב המתמטי הזה ?

תודה.

פורסם

אמור לצאת יותר משני מטרים. האם הארגז שטוח או שיש משהו שיכול להפריע כמו בליטות גלגלים? לדעתי כדאי ללכת עם הכלי כשאתה בודק היילקס כלשהו ולראות גם בעיניים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אפילו מעבר ל2.1 מכיוון שאפשר להניח כך שהאלכסון יתחיל בפינה התחתונה ויסתיים בפינה העליונה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

מוסך טויוטה. היחיד שיתן לך אינדיקציה מדוייקת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה שבפיתגורס זה יוצא 2.1 זה סבבה, כמובן שכשמכניסים את מימד הגובה זה יוצא אפילו יותר, אבל חרמש הוא לא מקל מטאטא, יש לו מימד רוחב. אם תתן לנו את רוחב החרמש בצד המנוע בנק' הרחבה ביותר, ואת מרחקה מהקצה, וכנ"ל לצד של ה'להב'. אפשר יהיה לחשב יותר מדוייק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם להעריך את הגובה ב-80 ס"מ, האלכסון לא יגדל בהרבה, יצא לי פחות מ-2.3.

עוד דבר שצריך להתחשב בו: הדלת בארגז סגור לא נפתחת לאורך כל הצלע ("פיאה" בגאומטרית).

מה שכן אפשר לעשות בכל מקרה, והרבה גננים נוהגים כך: לקבע את החרמש לגגון, רק צריך להחזיק שרפרף (או ארגז כלים רציני וקל) ורצועות טובות לקיבוע מהיר ובטוח, אפשר כמובן להכין תושבת קבע חביבה.

פורסם

גיסי גנן עם היילקס, המלצה שלי? תקנה עגלה סגורה, זה מה שהוא עשה וככה יש לו מקום לכל הכלים כולל חרמשים, מגזמת, 2 מכסחות דשא, מגרפות, 2 מיכלי דלק לכלים, פח אשפה ירוק גדול ועוד ועוד.

פורסם

shellcase, הרוחב של המנוע הוא כ25 ס"מ, ושל הקסטה הוא כ10ס"מ ,

Eily, תהיה לי בעיה לשים את החרמש על הגג בחורף,

ROEi1, אני כנראה יקנה עגלה בעתיד שתשמש כמחסן, אני עובד באזור המרכז ולא בכל גינה יהיה נוח למצוא חניה לשני רכבים קרוב לבית.

פורסם

סרטוט זריז מראה שמבלי להתחשב במימד הגובה, האורך המקסימלי של החרש הוא 1.95 מ'. אם יש לך איזה מטר גובה עם קצת תמרון תצליח להכניס, אבל אם הארגז יהיה מלא - זה עלול להיות קשה.בדבר אחד אני בטוח, הדף והמציאות לא תמיד נפגשים, הייתי מחפש רכב עם ארגז דומה, ומבקש להכניס לשם את החרמש שלך לרגע.במקרה הכי נורא, קפוץ לרתך או נגר שיבנו לך איזה קופסא על הגג של הארגז שבה יגור החרמש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...