Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש לקנות רכב סטיישן יד שניה.

היום הציעו לי בחברת ליסינג קיה סיד סטיישן LX שנת 2012 (ינואר) עם 88.2 אלף ק"מ.

בדיקת הרכב שהם הציגו הראתה שהכל תקין פרט לכמה שריטות בצבע - אבל כמובן שאני אקח את האוטו לבדיקה מטעמי.

הם גם הציגו לי את היסטוריית הטיפולים של הרכב. רציתי שתחוו דעה אם הטיפולים נראים סבירים:

IMG_6260.jpg

תודה.

פורסם

היסטוריה יפה, אבל בלי פרוט של כל טיפול.

אחרי הבדיקה או לפני הייתי מציע ללכת למוסך ולהוציא היסטוריית טיפולים מפורטת של כל טיפול לחוד.

פורסם

מעניין איזו החלפת רצועת מנוע עשו ב75K...? אין רצועת טיימינג בקיה סיד סטיישן 2012,יש שרשרת.

פורסם

תיקח לבדיקה משלך. סה"כ זה נראה סביר.

קח בחשבון שהצמיגים ששמה חברת הליסינג הם הדבר הכי גרוע שיכול להיות - או סינים ברמה הכי נמוכה, או משומשים, או סינים ברמה נמוכה ומשומשים - ככה שרוב הסיכויים הם שתצטרך להחליף בכל מקרה רביעיית צמיגים לרביעייה איכותית.

מעבר לזה תסתכל על הרכב עצמו, שאין בו שריטות מכוערות על הגוף או שריטות\שברים בתוך חלקים בלתי ניתנים להחלפה בפנים הרכב, שאין קרעים בריפוד וכו' - ושלח לבדיקה. תקן את מה שלא תקין (אם יש) וסע לשלום.

• תוכן חדש...