Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

500X אהבתי

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשכולם בפורום מתלהבים מהקליאו החדשה ומשבחים אותה אני ביצעתי נסיעה וגיליתי שמדובר ברכב לא נוח, קופצני, רועש בעל תא נוסעים לא איכותי (בלשון המעטה).

מעניין אותך באמת? תזמין נסיעת מבחן ותחליט בעצמך.

מעניין אותך להקפיץ שרשור ולחפש קונספרציות? אז אתה בדרך הנכונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני לא אזמין נסיעת מבחן, מכיוון שאני לא מתכוון לרכוש חדשה אלא משומשת - ולכן לא אשגע סוכנים סתם.

יחד עם זאת, יש סתירה משמעותית בין מה שדיווחתם, לבין מה שכתב רכב בכיר כותב. שאלתי שאלה פשוטה: נוח או לא נוח. אני מבין שזו שאלה מעט בעייתית שעלולה לגרום להתלקחות המונית בגלל רגישות, אז ארים ידיים ואשלח הודעה פרטית בפייסבוק ל"וואלה" עם השאלה (פעם שעברה זה עבד יופי).

אין לי עניין לייצר פה דיון ענק על רכבים איטלקיים. כל טוב וסופ"ש מצוין שיהיה.

פורסם
אני רק שאלה:

אתם התלהבתם בטירוף, אבל ב"וואלה" לקחו את הרכב הזה לנסיעת מבחן, וקטלו לו את הצורה בכל הנוגע לסעיף הנוחות. כתבו שם דברים שאני באופן אישי לא קראתי כבר הרבה זמן על רכב, אפילו ספורטיבי:

http://cars.walla.co.il/item/2871925

די נו, מה אתה עכשיו...

בקארספורום סתם מנפחים מחמאות על איזו פיאט?!?!

אין מצב, שכח מזה.

לא יכול להיות.

פורסם

נוח או לא זו שאלה סובייקטיבית. אם אתה רוצה תשובה שתתאים לך, תנהג. אם אתה רוצה תשובה שתתאים לקובי ליאני, תשאל את קובי ליאני. לא הרגשתי שהרכב היה קופצני, אבל נהגתי 10 דקות ונסעתי עוד 10. מדד מוחלט או אפילו מייצג זה לא ולכן אם המצב ינוע לקראת רכישה, אדאג לקחת נסיעת מבחן ארוכה יותר, בלי שום קשר למה שיגידו וואלה, טופ גיר או קטולהו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
די נו, מה אתה עכשיו...

אין מצב, שכח מזה.

לא יכול להיות.

כן, בקארספורום מנפחים איזו פיאט. כאן, כזכור, אובייקטיביים רק עם תוצרת VAG.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יחד עם זאת, יש סתירה משמעותית בין מה שדיווחתם, לבין מה שכתב רכב בכיר

תשמע, תראה, זה ידוע שביקורת סותרות לביקורות שנכתבו ע"י חברי פורום מסעירות את האווירה. אומנם פעם קודמת לא היה מדובר ברכב איטלקי אלא גרמני, לא בכתב רכב בכיר כמו קובי ליאני אלא איזה מגזין גרמני איזוטרי, אבל זה פשוט קורה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני לא אזמין נסיעת מבחן, מכיוון שאני לא מתכוון לרכוש חדשה אלא משומשת - ולכן לא אשגע סוכנים סתם.

באמת?

למה לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כי הרבה יותר יעיל לשאול בפורום, to stir some shit, תמיד טוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
די נו, מה אתה עכשיו...

אין מצב, שכח מזה.

לא יכול להיות.

די נו, מה אתה עכשיו...

בקארספורום סתם מנפחים חסרונות של איזו פיאט?!?

אין מצב, שכח מזה.

לא יכול להיות.

הנה מה שהיה לשני מגזינים בריטיים "בכירים" להגיד:

Fiat 500X review | Autocar

The ride itself is mostly pretty good, the 500X benefitting from a new platform shared with its Jeep Renegade cousin. A stiff structure and independent MacPherson strut rear suspension must help, the ride only turning choppy on scabby Tarmac.

Having tried versions on both 17in and 18in wheels, if you value ride comfort we’d definitely say less is more. Fiat was brave enough to let us test the car on some pretty beaten-up Buckinghamshire roads, and it’s noticeably smoother on the smaller wheels. Even so, it still fidgets slightly over bumps, but a Skoda Yeti or Kia Soul are comparable.

Fiat 500X 1.6 MultiJet II 120 Lounge (2015) review | Car Magazine

The 500X trades a touch of ride comfort for keen cornering capability. It leans, yes, but never feels… floppy. The relatively low (for a crossover) seating position helps, as does the lack of slop in the steering, and overall it’s a pleasing car to punt along at speed. The ride isn’t really uncomfortable, either, especially on the smaller wheels, it’s just a bit crashy over sudden surface imperfections; given the state of some of Italy’s roads, it’s fine.

יחד עם זאת, יש סתירה משמעותית בין מה שדיווחתם, לבין מה שכתב רכב בכיר כותב. שאלתי שאלה פשוטה: נוח או לא נוח. אני מבין שזו שאלה מעט בעייתית שעלולה לגרום להתלקחות המונית בגלל רגישות, אז ארים ידיים ואשלח הודעה פרטית בפייסבוק ל"וואלה" עם השאלה (פעם שעברה זה עבד יופי).

יש לי הצעה שלא תוכל לסרב לה: גש לסוכנות פיאט הקרובה לביתך ופנה למנהל הסוכנות. אמור לו כי הינך שוקל רכישה של 500X ברגע שתהיה אחת כזו משומשת בשוק, שתף אותו בלבטים שלך בעניין נוחות הנסיעה ותראה מה יקרה - אני די בטוח שמה שיקרה הוא שיציעו לך נסיעת מבחן על מנת שתוכל להתרשם בעצמך מהרכב ולראות האם הוא מתאים לך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לפני מספר ימים נזדמן לי לנהוג כ-45 דקות ברכב ההדגמה הצהוב, ברמת גימור 'פופ סטאר', אותו רכב שנבחן ע"י וואלה.

נוחות הנסיעה לא מבריקה, אך מאידך לא כזו מזעזעת. עיקר הבעיה היא במתלה האחורי, שאינו מסוגל להתמודד כראוי עם בורות/שיבושים רציניים(מחלה של הרבה שנים בפיאט). הבעיה היא שעל אספלט מחורץ, רעשי הכביש, בשילוב אי אילו קרקושי פלסטיק, גורמים לכם להרגיש כאילו אתם נוסעים באונו ישנה.

הביצועים לא רעים. הבעיה היא שהמכונית החמודה למראה היא חזיר לא קטן מבחינת המשקל, עם 1320 ק"ג. ואם ממש לוחצים אותה, מגלים שהמנוע לא ממש שש אלי סל"ד ושתיבת ה-TCT גונחת בהחלפות בסל"ד גבוה. הניהוג חביב, הרבה יותר מוצלח מג'וק, למשל.

תא הנוסעים נאה, אבל איכותו אולי גבוהה רק בסטנדרטים של פיאט...מנגנון כיוון זוית הגב של המושב מצ'וקמק, אבל לפחות מושב הנהג היה נוח ותומך. המושב האחורי הקשה, לעומת זאת, הזכיר ספסל רחוב - וגם תא המטען מאכזב.

הבעיה העיקרית של המכונית היא במחירה הגבוה - והלא מוצדק, לטעמי, קל וחומר שמדובר במותג עם תדמית טעונת שיפור וביצועים ירודים בסקרי שביעות רצון בחו"ל. בכמה גבוה? לדעתי בלא פחות מ-20K שקלים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אז מי בעצם מובילת הקטגוריה היום?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

2008 היא מכונית מאוד מוצלחת - וגם ליטי יש את החוזקות שלה.

לצערי לא נזדמן בידי לנהוג בקפצ'ור וגם המוקה שנהגתי עליה בחו"ל לא ממש רלוונטית אלינו(דיזל, ידנית ולא מי יודע מה מוצלחת).

אני מנחש שמאזדה CX3 והונדה HRV יטרפו את הקלפים לכל השאר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני מנחש שמאזדה CX3 והונדה HRV יטרפו את הקלפים לכל השאר.

אם לגנוב לרגע את הדיון.

מאיר בטח ידפקו מחיר להונדה ונישאר בלי הונדה.

הCX-3 לעומת זאת נראה כמו אופציה נורא נורא מעניינת, רק צריך להתפלל שדלק יביאו אותו במחיר ואיבזור טוב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש כתב רכב, בכיר אפילו מליאני ( לדעתי כמובן ), עם אתר משלו שערך פעם מבחן השוואתי בין הלאון הקודמת לג'ולייטה הקודמת וקבע אז שהלאון עדיפה כמעט מכל בחינה על הג'ולייטה. אז אני שבעוונותי וכנראה מתוך חוסר הבנה מוחלט העדפתי בראבו על לאון שכזו, הפנמתי שגם העכוז שלי אחר, גם האופן שבו אני מפרש נוחות/הנאה דינמית/אסתטית הוא כנראה משהו מאוד פרטי ואישי שאין לו דבר וחצי דבר עם כתבי רכב בכירים וזוטרים. וזו אגב רק דוגמה ללא מעט מבחני רכב שההיכרות שלי עם נשואי המבחן השאירו אותי עם פדחת מכוסחת מרוב תמיהה. יש מבחנים לא מעטים על ה X הזו שקראתי מתוך ענין, מרביתם מחו"ל. לא זוכר שמישהו כתב שם משהו דומה בענין הנוחות, אבל גם זה לא מענין עד שהתחת הפרטי שלי שיודע הכי טוב יספר לי מה הוא חושב.

בכל מקרה, לא הייתי מוותר על נסיעת מבחן, אפילו אם אני שוקל משומשת. נדמה לי שגם אם תתוודה על כך בסוכנות, לא יזרקו אותך מכל המדרגות. יש להם ענין בנסיעות מבחן מתוך ידיעה שחלקן לחינם, אחרי הכל יש סיכוי שאם תאהב תבוא ותספר על זה כאן וזו פירסומת אפקטיבית למדי ונורא נורא זולה.

• תוכן חדש...