Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

500X אהבתי

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הבאז התקשורתי ואחרי שלא קראתי את השרשור הארוך שהיה עליה (נשברתי די מהר עם התחלת כיבוסי הדיעות הקדומות) עשיתי היום נסיעת מבחן קצרה על הגברת.

אהבתי.

אצלי היא מועמדת להחליף את הרומסטר המזדקנת ובהשוואה אליה הפיאט מנצחת בכל פרמטר.

רכב נוח מאוד, מגהץ במפרים טוב באופן ששווה ציון.

גיר tct חלק מאוד.

מנוע מספיק חזק כדי לנצח במיאוצי הרמזורים בעיר.

מרווח קידמי מעולה.

אחורי גם נראה טוב למרות שלא מדדתי.

תא מטען מפתיע בגדלו יחסית למימדים החיצוניים של הרכב.

מערכת שמע/מולטימדיה טובה מאוד (uconnect שמוכרת לי מהאלפות, כאן לא התמקדתי בה).

שוקל לקנות אחת ברצינות.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז כן, בהחלט רכב מאוד חביב. לא ספורטיבי למרות המנוע גיר ואולי רכיבים נוספים של ג'ולייטה, אבל ליד ספורטז' 1.6 מדובר בפרארי.

בכל מקרה, אני מתעלם ממה שמעניין אותי ברכב כי זה לא העניין, לצורך העניין עשיתי נסיעת מבחן בניסיון לראות אותה מהעיניים של אשתי.

קודם כל, רכב מאוד נאה ושונה מהג'יפון הקוריאני/יפני המצוי (שגם הם בחלקם נאים אבל מתחילים כבר לחזור על השטאנץ). פרופורציות טובות שנראות במציאות יותר נכונות מאשר בצילומי צד. גם מבפנים, היא נאה ונעימה מאוד לשבת בה, סביבת נהג ונוסע איכותית ומפנקת למדי.

בנסיעה, הרכב מרגיש כמו ג'יפון - ציפיתי אולי למשהו שיפתיע ויתנהג כמו האצ'בק איטלקית, אבל לא, מרגישים את הגובה ואת הרכות, ולטוב ולרע מרגישים גם את הגודל - הרכב לא מרגיש קטן ממידותיו ואולי אף מרגיש מעט גדול ממידותיו. ל500X אורך דומה לבראבו אבל היא הרגישה גדולה בהרבה. לעומת זאת, לנהג/ת הרגוע/ה שמחפשת נוחות ותחושת בטחון - הכל מרגיש מצוין. מכונית נוחה להפליא, מגהצת באמפים ובורות, ילדים במושב האחורי יוכלו לישון בכיף. גם במושב הקדמי.

הביצועים לא רעים, צריך להעביר למצב ספורט בשביל להרגיש את המנוע ואז התגובות מתחדדות והאוטו סוחב יפה. במצב ה"חסכוני" או איך שקוראים לו שם, העסק קצת עייף. כל ההתנהגות וההיגוי קצת אילמים ולא מזמינים לתקוף סיבובים, ודאי לא בנסיעת מבחן קצרה יחסית, אבל אני מניח שאחרי למידה קצרה של יכולות המרכב וקבלת בטחון אפשר לקחת אותה לנהיגה יותר אגרסיבית, היכולת ללא ספק שם.

באופן כללי - חבילה מאוד מעניינת למי שמחפש רכב משפחתי/ג'יפוני מאובזר ולא חייב "יפנית / קוריאנית". אגב חבילות האבזור לא יקרות במיוחד, להערכתי, למשל להוסיף חבילת בטיחות משודרגת שכוללת כמה וכמה אלמנטים מתקדמים כמו בקרת סטיה מנתיב, בלימה אוטומטית, התרעת שטח מת ועוד כמה דברים, עולה כ-5,000 ש"ח - לפי המפרט ציפיתי לפי 2, למען האמת. כנ"ל לגבי חבילות אבזור אחרות. כלומר ההפרש בין מחירי הבסיס ל"מה שבאמת אתם רוצים" לא כזה עצום.

וכרגיל, יש לציין ארוע לא מנקר עיניים אך בהחלט נחמד של סמל"ת, ארגון טוב של התורים והקהל, המתנה קצרצרה לנסיעת מבחן שהיתה ארוכה משציפיתי בסוג כזה של ארוע, מבחר מכוניות מהדגמים השונים שיש כרגע במלאי. לדעתי הם אכן יחסלו מהר מאוד את מלאי ההשקה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חסרונות ? הגזמת.

מדובר במתת אל לעם היושב בציון, לא פחות, ואירוע ההשקה שלה השני בחשיבותו ליום הכרזת המדינה, וגם זה בספק גדול.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לב ספורטיבי, אם עוד לא הבנת, השפעתן העמוקה של הוואגיות על אישיותי הבעייתית משהו, גרמו גם לחוש ההומור שלי להפוך לגרמני למהדרין.

וברצינות - ה x500 נראית חביב ובהחלט מהווה משב רוח מרענן, מצוידת ביחידות הינע מודרניות, בייח׳וד בהשוואה לספורטאז׳ ובתג מחיר נכון.

בעייתו העיקרית תהייה ההקצאה הקטנה מידי והספורט אז׳ שנראה מאיים יותר..:-P

וחוץ מזה, vag שולטתתתתתתתתתתתתת

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אאכיל את הטרולים, למה לא, בכל זאת אני אורח בפורום שלהם. אז כמו שציינתי - לטעמי הרכב הרגיש גדול וכבד יותר מכפי שציפיתי/קיוויתי, ובעל היגוי והתנהגות עמומים במקצת - באמת רציתי לקבל פה איזה ג'יפון שלא מרגיש כמו ג'יפון, וזה לא המצב. מעבר לזה - רכב חדש, למה שלא יהיה מצוין? האם ציפיתם לרגרסיה? שפיאט תוציא רכב פחות מתקדם מאשר ספורטג' כי איטליה מדינת עולם שלישי מפגרת? לא כל כך ברור לי הקטע. רוב המכוניות החדש הן טובות וקשה למצוא בהן חסרונות של ממש, אני לא קורא ל"חסר לי אבזור" או "יקר לי" חסרון, תמחור זה עניין נפרד מ"איכות". ההבדלים בד"כ עניין של טעם. אם רכב כזה או אחר מתאים לך, והיתרונות היחסיים שלו מצדיקים מבחינתך לשלם פרמיה מסוימת או לא - עניין אישי לחלוטין. לדעתי גם מאזדה, קאיה, יונדאי, פורד ו-VW (סתם דוגמא) מוציאות מכוניות מצוינות, הגם שלא כולן לטעמי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

amiger פנה ככל הנראה לחן פרחי.

עוד שרשור על איטלקייה מעניינת לשוק המקומי.

*לוקח פופקורן*

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
האיטלקיות מקבלות לאט לאט מעמד פאביה.

:)

לגמרי צודק!

אבל שים לב שגם הצרפתיות, גם היפניות, גם האמרטוקיות, וגם (רחמנא ליצלן) הספרדמניות (פי עליהן! גוועלד!)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מישהו יודע אם הרכב כבר מוצג בסוכנויות?

אצלי בבית עדיין מחכים למאזדה CX3 כרכב שלישי או כמחליף של היונדאי אבל אני מחבב את ה-500 בגירסה הזאת במיוחד כשהמאזדה מתעכבת ואני צופה תמחור לא תחרותי במיוחד.

פורסם

גם אני הייתי. רכב חמוד לאללה, א-ב-ל בניגוד amiger אני חושב שתא המטען סימלי. אם אני לוקח כזאת אדומה, הבת שלי תנשק אותי, ואשתי תאכל לי את הראש כי אין בגאז'.

ומי שחושב שפיאט מקבלת פה הנחות שיריץ חיפוש על הפיאט מריאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...