Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב כבר זמן רב, אני נהג חדש ומעוניין לרכוש את הרכב הראשון שלי.

דגם: פולקסווגן פולו קלאסיק

נפח: 1600

שנה: 1998

יד: 02

ק"מ: 107,000

טסט עד: 02/2016

מחיר: 7,000 ש"ח

מה אומרים כדאי?

אשמח לקבל טיפים וחוות דעת על הרכב.

פורסם
נשמע טוב, אבל תבדוק את האוטו גם במכון בדיקה וגם במוסך כמובן.

שלום חבר. אני פשות נהג חדש ואני עובר את כול התהליך הזה לבד, אז עם אפשר קצת פרטים על התהליך של הבדיקה כמה עולה וכו... ואשמח לעוד טיפים ממך ~ וכמה ביטוח יעלה ~

פורסם
נשמע טוב, אבל תבדוק את האוטו גם במכון בדיקה וגם במוסך כמובן.

אל תבדוק את הרכב במכון בדיקה.

רכב כזה יקבל בכל סעיף את ה- "X" של הנכשל בבדיקה (ולא תדע בסופו של דבר מצב הרכב האמיתי + תיפרד "כמעט סתם" מכמה מאות שקלים).

מציע לך לקחת את הרכב למוסך (אם מוסך רון בקרבתך - ת"א - מצויין) שאתה סומך עליו לבדיקה.

יש לרכב הסטוריית טיפולים (ניירת עם כל התיקונים והטיפולים שעבר) ?

לעניין ביטוח - ניתן לברר טלפונית אצל כל סוכן (במקומך הייתי עושה חובה וצד ג'. בגלל היותך נהג חדש - מן הסתם הביטוח יהיה יקר).

alfa 156 2.5.

פורסם
אל תבדוק את הרכב במכון בדיקה.

רכב כזה יקבל בכל סעיף את ה- "X" של הנכשל בבדיקה (ולא תדע בסופו של דבר מצב הרכב האמיתי + תיפרד "כמעט סתם" מכמה מאות שקלים).

מציע לך לקחת את הרכב למוסך (אם מוסך רון בקרבתך - ת"א - מצויין) שאתה סומך עליו לבדיקה.

יש לרכב הסטוריית טיפולים (ניירת עם כל התיקונים והטיפולים שעבר) ?

לעניין ביטוח - ניתן לברר טלפונית אצל כל סוכן (במקומך הייתי עושה חובה וצד ג'. בגלל היותך נהג חדש - מן הסתם הביטוח יהיה יקר).

זה רכב שרוב הזמן עומד, רכב של פנסיונר בגלל זה גם הק"מ הנמוך. פעם אחרונה שטופל ב-2008 בסביבות ה 70,000 ק"מ עשה טיימינג ועוד משהו לא זוכר...(בעיקרון הוא מטפל בו לבד פלגים שמנים וכו...) בקשר למכון רישוי באמת זה מה שהם עושים? הרבה אמרו לי שרכבים ישינים עדיף לא לקחת למכון רישוי אלא למוסך. תודה ע

פורסם

הק"מ נמוך מאוד וזה מחשיד. בכל מקרה הרכב עצמו נחשב לאמין מאוד, אם מטפלים בו כראוי. אם הק"מ אמיתי הייתי שוקל קנייה ויישור קו (דבר ראשון החלפה של רצועת טיימינג) אבל אם יש חדש שהק"מ מזוייף- בורח.

פורסם
הק"מ נמוך מאוד וזה מחשיד. בכל מקרה הרכב עצמו נחשב לאמין מאוד, אם מטפלים בו כראוי. אם הק"מ אמיתי הייתי שוקל קנייה ויישור קו (דבר ראשון החלפה של רצועת טיימינג) אבל אם יש חדש שהק"מ מזוייף- בורח.

תאמין לי, זה הדבר היחד שמפחיד אותי לגבי הרכב... איך אפשר לדעת זיוף? ברישיון רשום 101,000 ק"מ

ב 2008 - 70,000 - רכב של פנסיונר ועם זה כזה ביג דיל? דררך הגב הנוע לא נרא מת כמו של כול השנים האלו

מנוע 1.6 עם הקופסה של הפוולסוגן נירא טוב

פורסם

הייתי בודק במוסך כמו שאמרו לך כאן, תסתכל אם הכיסא קרוע ואם ההגה וידית ההילוכים מאוד בלויים, זה יכול להעיד על שימוש רב.

תיסע על הרכב ותנסה להרגיש איך הנסיעה האם היא חלקה או לא, מה מצב הקלאץ'? איך ההילוכים עוברים? האם הגיר קשה?

ואם הכל בסדר הייתי קונה וישר מכניס לטיפול גדול ומחליף רצועת טיימינג (כמובן לרצועה מחברה איכותית) ומשאבת מים ונוסע בראש שקט.

לדודה שלי יש פולו קלאסיק כזו אוטומטית 2001 והיא מאוד מרוצה ממנה, לנו במשפחה היתה גם גולף ולאון עם מנוע דיי דומה והאמינות שלו דיי טובה

אבל צריך לטפל בו כמו שצריך (אל תשכח שזה גם רכב ישן מאוד).

אגב, גם אני בעבר קניתי רכב מאישה מבוגרת בשנת 2009 והרכב היה מודל 93' עם 144000 ק"מ אבל הרכב טופל מהיום הראשון במוסך מורשה יבואן עם כל הקבלות כמו שעון לפי הוראות יצרן כל שנה ואפילו שלא היגיעו לק"מ של הטיפול.

פורסם
זה רכב שרוב הזמן עומד, רכב של פנסיונר בגלל זה גם הק"מ הנמוך. פעם אחרונה שטופל ב-2008 בסביבות ה 70,000 ק"מ עשה טיימינג ועוד משהו לא זוכר...(בעיקרון הוא מטפל בו לבד פלגים שמנים וכו...) בקשר למכון רישוי באמת זה מה שהם עושים? הרבה אמרו לי שרכבים ישינים עדיף לא לקחת למכון רישוי אלא למוסך. תודה ע

רגע, הרכב לא טופל מ - 2008 ?? או שיש לי בעיית הבנת הנקרא...

פורסם

בעיה.

רכב זקוק לטיפול גם כאשר הוא עומד. תקח את הרכב למוסך שיגיע לך האם ישנו נזק. (כנראה שיש, אולי לא נזק אבל תהליך של החלפת כל השמנים וניקוי המערכות)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

נירא לי אני לא יקנה בגלל, שגם הוא לא בעל הרכב אח שלו רשום בעל הרכב + הוא אמר יד 2 רשום ברישיון 02 זה אומר שהוא יד 3 של הרכב + לא היגיוני ק"מ כזה נמוך לרכב כזה ישן + אין ניירת טיפולים + פעם אחרונה טופל 2008 + לקח לרכב כמה פעמים להתניע + מדליקים מזגן אז הטורים יורדים והרכב מתחיל לרעוד בטירוף + הבנדאם גם לא נירא לי משהו (נירא טיפה נוכל) ...

פורסם

תמיד יש ממה לחשוש.

אבל אם הק"מ לא מזוייף ומוסכניק אמין אומר לך שהרכב במצב סביר אז זו נראית כמו עסקה בסדר. ואם תוריד ב 1500 ש"ח אז בכלל טוב.

5 שנים בלי טיפול נשמע לא טוב, אבל לא סוף העולם.

בדוק צמיגים

היתה לי איביזה 98. לדעתי עם אותו מנוע.

יש שם בעיה בבית מצערת שעלתה לי הרבה כסף. קח למוסך שמתמחה בפולקסואגן.

• תוכן חדש...