Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש ברשותנו כבר שנה וחצי פאסאט 2006 עם 35,000 ק״מ. אמא שלי רוצה אוטו קטן יותר (״מה אני צריכה את כל הגודל הזה?״) וגם מעדיפה להחליף בגלל צריכת הדלק המופרזת.

הבעיה שלי היא שאני מאוד מעדיף מכוניות גרמניות עם כוח. קשה לי להתפשר על רכב אחר גם אם זה רלוונטי יותר למקרה.

בינתיים לא החלטנו כי זה עדיין בחיתולים, אבל מה ההצעות שלכם?

לגבי התקציב - 70,000 בערך (אחרי מכירת הפאסאט).

בינתיים בראש שלי A3 2009-10.

2016 BMW M235i.

פורסם

אני מבין את חוסר הרצון להחזיק רכב גדול. אבל אם הסיבה היחידה היא צריכת הדלק אז שווה לעשות את ההחלפה רק אם נוסעים הרבה מאוד ק"מ. ואתם לא נוסעים הרבה לפי הק"מ של הרכב הנוכחי.

לא ציינת כל בעיה עם האמינות של הפאסאט. אם היא אמינה ועם 35 אלף ק"מ בלבד לא הייתי ממהר להחליף אותה.

אולי תחסכו דלק. אבל לא תחסכו כסף.

פורסם

אכן התוספת כדי לקנות רכב חדש וקטן יותר דיי תחסל את החיסכון בדלק.

אבל לרכב הקטן יש יתרונות כמו נוחות בתמרון עירוני לאימא ועלויות שוטפות זולות יותר.

אם אהבתם את הפסאט אז אולי פביה או פולו מ-2012 יתאימו לכם. עם 1.2 TSI על המכוניות האלה לא תרגיש מחסור בכוח.

פורסם

לאוטו כזה עם ק"מ שפאסאט ממוצעת עושה בשנה ולא ב 10 שנים, כל החלפה תהיה הפסד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני מבין את חוסר הרצון להחזיק רכב גדול. אבל אם הסיבה היחידה היא צריכת הדלק אז שווה לעשות את ההחלפה רק אם נוסעים הרבה מאוד ק"מ. ואתם לא נוסעים הרבה לפי הק"מ של הרכב הנוכחי.

לא ציינת כל בעיה עם האמינות של הפאסאט. אם היא אמינה ועם 35 אלף ק"מ בלבד לא הייתי ממהר להחליף אותה.

אולי תחסכו דלק. אבל לא תחסכו כסף.

אכן התוספת כדי לקנות רכב חדש וקטן יותר דיי תחסל את החיסכון בדלק.

אבל לרכב הקטן יש יתרונות כמו נוחות בתמרון עירוני לאימא ועלויות שוטפות זולות יותר.

אם אהבתם את הפסאט אז אולי פביה או פולו מ-2012 יתאימו לכם. עם 1.2 TSI על המכוניות האלה לא תרגיש מחסור בכוח.

תודה על התגובות המהירות!

האוטו הגיע לחברה של אבא שלי עם 22,000 ק״מ, אכן מציאה! הוא היה בבעלות אישה מבוגרת שעשתה תאונה ולקחה את כספי חברת הביטוח.

לגבי האמינות - לא הייתה לנו אף בעיה אחת רצינית במהלך השנה וחצי שלנו איתה (חוץ ממנעול דלת אחורי שהפסיק לעבוד) אבל חוץ מזה - שום דבר.

לגבי ההחלפה - זה עדיין בחיתולים, אבל אמא שלי המון זמן באמת רוצה רכב קטן כי היא זו שהכי משתמשת ברכב. חשבתי שאם אעשה קצת שיעורי בית אוכל לשכנע אותה ואת אבא שלי להחליף. רציתי גם להתחשב בצרכים שלי שהם בעיקר כוח ומהירות. הפולו לטעמי די חלשה יחסית לפאסאט, והייתי רוצה משהו חזק יותר.

למה לא A3? יש לה אחלה כוח ולוק, לגבי האחזקה אני לא מאמין שהיא לא כך רחוקה מאחזקה של פאסאט.

2016 BMW M235i.

פורסם

למה לא?

כי אם יש רכב משומש עם מעט ק"מ ובלי בעיות אז לא צריך למהר למכור אותו.

לא תקבל מחיר שמגלם את מיעוט הק"מ ובגדול תעשה ג'סטה גדולה לרוכש של הפאסאט.

אני מת ל A3 אבל במצבך (ובמצבי) צריך להזהר לפני החלפה.

• תוכן חדש...