Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו זו העונה. אז אתה חייב לנו תמונה של אבטיח בתוך תא המטען של הסופרב. ועוד תמונות. וסקירה קצרה של מהתרשמות ראשונית של הרכב. ועלות ביטוח. ותמונות. הרבה תמונות (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

איזה בונבון.. סלון בהיר? פאנל עץ?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה זאת אומרת איך אתה יודע? זה גיר אחר, תתחיל מזה שעל הידית הילוכים בהנחה שזו המקורית, לא כתוב dsg

פורסם (נערך)

פרטי. זה ממש לא חדש שאנשים לא מקצועיים במה שהם עושים.

ואגיד לך גם יותר מזה, יצא לי כבר לשמוע גם מעובד במוסך מורשה של סקודה, מוסך החברה, שאין בשנץ 2012 סופרב שאיננה dsg. אז אמר... וטעה.

עריכה אחרונה על ידי zx12r
פורסם

א. למרות שלא היו לי בעיות עם הגיר (DSG7) אני בהחלט ממליץ על הפלנטרי כמו שלקחת - ראש שקט.

ב. אישית לא ניסיתי את הפלנטרי של סקודה אבל המעבר מגירים פלנטריים ל-DSG היה די חלק עבורי. לא הרגשתי שום חוסר נוחות, קפיצות וכו'. למעשה, בהתחלה משחק ידני ב-7 הילוכים נראה לי מסובך מידי ועם הזמן זה הפך ליותר ויותר הגיוני ובהזדמנויות שונות העדפתי להעביר את ההילוכים בעצמי. בכל מקרה אני מגדיר את העבודה של הגיר הזה כלא פחות ממעולה, היה פשוט כיף להרגיש אותו עובד.

ג. ניסיתי את ה-DSG6 על פאסאט 2.0 דיזל והתחושה הייתה אחרת ופחות טובה לטעמי האישי.

ד. נפרדתי מהסופרב שלי לפני שלוש שנים ואני מתגעגע. ה-ELEGANCE משמעותית טובה יותר מ-AMBITION ואני ממליץ למתלבטים לעבור על השרשור שפתחתי לפני מספר שנים - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?441985-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA&highlight=%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94+%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אתם בטוחים שקיים דגם ללא DSG? אפילו בויקיפדיה לא יודעים אליו:

https://en.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_Superb#Second_generation_.28Typ_3T.3B_2008.E2.80.932015.29

פותח השרשור, תתחדש. כמה הילוכים יש לך בגיר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר בגיר פלנטרי 6 הילוכים. ככל הנראה ה'מערכות' לא מכירות את הדגם הזה כיוון שזו היתה מן 'הכלאה' שנמכרה כאן בארץ, ההסבר הרשמי היה עומס על מפעלי הייצור של תיבות ה dsg שלא עמדו באספקת הגירים ועל מנת לא לעצור את מכירות הרכבים השתילו בהם את הגיר הקודם הקיים.

מאז שקניתי את הסופרב, שאני מאוד אוהב ונהנה ממנה, הספקתי לקנות גם גולף ג'יטיאיי עם גיר dsg6. אין מה להשוות כנראה בין החבילות שנותנת כל אחת מהמכוניות השונות הללו אבל בניסיון למקד חשיבה רק על פעולת הגיר, אני מעדיף את זאת של ה dsg. בנוסף - הסופרב נוסעת את עיקר נסיעותיה בדרכים עירוניות ומנפקת צריכת דלק אגרסיבית למדי של סביבות 1:7.5 ק"מ.

• תוכן חדש...