Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני חדש בכל נושא הרכב. יש לי פיגו 206 2001 הכל תקין בד"כ אין שום נורה שנדלקת, היום באמצע נסיעה הרכב נכבה כל הנורות של לוח המחוונים נדלקו. עצרתי כיביתי מנוע הדלקתי מחדש והכל המשיך כרגיל. לרוץ למוסך? להתעלם? לבדוק משהו לבד? (מישהו אמר לי מצבר אבל הוא פחות משנה..)

תודה לעוזרים

פורסם

האם הרכב נכבה או שאתה ביצעת כיבוי יזום של המנוע לאחר שנכבה כל הנורות? אם ברשותך רב מודד תבדוק מתח מצבר כאשר המנוע כבוי, ובנוסף תבצע בדיקת טעינה כאשר המנוע עובד.

אם אין ברשותך רב מודד- תוכל לערוך טיפול שיגרתי למצבר שלא יזיק בכל מקרה,תבדוק את התאריך המופיע על המצבר (חרוט עליו) וכמובן מפלס נוזל החומצה כמובן שאם חסר מים תוסיף רק מים מזוקקים(אפשר לרכוש בתחנת דלק או המים שמטפטף מהצינור של המזגן בבית).

כמובן אם קיימת קורוזיה אפשר לנקות בעזרת מים חמים ומברשת שיניים ולבסוף למרוח קצת וזלין.

8)
פורסם
האם הרכב נכבה או שאתה ביצעת כיבוי יזום של המנוע לאחר שנכבה כל הנורות? אם ברשותך רב מודד תבדוק מתח מצבר כאשר המנוע כבוי, ובנוסף תבצע בדיקת טעינה כאשר המנוע עובד.

המנוע נכבה לבד, לא נראה לי שזה קשור למצבר הוא די חדש - מצרף תמונה שלו (לא רואה איפה חרוט תאריך)

בסרק הטורים יציבים? האוטו לא מגמגם? לא נדלקה אף נורה?

האוטו לא מגמגם נוסע מעולה, בכללי לא נדלקת שום נורה - הרכב עבר טיפול מקיף לפני חודש במוסך מורשה ( בכללי הוא נסע רק 79K). מצרף תמונה של איזה חלק כחול שנראה רטוב בשמן אולי זה??

20150609_230137.jpg20150609_205051.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

יכולות להיות סיבות רבות.צריך לבצע סריקת תקלות ובדיקת פרמטרים כשמנוע עובד.החישן הכחול הוא של לחץ מערכת ההגה. המחשב מפצה טורים בעומס של הגה כח. אם אתה יכול תבוא ל 15 דקות בדיקה במחשב ללא עלות ונהיה יותר חכמים

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

היה לי מקרה דומה מאוד עם פולו 98 הטורים פשוט היו נוחתים ל0 והמנוע היה נכבה באמצע נסיעה יכול להיות שזה רק לסובב את הבורג שאחרי על התורים כמו שעשו לי בהתחלה אבל זה עזר לתקופה קצרה לאחריה החליפו לי בית מצרעת ב2000 שקל אז יכול להיות שזאת התקלה והמחיר אני מאמין שלא יהיה זהה בגלל ששלי היה גרמני וחלק מקורי וחדש אתה יכול להסתפק גם בחליפי

פורסם

על פניו נשמע שוב כמו הסיפור המוכר של מנוע צעדים בפיז'ו. תנסה בניוטרל לתת קצת גז, תן גז מהיר וחזק במהירות, האם הטורים יורדים והרכב כמעט נכבה?

פורסם
יכולות להיות סיבות רבות.צריך לבצע סריקת תקלות ובדיקת פרמטרים כשמנוע עובד.החישן הכחול הוא של לחץ מערכת ההגה. המחשב מפצה טורים בעומס של הגה כח. אם אתה יכול תבוא ל 15 דקות בדיקה במחשב ללא עלות ונהיה יותר חכמים

תודה רבה, אני מבין שאתם בתל אביב אני גר בחיפה - אולי ממליצים על מישהו מחיפה (למרות שעד עכשיו הרכב טופל רק במורשה)?

על פניו נשמע שוב כמו הסיפור המוכר של מנוע צעדים בפיז'ו. תנסה בניוטרל לתת קצת גז, תן גז מהיר וחזק במהירות, האם הטורים יורדים והרכב כמעט נכבה?

עשיתי את הבדיקה הזו הרכב מגיב טוב לא נכבה ולא כמעט נכבה (עם הטורים אני לא כ"כ יודע כי המד מהירות/ סל"ד לא עובד -המחוגים לא זזים).

פורסם
לגבי מד הסל"ד, הלך שם המנוע. עבודה + מנוע חדש יעלו לך כ 500 ש"ח. אם תקנה את המנוע ותרכיב לבד תחסוך 250 ש"ח.

איזה מנוע ?

זה -

או זה -

• תוכן חדש...