Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקצועיות של כתבי רכב אירופאים? הצחקת אותי. בשביל כתב אירופאי פולקסווגן טוב. לא פולקסווגן זבל. מידי פעם כתבים אירופאים מצליחים לכתוב ביקורת אוהדת על מותג אחר.

אתה מכליל...

יש ויש (כמו גם פה) ובעיקר יש מגזינים ששווה להתייחס אליהם וכאלה שפחות (אני מכיר את הבריטיים בעיקר).

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התופעה הזאת כבר די מוכרת מקונצרן ואג. סופרב-אוקטביה-ראפיד.

כלכך לא מסכים אתך.

האוקטביה והראפיד דומות למדי מקדימה ובפרופיל אבל מאחורה די שונות, והסופרב שונה לחלוטין, גם החדשה.

דווקא מקונצרן ואג הייתי מביא את אודי כדוגמה A3 Sedan - A4 - A6 -A8

פורסם (נערך)

משתפכים פה way יותר מידי על האוטו. פרימיום? סורי, אבל פרימיום זה יותר מאיכות חומרים ואפילו אבזור מתקדם. זה גם בידוד רעשים, נוחות, טכנולוגיה - בקיצור, ride quality ואם להיות יותר ממוקד: ride experience. בזה ה-2 מפשלת..

ראשות הקטגוריה עדיין אצל הפולו\פיאסטה.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

:) תיכף יבואו לצלות אותי, ויגידו: נכון, כי רק שלך פרימיום!

זה באמת לא קשור למה שיש לי או אין לי. המאזדות החדשות נהדרות, איכותיות, מבצעות היטב. אולם, פרימיום הן לא - בדיוק כמו מתחרותיהן.

פורסם

כמה דברים שראיתי במהלך בפוסט וחייב להגיב (אחרת לא אשן בלילה או בצהריים ליתר דיוק:lol:).

מאזדה 6 מתחרה עם סופרב, אנא בבקשה לעזוב את אוקטביה בשקט או להשוואת אותה מול מאזדה 3.

מאזדה 2 לא פרימיום ולא קרובה, כן יש לה מערכות בטיחות שאין לאף רכב בקטגוריה שלה (כרגע), עם היבואן יחליט לשווק את הגירסאות הנורמליות כמו באירופה מאזדה 2 לא תחרוג מאחרות.

ועכשיו לקצפת, בתור אחד שנוהג במאזדה 2 דור קודם הגיע הזמן שמאזדה תשפר את בידוד הרעשים. עוד שכבת גומי צריכה להספיק, גם המתלים דרושים שיפור, במקום להתרסק על בורות (בעיקר מרגישים את זה היושבים מאחורה).

זה מדהים שלגרמניות יש מתלים יותר רכים מיפניות בימינו, כאילו הרכבים האלו ספורטיביים או חזקים יחסית - NOT.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
משתפכים פה way יותר מידי על האוטו. פרימיום? סורי, אבל פרימיום זה יותר מאיכות חומרים ואפילו אבזור מתקדם. זה גם בידוד רעשים, נוחות, טכנולוגיה - בקיצור, ride quality ואם להיות יותר ממוקד: ride experience. בזה ה-2 מפשלת..

ראשות הקטגוריה עדיין אצל הפולו\פיאסטה.

excuse me, אני מבין שנהגת כבר במזדה הזו בכדי להגיע למסקנות הנחרצות הללו על העדר הפרימיום לגווניו ועוד בלועזית. ואת זה אני כותב כי לפחות ע"פי הרשמים של מר צוקרמן מ ynet, דווקא יש בו קמצוץ של פרימיום ומכאן שכנראה הגדרותיכם לענין הזה שונות בתכלית.

פורסם

מסתמך על חוויותי עם ה-3 החדשה וכמובן ביקורות מרחבי העולם על ה-2, לאו דווקא מקור כזה או אחר.

צוקרמן, עם כל הכבוד - ובאמת יש כבוד - הוא אוהד ידוע של מאזדה.

פורסם

מישהו הצליח להבין מהמבחנים מה הצריכת דלק?

בכל מבחן יש שני פרמטרים לא ממש ברורים - כלל המבחן (שאין לי מושג באיזה תוואי נעשה), ועוד פרמטר בשמות שונים עם נתון יותר טוב.

פורסם
מישהו הצליח להבין מהמבחנים מה הצריכת דלק?

בכל מבחן יש שני פרמטרים לא ממש ברורים - כלל המבחן (שאין לי מושג באיזה תוואי נעשה), ועוד פרמטר בשמות שונים עם נתון יותר טוב.

לפי ynet הנתון שיצא להם קרוב מאוד לנתוני יצרן אם כי הם לא פירטו את תוואי הנסיעה

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נהגת ברכב? אם התשובה היא לא, ואפילו לא ישבת ברכב, אז בבקשה חסוך מאיתנו את תובנותיך על סמך אויר עד אז.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש ריח ממש לא טוב מהמבחן דרכים של ynet, במיוחד ביחס לשאר האתרים. מרגיש כמו מבחן מוזמן, לכאורה.

זה יעזור לה להיות שניה מבחינת המסירות, אחרי ה- i20.

פורסם

עם גירסת הפיור לבן הפיאסטה לצידה מחווירה, לדעתי הפיאטסה כבר פחות רלוונטית, צריך מחליפה.

בשבילי פרימיום זאת תחושה שאין באחרות ונכון להיום אין שום סופר מיני שמציעה כזה סלון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מצטער לבאס את חלקכם אבל שום רכב סופר מיני או מיני אף פעם לא יהיה פרמיום.

זה שאתם נותנים לזה שם שישמע כאילו שהמזדה 2 שלכם זו מאייבך לא אומר שזה כך.

פרמיום עולה כסף, מה שהיום אנשים מחשיבים ל"פרמיום" ברכב שלהם זה כשהציפוי הפנימי של הדלת כולל חתיכת בד במקום גוש פלסטיק שלם.

• תוכן חדש...