Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ניראית מרשים מאוד,במיוחד ה פיור לבן,איך המרחב מאחור לעומת המתחרות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהרכב די מרווח גם מאחור 2 מבוגרים יסתדרו בכיף מאחור

הרכב באמת נראה מרשים אבל אחרי שיושבים במאזדה 6 לאחר מתיחת הפנים הכל מתגמד

השינוי בעיצוב הפנים של ה 6 היה מתבקש

image.jpg

image.jpg

אני אעלה עוד תמונות שאני אחזור לבית כי דרך האייפון זה סיוט

פורסם

בסדר, זה רכב מקטגוריה שונה כבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאחורה נראה לא צפוף יותר מסוזוקי קרוסאובר למשל.

באופן כללי, פשוט מדהים איך שוק הרכב התקדם.

עד לפני שנים ספורות, דשבורד בסטייל ובאבזור כזה היה מצוי רק ברכבי פאר וגם שם לא תמיד. אין מה לדבר על רכבי מנהלים או משפחתיות.

והנה, פתאום יש לנו שליטה מלאה מההגה, ציפוי עור וחומרים שנראים איכותיים, מערכת מולטימדיה משוכללת עם פקד שליטה כמו ב.מ.וו, מערכות בטיחות מתקדמות שאני לא בטוח שיש בוולוו s80 - וכל זה במכונית שבעולם נחשבת בקושי ל״רכב עירוני״ מהסוג הזול, או אפילו רכב לעניים.

פורסם

מאחור צפוף כפי שצפוי מסופר מיני.

האם הדשבורד מעור? אני לא מתכוון על הפס, אני מתכוון על כל הדשבורד (מאחורי המסך, מאחורי הגה וכו'....)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

ביחס לסופר מיני הרכב די מרווח באמת שהופתעתי לטובה הטענות היחידות שלי לגבי משענת יד לנהג / קונסולה שאין (מעדיף לוותר על העור ולקבל משענת) ומחיר הרכב בדגם המפואר.

aka77

רק הפס שנמצא על הדשבורד הוא מצופה עור שאר הדשבורד מצופה בגומי רך / פלסטיק רך... לא יודע איזה חומר זה :oops:

עריכה אחרונה על ידי marom9
פורסם (נערך)
האמת שהרכב די מרווח גם מאחור 2 מבוגרים יסתדרו בכיף מאחור

הרכב באמת נראה מרשים אבל אחרי שיושבים במאזדה 6 לאחר מתיחת הפנים הכל מתגמד

השינוי בעיצוב הפנים של ה 6 היה מתבקש

[ATTACH=CONFIG]426262[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]426263[/ATTACH]

אני אעלה עוד תמונות שאני אחזור לבית כי דרך האייפון זה סיוט

ה6 החדשה רכב בליגה גבווהה מאד מרשימה, מאזדה היום זה מותג פרימיום אמין ואיכותי.

כשמסתכלים על זה היום, למתחרות אין ממש מה להציע, המון יתרונות במותג המדהים הזה ,

איכות, אמינות, חיסכון בדלק, כוח, התנהגות כביש, בטיחות, אבזור

,

לא סוכן של מאזדה ולא נעליים, אוהב פשוט לשבח מותג שיחסית קטן שהשתפר ב90 אחוז והגיע לרמות גבוהות היום.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

השתפר כן אבל פרימיום? אין במאזדה 3 שמביאים לארץ איבזור בסיסי ברכב נורמלי -הגלגלות שסוגרות פתחי איוורור. רק חלון אוטומטי אחד. אני גם לא בטוח שיש תאורה לכל הכפתורים בדלתות. בקיצור - פרימיום זה לא.

פורסם

בסדר עזוב את הגרסת ליסינג זה חלק מההצלחה, גם לגולף שרבים מחשיבים אותו כמותג ''פרימיום'' משווק בארץ עם תג מחיר גבוה עם צלחות מפלסטיק ובקושי אבזור.

פורסם
ה6 החדשה רכב בליגה גבווהה מאד מרשימה, מאזדה היום זה מותג פרימיום אמין ואיכותי.

כשמסתכלים על זה היום, למתחרות אין ממש מה להציע

היא נראית מצוין והעיצוב החדש בפנים נראה מעולה, אבל מאזדה זה לא מותג פרמיום, ולהגיד שלמתחרות אין מה להציע זה שטויות.

היא גם רחוקה מלהיות מושלמת, היא ארוכה ללא סיבה, הבאגז׳ שלה קטן (יחסית) וה2.0 לא מרגישה חזקה יותר ממנוע 1.2 טורבו של VAG.

פורסם

ה1.2 מרגיש טיפה זריז יותר בגלל המומנט שלו שמגיע בסל''ד הנמוך עם הטורבו אבל אחר כך התוצאות משתנות, חוץ מזה המאזדה קיבלה מנוע 2.0 מעודכן וחזק 165 כ''ס לעומת 155 בעבר.

זה לא שאין למתחרות מה להציע , ל6 החדשה יש הרבה מהכל וזה מה שעושה בעיניי פרימיום.

פורסם

יצא לי לסוע במשך כשבוע ב6 2.0 לאחרונה כשהאוקטביה 1.2 השכורה שהיתה לי נלקחה לטיפול, וכל מה שיכולתי לחשוב עליה זה שהיא יפה מאוד אבל מה יש בה ששווה 40,000 ש״ח יותר.

פחות מרווחת, בג'אז קטן משמעותית, מנוע לא נמרץ בעליל , והיא תופסת יותר מקום בחניה...

המחודשת נראית פרמיום מבפנים עם זה אני לא יכול להתווכח (ישבתי בה כבר במרץ בג׳נבה) אבל שוב, מאזדה לא נחשבת ולעולם לא תיחשב כמותג פרמיום (לא שזה מעניין אותי אישית).

פורסם

לדעתי היא תימכר בכמויות יפות, אפילו ברמה של זו היוצאת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...