Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המאזדה 2 דינמיק אוטומטית? גם אם כן, שיהיה להם בהצלחה.

האמת שאני לא ממש רואה בעיה בתמחור של האקטיב והדיינמיק.

בהשוואה למתחרה הישירה שלה (אטמוספרית+פלנטרית) I20 נראה שבשתי הגרסאות הנ"ל המאזדה זולה יותר, מאובזרת יותר, חזקה יותר ואולי אפילו חסכונית יותר.

את ההשוואה ניתן לראות באתר icar. האמת, גם ההשוואה לקורסה 5 דלתות די מחמיאה למאזדה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדינמיק מאובזרת ממש טוב, וגם המחיר אחלה, הם הולכים למכור המון ממנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהשוואה למתחרה הישירה שלה (אטמוספרית+פלנטרית) /QUOTE]

נכון, אולי ציפיתי ליותר מדי.

מה עוד יש לנו במגזר המיני - שאינה ידנית - חדשה או "מיבואן"? איביזה? ריו? קליאו במחיר זהה? האבזור הוא זה שעושה את ההבדל?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בהשוואה למתחרה הישירה שלה (אטמוספרית+פלנטרית) I20 נראה שבשתי הגרסאות הנ"ל המאזדה זולה יותר, מאובזרת יותר, חזקה יותר ואולי אפילו חסכונית יותר.

את ההשוואה ניתן לראות באתר icar. האמת, גם ההשוואה לקורסה 5 דלתות די מחמיאה למאזדה.

למתחרות יש גרסאות ידניות זולות בכ25K, מה שאומר שהמחירון של האוטומטיות הוא פיקטיבי עבור חברות הליסינג - ולראיה הן נמכרות בכ15K פחות כיד2 0ק"מ.

חבל שגם למזדה אין גרסה ידנית במחירון ריאלי...

פורסם

נהג מתחיל, אני בכוונה לא ערכתי השוואה לכל משפחת המוגדשות בעלות מצמדים כפולים כי דגמי המאזדה והיונדאי פונות לקהל קצת יותר "שמרני".

בגזרת יחידות ההנעה הדומות יש גם את הסוויפט שכבר קצת מיושנת וגם ריו. את המפרטים שלהם לא יצא לי לבדוק עדיין.

לגבי הגרסאות הידניות, לא חושבת שהן רלוונטיות, גם פונות לקהל שונה וגם מאובזרות פחות בדר"כ.

לגבי המחירונים הפקטיביים, כשכל השוק מתנהל ככה, לצפות מיבואן אחד (שמוכר כששחקן רציני בשוק ציי הרכב) להתנהלות אחרת זו תמימות.

לדעתי, המחירים של המאזדה 2 תואמים את מחירי השוק במדינת ישראל 2015, במיוחד ביחס לתמורה שמספק הרכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בתור לקוח די גדול של מאזדה (מעל עשרה רכבים במשפחה) אני חייב לציין שהיבואן הגזים עם התמחור של ה 2 ב 115k אפשר להכניס לתקציב ג'יפונים שעדיפים על פני המאזדה 2 (לדעתי).

אם זה התמחור שהם הציבו למאזדה 2 אני לא רוצה לחשוב איך הם יתמחרו את ה cx-3

פורסם

אבל זה המחיר לגרסה הכי מאובזרת, אתה יכול לשלם 15,000 פחות ולקבל גרסה בסיסית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

itsik170

תסכים איתי שרוב הלקוחות הפרטיים לא ירכשו את הגרסה הבסיסית.

בכל אופן אני באופן אישי לא צופה לרכב הצלחה בשוק הפרטי לאור המחירים המוגזמים לדעתי.

פורסם

יש גם את גרסת הדיינמיק ב105 אלף ש"ח שמאובזרת בצורה מאוד יפה.

לגבי הגרסא ב115, תזכיר לי בבקשה איזו סופר מיני מגיעה עם ריפודי עור בגוון בז' וכמה היא עולה.

תמיד קל להתפס לקיצון ולהוציא את המצב מפרופורציה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אני לא מצפה מיבואן כמו דלק לשבור את השוק, אבל כן להתיישר ולתת גרסה ידנית כמו כל השאר.

במחירים האלה ה2 לא רלוונטית לצרכן הפרטי ומי שכן יקנה אותה יספוג ירידת ערך קשה, בדיוק כמו כל אדם שיקנה רכב שנמכר ב20% הנחה לחברות הליסינג.

חבל, כי לדעתי הרכב נהדר (וגיר ידני היה משפר אותו אפילו יותר).

עריכה: יש עכשיו במוטודיל מאזדה 3 0ק"מ ב115K, מה זה אומר על המחירון של ה2?

עריכה אחרונה על ידי yev
פורסם
אני לא מצפה מיבואן כמו דלק לשבור את השוק, אבל כן להתיישר ולתת גרסה ידנית כמו כל השאר.

במחירים האלה ה2 לא רלוונטית לצרכן הפרטי ומי שכן יקנה אותה יספוג ירידת ערך קשה, בדיוק כמו כל אדם שיקנה רכב שנמכר ב20% הנחה לחברות הליסינג.

חבל, כי לדעתי הרכב נהדר (וגיר ידני היה משפר אותו אפילו יותר).

עריכה: יש עכשיו במוטודיל מאזדה 3 0ק"מ ב115K, מה זה אומר על המחירון של ה2?

למה שמי שיקנה את הגרסאות היותר מאובזרות (יש ארבע בסה"כ) יספוג 20% ירידת ערך? הרי הדגמים האלה לא מגיעים לליסינג. על אחת כמה וכמה ההבדל הגדול באבזור בין האקטיב לדינמיק ביחס להבדל הלא ממש גדול במחירים (7K בין ה"ליסינג" לבין ה"גרסת בני אדם נורמליים").

אני חושב שהיא הולכת לתפוס את הקטגורייה הזאת בקוהונס ולנער חזק. משהו אומר לי שבזמן הקרוב נתחיל לראות הרבה מאוד כאלה על הכבישים.

אבל אני רוצה לשאול שאלה אחרת. שני עמודים ואף אחד לא העלה את זה שהמיאטה הולכת לעלות 235K עם מנוע 2.0 ליטר ותיבה ידנית? ה-BRZ עולה 227 או 237 לגרסה הידנית (בהתאם לרמת האבזור), אם תהיתם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבל אני רוצה לשאול שאלה אחרת. שני עמודים ואף אחד לא העלה את זה שהמיאטה הולכת לעלות 235K עם מנוע 2.0 ליטר ותיבה ידנית? ה-BRZ עולה 227 או 237 לגרסה הידנית (בהתאם לרמת האבזור), אם תהיתם.

זה בתרד של המיאטה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
למה שמי שיקנה את הגרסאות היותר מאובזרות (יש ארבע בסה"כ) יספוג 20% ירידת ערך? הרי הדגמים האלה לא מגיעים לליסינג. על אחת כמה וכמה ההבדל הגדול באבזור בין האקטיב לדינמיק ביחס להבדל הלא ממש גדול במחירים (7K בין ה"ליסינג" לבין ה"גרסת בני אדם נורמליים").

אני חושב שהיא הולכת לתפוס את הקטגורייה הזאת בקוהונס ולנער חזק. משהו אומר לי שבזמן הקרוב נתחיל לראות הרבה מאוד כאלה על הכבישים.

מסכים שאדם פרטי כנראה יעדיף את המאובזרת שלא מגיעה לליסינג. העניין הוא שה7K הבדל הוא ממחיר שהוא פיקציה, אם זה היה 22K הבדל עדיין הרוב היו מעדיפים את הגרסה המאובזרת?

לא אמרתי 20% ירידת ערך, אבל כשתנסה למכור גירסה מאובזרת ב15K יותר מגרסה לא מאובזרת מליסינג יהיה לך מאוד קשה - בדיוק כמו שקורה היום עם כל מכונית נפוצה בליסינג. נסה למכור את הגירסה הבכירה של הריו במחיר מחירון כשהגירסה הבסיסית נמכרת מליסינג ב20K פחות מהמחירון שלך. סה"כ אין פה שום דבר חדש - דלק עושים בדיוק מה שכלמוביל וטלקאר עושים, רק שהאחרונים מאפשרים לקנות גירסה ידנית במחיר שהוא לא פיקציה ולא לקחת חלק במשחק המחירים של הליסינג.

• תוכן חדש...