Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משתפכים פה way יותר מידי על האוטו. פרימיום? סורי, אבל פרימיום זה יותר מאיכות חומרים ואפילו אבזור מתקדם. זה גם בידוד רעשים, נוחות, טכנולוגיה - בקיצור, ride quality ואם להיות יותר ממוקד: ride experience. בזה ה-2 מפשלת..

ראשות הקטגוריה עדיין אצל הפולו\פיאסטה.

ישבת ברכב? אני כן, האמת דווקא ממש לא רע. מה לגבי בידוד רעשים, נוחות וטכנולוגיה באמת? מה אתה יכול לספר לנו על זה בהקשר של המאזדה 2?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

נו באמת, אם ה-3 לא פרימיום (בה ישבתי ונסעתי), קל וחומר שה-2 לא. אותן התלונות שהיו לי נגדה (בידוד, נוחות והיעדר און מנועי הטורבו למשל) חזרו ועלו בהצלבת ביקורות על ה-2 מרחבי העולם, שהיא רק 3 שהוכנסה למכונת הכביסה (תופעה מקובלת אצל כלל היצרנים).

מספיק עם ההתחסדות.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

תכל'ס אני מסכים איתך, מאזדה לא מייצרת רכבי פרימיום - לפחות לא בסדרות הנמוכות. אולי ה-6 בגרסתה הבכירה יכולה להחשב קצת פרימיום.

באותה הרוח, גם המיני רחוקה מפרימיום.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
משתפכים פה way יותר מידי על האוטו. פרימיום? סורי, אבל פרימיום זה יותר מאיכות חומרים ואפילו אבזור מתקדם. זה גם בידוד רעשים, נוחות, טכנולוגיה - בקיצור, ride quality ואם להיות יותר ממוקד: ride experience. בזה ה-2 מפשלת..

ראשות הקטגוריה עדיין אצל הפולו\פיאסטה.

מה פרימיום בידיוק בפולו? סתם עוד רכב בקטגוריה, דל אבזור, פלסטיקים זולים ונוקשים, עיצוב מיושן, תא נוסעים מאד מיושן שנראה כמו מתחילת שנות ה2000, וגם הנוחות שלו סתם נוקשה. בקושי קונים אותו גם כן אז..

המאזדה 2 מהנה לנהיגה יותר מכל סופר מיני שיש היום, חיסכונית , איכותית, מאובזרת בשפע, מודרנית, מצוידת במערכות בטיחות מתקדמות.

פורסם
עם גירסת הפיור לבן הפיאסטה לצידה מחווירה, לדעתי הפיאטסה כבר פחות רלוונטית, צריך מחליפה.

בשבילי פרימיום זאת תחושה שאין באחרות ונכון להיום אין שום סופר מיני שמציעה כזה סלון.

הפיאסטה היא מתכון מנצח ומתכון מנצח לא מחליפים.

זה אחד רכבי הסופר מיני הנמכרים ביותר באירופה,והכי נמכר בבריטניה.

אין שום סיבה שיחליפו אותה.

בכל אופן לא חסרות גרסאות מאובזרות שאוכלות את המאזדה 2 הזו בלי מלח,פשוט לא מביאים אותם לארץ.

פשוט שהיבואן בוחר להשקיע יותר במותג מאזדה בארץ מאשר בפורד.

כשיביאו אם בכלל את הגרסאות של האקובוסט ליטר, הם ישאירו למאזדה אבק, ואם הם יביאו את הדגמים המפוארים עם הסלון עור, סאנרוף וכו' זה יהיה רכב להיט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יכול להיות שאתה צודק. כאמור, אני מסתמך על הצלבת מבחנים מהעולם כך שההטייה למותג זה או אחר יורדת למינימום. שמתי לב שהם שחזור די דומה של ההשוואה בין הגולף\פוקוס\3.

:idea:
פורסם

לא ראיתי מבחנים מהעולם, אבל במבחנים כאלו חשוב לשים לב לגרסאות הנבדקות. הרבה פעמים המבחנים לא רלוונטים לארץ (מבחן של גרסאת דיזל עם גיר ידני)

היתרונות של ה2 בארץ הם באבזור החריג לטובה ובשוק משומשות ער.

לעומתה לפולו יש יתרון בדמות מנוע נמרץ וגיר מעולה, אבל עם מוניטין בעייתי וכנראה בצדק.

באשר לפיאסטה - בארץ היא פשוט פלופ אחד גדול בגרסה האוטומטית - וכנראה שבצדק.

פורסם (נערך)

ראיתי את ה2 וביצעתי בה נסיעת מבחן אני לא אומר סתם, חשבתי שאני נוהג בבימרית קטנה, העיצוב מזכיר את BMW מבפנים המון.

ההתנהגות כביש של ה2 מרגישה די ספורטיבית ,ההגה שלה קל ומאד מדויק גם השלדה מרגישה חדה, התיבה האוטומטית הפלנטרית 6 הילוכים זריזה ויעילה ומעבירה להילוך הנכון בזמן כמו שצריך, במצב ספורט המצב משתפר יותר.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם (נערך)
הפיאסטה היא מתכון מנצח ומתכון מנצח לא מחליפים.

זה אחד רכבי הסופר מיני הנמכרים ביותר באירופה,והכי נמכר בבריטניה.

אין שום סיבה שיחליפו אותה.

בכל אופן לא חסרות גרסאות מאובזרות שאוכלות את המאזדה 2 הזו בלי מלח,פשוט לא מביאים אותם לארץ.

פשוט שהיבואן בוחר להשקיע יותר במותג מאזדה בארץ מאשר בפורד.

כשיביאו אם בכלל את הגרסאות של האקובוסט ליטר, הם ישאירו למאזדה אבק, ואם הם יביאו את הדגמים המפוארים עם הסלון עור, סאנרוף וכו' זה יהיה רכב להיט.

כי אולי בבריטניה הם מגיעים כבר עם המנועים המתקדמים ואיבזור כמו של מזדה איני יודע,בכול אופן אי אפשר לדעת כמה היא תעלה אם איבזור דומה למזדה,אולי המחיר שלה יקר בגירסאות הללו ולכן לא מביאים אותה.

שים לב כמה פולו עלתה בגירסה הכי מאובזרת-120 אלף,מי יקנה פיאסטה במחיר כזה?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שם יש מבחר, יש גם את המנועים שנמכרים בארץ וגם את האקובוסט.

אני מכיר את המחירים שם( באנגליה) והמחיר לא אמור להיות גבוה יותר מהמזדה אם היבואן לא היה חזיר כמו כולם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

את זה כניראה לא נדע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משהו לא טוב עובר על התכנון של בידוד הרעשים של מאזדה, תמיד היא סובלת מרעשי כביש ורוח. חבל. יש אנשים שזה עלול לגרום להם לא לרכוש את הרכב, תחשוב שאתה נוסע יום יום עם רעשי מעיקים זה לא נעים.

• תוכן חדש...