Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בפורום יש תחושה שגויה שרכבים ידנים נפוצים במדינה ויותר מזה נמכרים פה בצורה מטורפת. ההפך הוא הנכון, לא מביאים לכאן יותר מידי דגמים ידנים מכיוון שאחוז מכירות של רכבים ידנים פרטיים הגיע ל10%+- והוא נמצא בירידה מתמדת במהלך השנים..אז אני מתאר לעצמי שכל יבואן עושה חישובים של עלות תועלת ואז מבין שבשביל כמה אחוזים בודדים לא משתלם לו ליבא את הדגם הידני.

בחזרה לדיון, מאזדה 2 דינמיק תימכר פה בכמות יפה ובהחלט תהווה תחרות חזקה מול השלישיה של צ׳מפיון(פולו, איביזה ופאביה) ומול i20, בעיקר בגלל רמת האיבזור הגבוהה,מראה חיצוני ,נתוני צריכת דלק טובים ובגלל המוניטין(אחד הפרמטרים החשובים).

yev לפי קו המחשבה שלך טויוטה, יונדאי,קיה ומזאדה לא היו אמורות למכור רכבים פרטיים כלל אבל להזכיר הם נמצאות דיי גבוה בטבלת המחירות, בדרך כלל ההפך זה הנכון בגלל שלשכנים שלך יש אותם בליסינג פתאום השכן מלמטה רוצה גם..

עריכה אחרונה על ידי Taimors
  • תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גירסת ה-100 אלף(אקטיב) לא כוללת מערכת מולטימדיה מקורית של מאזדה כלומר אין מסך מגע ("7), מצלמת רוורס ועוד אלא רק רדיו-דיסק בלוטות' רגיל עם כניסות AUX ו-USB. כלומר אין אפילו את מערכת המולטימדיה הסינית בהתקנה מקומית שמותקנת בדגמים אחרים שדלק מייבאים - פוקוס ופיאסטה לדוגמה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לדעתי ה208 (החדשה) והמאזדה ייתנו פה את הפייט על המקום הראשון בקטגוריה

ממש לא, תכוון יותר לכיוון הצ'כית.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לפחות תקבל 1300 שקל.:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי

באמת נראה רכב מרשים מבחינת רמת האבזור וכנראה גם הגימור. שאפו.

אבל עדיין נראית (לפחות בתמונות) כרכב לא ממש מרווח. זה ממשיך את הקו של מאזדה עם עיצובים ספורטיביים ותחושה קצת קלסטרופובית. לא בטוח שזה מתאים לכל אחד (ובמיוחד לגבוהים שביננו).

עוד דבר שתמוה (לפחות לפי התמונות) - הרכב מצוייד בכל טוב ואפשר רק להוריד את הכובע לרמת האבזור הבאמת הזוייה (פנסי חזית לד ברכב שכזה????) אבל דחי ראבאק - לתת רק מתג חלון נהג אוטומטי (כך זה נראה בתמונות)? אפילו לא בטוח שהלחצנים מוארים.

מה חסכו פה? שקל תשעים?

אם חושבים היטב על ההפרש בין הגרסה העממית שאינה ליסינג, הגם שהיא מאובזרת יפה מאד בפני עצמה (דינאמיק) , לבין היקרות, מקבלים עוד הרבה אבזור בתוספת מחיר ממש שפויה. לא רואה הרבה שיפספסו את התענוג לנסוע ברכב עממי עם מושבי עור, פנסי לד ועוד אבזור כל כלך מחמיא בתוספת תשלום לא גדולה מאד.

מה שעוד מוזר שאין אפשרות לחלון גג (מקובל מאד, למרות שממש לא הכרחי בארץ).

יפה, התרשמתי!

נ.ב

וסתם תהייה:

הגרסא היקרה אמורה לתת תחושת פרימיום ברכב קטן ואני מניח שהיא די מצליחה.

השאלה שאני שואל את עצמי היא לכמה זמן תחושה כזו נשארת כאשר אתה יודע שגם לכל כך הרבה אנשים אחרים יש רכב דומה?

אני מניח שחלק מתחושת פרימיום מגיעה (בלי לזלזל חס וחלילה) מזה שיש לך משהו מיוחד שאים להרבה אנשים אחרים. אני טועה?

אז אולי בקרוב נתחיל לראות גרסאות בעיצוב אישי גם כאן?

פורסם (נערך)

הייתי בסוכנות האמת הרכב די מרשים למרות שאני עדיין חושב שהיבואן הגזים עם המחיר של הדגם המפואר

תא המטען של הסדאן די גדול

מה שהפריע לי הכי הרבה זה שאין משענת יד לנהג גם לא בדגמים המפוארים

אני מראש מצטער על איכות התמונה

image.jpg

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי marom9

• תוכן חדש...