Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה כמובן לקמפיין הפרסומי של פולקסווגן, עם המחיר החדש של הגולף, שסוף סוף מיישר קוו עם מה שצריך להיות המחיר האמיתי.

מה שרבים בציבור לא יודעים, שגם האמינות של המנוע והגיר (TSI/DSG7 כמובן) "סנסציונית". בעצם, אני משער שגם בציבור מתחילה להישבר חומת המיתוסים הקשורה לאיכות ולאמינות של המכוניות של VAG.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביננו, לא ברור מה אתה רוצה מהשרשור הזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אוקיי, תודה רבה. עכשיו הבנתי במה מדובר, אבל עדיין לא הבנתי את מטרת השרשור.

אולי כי בבעלות השילוב הנורא של TSI+DSG?

פורסם

מי שבאמת חוללה מהפך, לפחות בחודשיים האחרונים, היא קאיה עם הספורטאז' אורבן 1.6 שהפך ללהיט היסטרי.

מכוניות מנהלים כמעט ולא נמכרות, וסביר להניח שכשתגיע המאזדה CX3 גם משלט הקומפקטיות ייפול.

צ'מפיון שמה דגש על דגם ה 1.4 עם 122 כ,ס, שבעצם יחליף את ה 1.2, ושיפור ברמת האבזור.

אין לזה שום קשר לרמת האמינות של מנועי ה TSI ותיבות ה DSG.

נראה לי שמתחילה להתפתח כאן הגזמה קלה בנושא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפי הכותרת, אפשר לחשוב שהמחירים בפרסום שיקריים...

אפשר להתפלסף על זה - כמו למשל מחיר של אבזור אלמנטרי שהתוספת שלו משנה את התמונה.

אבל הוא מתכוון למשהו אחר.

לדעתי זה לא הולך לשום מקום ראוי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אני מהמר שהורדת המחיר לגרסת ה-122 כ"ס היא למעשה מכירת חיסול למנועים בתקינת יורו 5.

מהצד השני אפשר לראות את העליית מחירים של אאודי a1 שמצויידת במנוע 1.4 בתקן יורו 6, שם הוא מפיק 125 כ"ס.

הג'טה לא הוזלה ככל הנראה כיוון שהדגם מיוצר במקסיקו (והדולר כרגע גבוה).

-מעניין אם הטוראן המחודש יוזל.

-עכשיו שנוצר מצב שאוקטביה יותר יקרה מגולף (כולל vrs לעומת מחיר ה-gti), ובין ליאון 1.2 לגולף 1.2 יש פער של 1000 ש"ח בלבד, מעניין אם יהיה עדכון מחירים בסקודה וסיאט.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בעצם, אני משער שגם בציבור מתחילה להישבר חומת המיתוסים הקשורה לאיכות ולאמינות של המכוניות של VAG.

על סמך מה? נתוני המכירות שלהם טובים מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפני שנה שקלנו לרכוש פולו ידנית.

זכור לי שהמחיר שדרשו הוא אותו מחיר שמופיע כרגע באמת 90 אלף שקל.

איפה בדיוק ההוזלה ? במכוניות TSI&DSG ?

פורסם
על סמך מה? נתוני המכירות שלהם טובים מאוד.

נתוני המכירות שלהם מראים ירידה של מעל ל-20 אחוז ביחס לשנה שעברה. טוב זה בטוח לא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה קשור הכותרת הסנסציונית שלך לשרשור הלא קשור. גם כשמוזילים מחירים לא טוב לך? אל תקנה. אני רציתי פולו חדש לפני כמה חודשים. קיבלתי אחלה דייל, התאים לי המחיר וגם האוטו. קניתי. לפי הכותרת הסנסציונית שלך חשבתי שלך הבטיחו מחיר והתכחשו לו.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

יש כאן לכל היותר מהלך שהיה צריך לקרות לפני שנים. מדובר בצעד מתבקש נוכח העובדה שמכונית משפחתית כמו מאזדה 3 למשל לא פחות איכותית מגולף.

פורסם

אני חושב שהגולף עדיין יותר איכותית מהמאזדה 3 אבל הפערים הצטמצמו משמעותית כך שהפרש המחיר שהיה לא הצדיק את עצמו.

• תוכן חדש...