Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגולף מגיעה עם פנסי ערפל, ג׳אנטים, מראות צד מתקפלות חשמלית, מערכת בקרת עייפות.

עריכה אחרונה על ידי Donodare
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשאישתך אמרה לך "כן" כשהצעת לה נישואים... זה לא ריגש אותך יותר...?

חחחההה האמת צודק, הכל בפרופורציה :)

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:
פורסם
נו, וקנית? או שהסתפקת בהתרגשות?

לא, ההוזלה באה מאוחר מדי כבר הספקתי לקנות (שנה שעברה) את הליאון FR החדשה... מספיק קרוב, אני מניח. אבל זה עדיין לא GTI :)

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:
פורסם
מה חסר לך שאין בדגם הסטייל?

בדיוק מה שיש בFR :)

עיצוב חיצוני ופנימי פחות זקן, מערכות בטיחות מודרניות וכו'

סה"כ האבזור לא רע (למרות שהוציאו את הגג שמש), אבל רכבים ממודל 2014,15 נראים מודרניים יותר ומגיעים באבזור גבוה יותר.

ראה למשל את מתיחת הפנים של האיביזה שהגיעה מאוחר מידי,ונשארה לא אטרקטיבית ביחס לשאר המכוניות בסגמנט. עושה רושם שבסיאט לא אוהבים מתיחות פנים :)

פורסם

אני לא מבין מה אתה כותב בכלל, מה זה מערכות בטיחות מודרניות? עיצוב הפנים זהה בכל גרסאות הלאון.

לדעתי אתה מתבלבל בין הלאון החדשה (5F) ללאון הישנה (1P).

בלאון החדשה, אין שום הבדל מבחינת אבזור בין 1.2 לבין ה-FR חוץ מתאורת לד קדימה ואחורה וג'אנטים 18 אינץ' לעומת 16.

פורסם
אני לא מבין מה אתה כותב בכלל, מה זה מערכות בטיחות מודרניות? עיצוב הפנים זהה בכל גרסאות הלאון.

לדעתי אתה מתבלבל בין הלאון החדשה (5F) ללאון הישנה (1P).

בלאון החדשה, אין שום הבדל מבחינת אבזור בין 1.2 לבין ה-FR חוץ מתאורת לד קדימה ואחורה וג'אנטים 18 אינץ' לעומת 16.

לא מתבלבל.

לגבי ההבדלים - טעות. תסתכל פה:

http://www.seat.co.il/download.php?file=wp-content/uploads/2015/03/314975_digital-1.pdf

מערכות בטיחות מודרניות - אין בכלל בסיאט, יש אצל רוב המתחרים (בלימה אוטומטית, התראת קרבה, מצלמת רוורס וכו).

הסטייל עם חישוקי 16 לא אטרקטיביים נראית בעיני משעממת ולא מושכת, ה-FR עם פנסי הלד, חישוקים מוגדלים, ריפודים שונים ונגיעות אדום נראית קצת יותר מעודכנת.

פורסם
לא מתבלבל.

לגבי ההבדלים - טעות. תסתכל פה:

http://www.seat.co.il/download.php?file=wp-content/uploads/2015/03/314975_digital-1.pdf

מערכות בטיחות מודרניות - אין בכלל בסיאט, יש אצל רוב המתחרים (בלימה אוטומטית, התראת קרבה, מצלמת רוורס וכו).

הסטייל עם חישוקי 16 לא אטרקטיביים נראית בעיני משעממת ולא מושכת, ה-FR עם פנסי הלד, חישוקים מוגדלים, ריפודים שונים ונגיעות אדום נראית קצת יותר מעודכנת.

ההשוואה הייתה בין לאון FR ללאון סטייל, מאיפה הבאת עכשיו את שאר המתחרים?

אצל איזה מתחרים יש בלימה אוטומטית בסגמנט המשפחתיות? ממתי מצלמת רוורס נכללת ברשימת מערכות הבטיחות?

בתחילת ההשוואה בין הלאון FR ללאון סטייל דיברת על איבזור שונה, עכשיו אתה מדבר על תוספות קוסמטיות שונות וטעם אישי,

בקיצור - אני לא מצליח לעקוב אחריך.

פורסם

שאלת:

עניתי - שבאופן כללי הרכב נראה זקן, משעמם ואפור. גרסאת הFR משפרת מעט את המצב, אך עדיין חסרות בו מערכות בטיחות שיש ברכבים מתחרים. מצלמת רוורס בעיני היא אביזר בטיחות ולא רק כדי לא להחנות לפי שמיעה, אלא לזהות מצב שבו ילד נמצא לך מאחורי הרכב בזמן שאתה עושה רוורס.

סה"כ הרכב לא רע, בזמנו שקלתי לקחת אותו בעיסקת ליסינג תפעולי - אם היה מגיע בגרסאת FR 1.2/1.4 אוטומטית כנראה שהייתי הולך על זה.

פורסם

אני רק שאלה - כבר אין יותר סאנרוף "רגיל"? הגג פנורמי הזה לא נראה כזאת מציאה\מועיל..

וכשאני מדבר על סאנרוף אני שואל לגבי מקורי מהמפעל כמובן,לא סומך על החבר'ה בארץ..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
שאלת:

עניתי - שבאופן כללי הרכב נראה זקן, משעמם ואפור. גרסאת הFR משפרת מעט את המצב, אך עדיין חסרות בו מערכות בטיחות שיש ברכבים מתחרים. מצלמת רוורס בעיני היא אביזר בטיחות ולא רק כדי לא להחנות לפי שמיעה, אלא לזהות מצב שבו ילד נמצא לך מאחורי הרכב בזמן שאתה עושה רוורס.

סה"כ הרכב לא רע, בזמנו שקלתי לקחת אותו בעיסקת ליסינג תפעולי - אם היה מגיע בגרסאת FR 1.2/1.4 אוטומטית כנראה שהייתי הולך על זה.

לגיטימי ומקובל, נסכים שלא להסכים. :)

אין ספק שב-FR מקבלים קצת אקסטרה מבחינה קוסמטית אבל זה לגמרי לא דיל ברייקר מבחינתי.

בתור בעלים של לאון 1.2TSI חדשה, תמיד ציינתי לטובה את איכות החומרים וההרכבה ואיבזור הפנים הנדיב,

גם ביחס למתחרות בסגמנט ובטח ובטח ביחס ללאון הקודמת.

אני רק שאלה - כבר אין יותר סאנרוף "רגיל"? הגג פנורמי הזה לא נראה כזאת מציאה\מועיל..

וכשאני מדבר על סאנרוף אני שואל לגבי מקורי מהמפעל כמובן,לא סומך על החבר'ה בארץ..

מה ההבדל בין סאנרוף "רגיל" לגג פנורמי?

הם עושים בדיוק אותו דבר רק שהגג הפנורמי הרבה יותר גדול מהסאנרוף שאתה מתכוון אליו.

פורסם

סיאט לאון fr בגירסת 3 דלתות מוצעת עכשיו בהנחה ובתוספת מערכת סאונד משודרגת.

יכול להיות שהם מתחילים להבין, שהפער במחיר לעומת הגולף, הוא לא מספיק גדול ונראה הנחות נוספות על הלאון?

פורסם
סיאט לאון fr בגירסת 3 דלתות מוצעת עכשיו בהנחה ובתוספת מערכת סאונד משודרגת.

יכול להיות שהם מתחילים להבין, שהפער במחיר לעומת הגולף, הוא לא מספיק גדול ונראה הנחות נוספות על הלאון?

כמה הנחה?

• תוכן חדש...