Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר שריגש אותי יותר כששמעתי ש ה GTI הוזלה ב 15,000 ש"ח !! :) :)

כשאישתך אמרה לך "כן" כשהצעת לה נישואים... זה לא ריגש אותך יותר...?

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא טוב לכם המחיר? אל תקנו.

צ'מפיון הבינו מזמן מה הלקוח שלהם רוצה - לבזבז הרבה כסף וללכת לבכות על זה לחברים שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מבחינתם, הם "ירדו" אל העם. ובמילים אחרות, מיישרים לראשונה קו עם המתחרות היפניות, הקוריאניות וכו'. סנסציוני? ממש לא. הגיוני? כן, והיה צריך לקרות כבר לפני אי-אלו שנים אחורה.

יסכימו איתי רבים כאן בפורום שבלי להיות קלישאתי, תוצרת גרמניה כבר מזמן אינה סמל למופת הנדסי ולפאר האיכות - בוודאי לא אמינות. ספציפית בפולקסווגן האבזור היה תמיד מוצע בקמצנות (או מחייב להוסיף המון המון כסף). אז מה נשאר? העיצוב? למרבה הצער, בכל דגמי החברה, אף הוא מעורר פיהוק ותחושת "כבר ראינו".

לא יודע איזה רכב קנית לאחרונה אבל אתה מוזמן לעשות לו ראש בראש מול האיבזור והמערכות בידור, נוחות, ובטיחות שיש לי בפולו החדשה שעלתה בקושי 100K ולהבין שאתה מדבר שטויות. אתה נשמע יותר ממורמר מצודק ולא ברורה ההשתלחות שלך. כל הוזלת מחירים היא מבורכת ולטובת הצרכן.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

שמתי לב למשהו בדף המבצע - טיגואן עם מנוע 1.4 ו-160 כ"ס. זה אותו מנוע עם שני מגדשים שהתקלקל כל הזמן? עדיין מוכרים אותו?

פורסם
אני דווקא רואה את הצד השלילי של הורדת המחירים מאחר והנושא יפגע בלקוחות קיימים ע"י צניחת המחירון של הרכבים שכבר על הכביש.

תגיד לי שאתה לא אמיתי.

ממתי מכונית זו השקעה וממתי מישהו חייב לך מנגנון לשמירת ערך.

הדבר היחיד שאולי הגיוני בעיני זה יבואן שמתחייב למחירון במידה ואתה רוכש אצלו מכונית אחרת.

הורדת מחיר טובה לצרכנים. ירידת ערך המכונית המשומשת שלך תהיה נמוכה מזו של מכונית חדשה ולכן התוספת שתדרש להוסיף בעת שדרוג תהיה נמוכה ממקודם. כך שרק הרווחת.

ויפה שהוחלט לשנות את הכותרת הלא ראויה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הלאון האוט' מתמחרת ב-127K למיטב ידיעתי, כאשר היא מצויידת במנוע ה-1.2.

הגולף בגרסת 1.4, מתומחרת כעת ב-133K.

אני חושב שהגולף יותר אטרקטיבית מהלאון כחבילה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הלאון האוט' מתמחרת ב-127K למיטב ידיעתי, כאשר היא מצויידת במנוע ה-1.2.

הגולף בגרסת 1.4, מתומחרת כעת ב-133K.

אני חושב שהגולף יותר אטרקטיבית מהלאון כחבילה.

מה ההבדלים בין רמות האבזור?

אוטו-מאניה :-)

פורסם
תפסיק לבלבל את המוח עם המנטרה הנדושה DSG + TSI לא אמין בלה בלה בלה.

בדור החדש (3) תיקנו כבר את כל הבעיות והכל בסדר.

אשתי למשל נוסעת ביטי כבר 3 שנים, עשתה בערך 40K ק"מ וחוץ מטיפולים שוטפים, הכל מושלם.

מדובר במערכת מדהימה, המתקדמת בעולם ומספקת הנאה נהיגה 5 רמות מעל כל יפנית.

הוזלת המחירים של פולסווגן היא קמפיין חבל"ז. מקבלים רכב גרמני איכותי כמעט במחיר של יפני והפערים ביניהם הרבה יותר מזה.

אין דבר שריגש אותי יותר כששמעתי ש ה GTI הוזלה ב 15,000 ש"ח !! :) :)

נו, וקנית? או שהסתפקת בהתרגשות?

פורסם

הלאון אמנם יותר מאובזרת אבל ההבדל הוא לא תהומי (פנסי ערפל, ג'אנטים, ואולי עוד איזה צ'ופציק אחד או שניים), לעומת זאת הגולף מגיעה עם מנוע בשרני יתר (1.4 לעומת 1.2) ומתלה משודרג מאחור. בסופו של דבר זה עניין של העדפה אישית, ואני מחשיב את היתרונות הדינאמיים ע"פ עוד קצת אבזור.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

חבל שאין לאון FR 1.2/1.4 אוטומטית. דגם הסטייל נחמד וזול אבל לא מאובזר מאוד. הFR לעומת זאת הרבה יותר אטרקטיבית אבל עם מנוע 1.8 בלבד היא לא ממש מיינסטרימית

• תוכן חדש...