Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו המחליפה של הלינאה שהושקה בקול תרועה לפני איזה 7 שנים כשמיטב עיתונאי ישראל (ואפילו עבדכם הצנוע, שהמיטב ממנו והלאה) נשלח להשיקה ברוב פאר והדר באיסטנבול (היה אחלה טיול, האמת. אני חושב שזו הייתה הפעם שלקחו אותנו ל-efes). כזכור לכולנו, מאז אכן הגיעה הלינאה ארצה ונמכרה כאן בכמויות מסחריות. אני צופה לאגאה גורל דומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פורד פיאסטה, ב.מ.וו סדרה 3 ומיצובישי אטארז’ חגגו בלילה וזו התוצאה.

רכב שהוא שענטז עיצובי שכאשר מתמקדים באלמנטים ספציפיים של העיצוב אותו אלמנט נראה נכון ואז כשמסתכלים על כל התוצר הסופי מבינים שמשהו בכל זאת לא מסתדר בעין.

הרכב נראה מעט שמנמן, הגלגלים קצת גדולים או שבעצם קטנים, לא יודע, לא ברור.

עיצוב הפנים דווקא לא רע.

ואז חושבים על התחרות שהפיאט הזו תתקל בה בסגמנט- אין לה סיכוי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
פיאט לא נכחו בשוק המשפחתיות, לפחות לא בצורה משמעותית, מאז שהופסק ייצורה של ה 131 לפני 32 שנה.

הטמפרה, שלא היתה אלא טיפו עם תא מטען נפרד, והמראה שהיתה בראבה עם תא מטען נפרד, לא הצליחו מסחרית, והאמת שדי בצדק.

מעניין עם איזה תיבה אוטומטית תוצע, פלנטרית או רובוטית חד מצמדית.

חן, אני מתקשה להסכים עם דבריך.

למיטב זכרוני הרגטה נמכרה במספרים יפים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כזכור לכולנו, מאז אכן הגיעה הלינאה ארצה ונמכרה כאן בכמויות מסחריות. אני צופה לאגאה גורל דומה.

כמות הומאופתית אולי.

לא ראיתי אפילו אחת כזאת בכביש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרגאטה נמכרה במספרים סבירים, יחסית, ומאחר והפכה, בלחץ ראשי פיאט, למכונית החצי רשמית של ממשלת איטליה.

בשווקי היצוא היא לא נחלה הצלחה בשום מדינה בה נמכרה.

הטמפרה כבר לא נהנתה מגורל דומה, וכך גם המראה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כמות הומאופתית אולי.

#ציניות

#איךאניאוהבשהורסיםבדיחה

[emoji6]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בוקר טוב איטליה...

לקחו דודג' דארט שהוצגה לפני שלוש ומשהו שנים, הדביקו לה בגאז' ויאללה! לכבוש, את אירופה.

חיים בסרט...

ככל שאני מתעמק בה יותר, ככה היא נראית כמו רעיון יותר ויותר גרוע.

תכנון והנדסה מטובי המוחות של בייבל בלט, יו אס איי

הרכבה במפעלי דונר ובניו, איסטנבול

ומי מחזיק את הכל ביחד? איטלקים.

שאלוהים יעזור לנו.

1. דודג' דארט נולדה עם באגאז', לא היה צריך להדביק כלום.

2. אגב דארט, אם הפיאט הזו נוסעת ומתנהגת כמו הדארט שהיא מצידה מין ג'ולייטה אמריקנית, מדובר באוטו בכלל לא רע, לפחות לניסיוני מנסיעה קצרה בארה"ב.

3. מאוד אופייני לחלק מהחברים המכובדים כאן להודיע לכולם שמדובר בקטסטרופה מוטורית, זאת על פי צילום ודברי הסבר קצרים. היה ראוי אולי לשקול הספדים אחרי בדיקה מעט יותר רצינית, אולי אפילו להמתין למראה עיניים וגם, ירחם השם, לשבת וגם לנהוג. לא שאני טוען שהאוטו הזה מצוין, פשוט אין לי מושג, אבל נדמה לי שכך גם למי שכבר החליט שמדובר באוטו מחורבן.

4. בכל מקרה ולפחות ע"פי התצלום העיצוב החיצוני חביב למדי לטעמי, גם אם הדלת האחורית נראית כמי שנלקחה ממחסני עודפים של ב.מ.וו, הפנימי נראה יופי, מקווה שהרושם יישאר גם לאחר מישוש ולחיצה על הפלסטיקים.

פורסם
כמות הומאופתית אולי.

יש אחת כזאת על הכביש, היתה באוטומוטור 2008 ועלתה לכביש. בדיוק זאת - אני צילמתי:

תמונה 006.jpg

תמונה 007.jpg

תמונה 008.jpg

תמונה 009.jpg

תמונה 142.jpg

פורסם

לא מתאים הקביעות החותכות פה על גבי הפורום לגבי איכות הרכב, כאשר חוץ מתמונות לא נחשפו לכלום

כל רכב נוסף שמגיע שמרחיב פה את המגוון זה מבורך.

חשבתם על זה שפיאט לא מצליחים בסגמנט בגלל התודעה המקובעת הזו שלכם?..

הרי כפי שבעלי בראבו נחשפו, הרכב לא כזה גרוע שמצדיק כשלון מסחרי. זהו רכב טוב, אין ספק שמדיניות התמחור של סמל"ת תרמה לכך, אך אני מאמין שגם אילו היה נמכר במחיר נמוך יותר, לא היה הצלחה מסחרית גדולה, בגלל אותו קבעון.

לטעמי, פיאט רכב טוב, בעל אופי יחודי משלו, והתחושה שלי שהם שמכוונים למקומות טובים. בשביל כל חובב רכב, יהיה חבל שקונצרן כזה ילך לאיבוד.

יש פה מקהלה מתוזמרת שמשמיצה או מהללת מותגים כאחד באופן מיידי וללא כל ביסוס, כך לא מתנהג פורום ששם את המוטוריקה בראש מעייניו. הרי איך אפשר לקטול (או להלל במקרה אחר) משהו לפני ששחרר קלאצ' ראשון.

פורסם
לא מתאים הקביעות החותכות פה על גבי הפורום לגבי איכות הרכב, כאשר חוץ מתמונות לא נחשפו לכלום

כל רכב נוסף שמגיע שמרחיב פה את המגוון זה מבורך.

חשבתם על זה שפיאט לא מצליחים בסגמנט בגלל התודעה המקובעת הזו שלכם?..

הרי כפי שבעלי בראבו נחשפו, הרכב לא כזה גרוע שמצדיק כשלון מסחרי. זהו רכב טוב, אין ספק שמדיניות התמחור של סמל"ת תרמה לכך, אך אני מאמין שגם אילו היה נמכר במחיר נמוך יותר, לא היה הצלחה מסחרית גדולה, בגלל אותו קבעון.

לטעמי, פיאט רכב טוב, בעל אופי יחודי משלו, והתחושה שלי שהם שמכוונים למקומות טובים. בשביל כל חובב רכב, יהיה חבל שקונצרן כזה ילך לאיבוד.

יש פה מקהלה מתוזמרת שמשמיצה או מהללת מותגים כאחד באופן מיידי וללא כל ביסוס, כך לא מתנהג פורום ששם את המוטוריקה בראש מעייניו. הרי איך אפשר לקטול (או להלל במקרה אחר) משהו לפני ששחרר קלאצ' ראשון.

תתחבא, החתול הסמוראי בהאזנה... P:

לא יודע מה שווה הפיאט המדוברת, אבל מבחינה עיצובית ממש לא התחברתי. חלק מה'קסם' של פיאט (מבחינתי) זה שהעיצוב מעניין ומעודן, ולטעמי זה לא המצב עם הסדאן המדוברת.

מסכים שתהיה לה תחרות לא קלה בכלל בארץ (אם תגיע), בלשון המעטה, אם היא תתומחר כמו כל שאר אחיותיה לקבוצה. היות והמותג סובל מנחיתות רצינית מבחינת ה'שם', הרכב חייב להציע איזשהו ערך מוסף שיצדיק את רכישתו. ולא - איבוד ערך אסטרונומי בשנים לאחר רכישת הרכב מהיבואן זה לא 'ערך מוסף'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
1. דודג' דארט נולדה עם באגאז', לא היה צריך להדביק כלום.

2. אגב דארט, אם הפיאט הזו נוסעת ומתנהגת כמו הדארט שהיא מצידה מין ג'ולייטה אמריקנית, מדובר באוטו בכלל לא רע, לפחות לניסיוני מנסיעה קצרה בארה"ב.

3. מאוד אופייני לחלק מהחברים המכובדים כאן להודיע לכולם שמדובר בקטסטרופה מוטורית, זאת על פי צילום ודברי הסבר קצרים. היה ראוי אולי לשקול הספדים אחרי בדיקה מעט יותר רצינית, אולי אפילו להמתין למראה עיניים וגם, ירחם השם, לשבת וגם לנהוג. לא שאני טוען שהאוטו הזה מצוין, פשוט אין לי מושג, אבל נדמה לי שכך גם למי שכבר החליט שמדובר באוטו מחורבן.

4. בכל מקרה ולפחות ע"פי התצלום העיצוב החיצוני חביב למדי לטעמי, גם אם הדלת האחורית נראית כמי שנלקחה ממחסני עודפים של ב.מ.וו, הפנימי נראה יופי, מקווה שהרושם יישאר גם לאחר מישוש ולחיצה על הפלסטיקים.

1. נכון. אתה צודק במאה אחוז. אין לי מושג מה גרם לי לחשוב שהיא הייתה האצ'בק.

כל השאר. אני לא חושב שהיא תהיה מחורבנת פר סה. מצחיק אותי שהם לוקחים מכונית שכבר עברה חצי מחזור חיים ומציגים אותה כמשהו "חדש וחדשני", כשברור לחלוטן שזאת עבודה בעיניים.

אגב, לא אמרתי מילה על העיצוב, אני חושב שהוא מעולה. הדארט, עוד מעט שהוצגה הייתה בין המכוניות האהובות עליי. אני אישית מעדיף את הפנסים האחוריים סטייל "מסכה" של דודג', אבל גם אלא של קריילר 200 ששמו לפיאט מה-שמה נראים בסדר גמור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כל מה שנרשם כאן נעשה ברוח טובה ולא על מנת לקטול את הרכב.

לעניין הבראבו שתוכננה באיטליה ונבנתה באיטליה לעומת ההרכב הנ"ל שאפילו לא התקרב ליבשת אירופה.

הבראבו תוכננה להתחרות בגולף ולכן זה לא קשור זה לזה.

פורסם
תתחבא, החתול הסמוראי בהאזנה... P:

לא יודע מה שווה הפיאט המדוברת, אבל מבחינה עיצובית ממש לא התחברתי. חלק מה'קסם' של פיאט (מבחינתי) זה שהעיצוב מעניין ומעודן, ולטעמי זה לא המצב עם הסדאן המדוברת.

מסכים שתהיה לה תחרות לא קלה בכלל בארץ (אם תגיע), בלשון המעטה, אם היא תתומחר כמו כל שאר אחיותיה לקבוצה. היות והמותג סובל מנחיתות רצינית מבחינת ה'שם', הרכב חייב להציע איזשהו ערך מוסף שיצדיק את רכישתו. ולא - איבוד ערך אסטרונומי בשנים לאחר רכישת הרכב מהיבואן זה לא 'ערך מוסף'.

מסכים על כל מה שרשמת. ברור שעל פי התמונות ניתן להעביר ביקורת על העיצוב (שגם בעיני לא הכי מוצלח של המותג).

• תוכן חדש...