Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

כאמור הפולו קלאסיק דיזל של המשפחה ,הגיעה בשיבה טובה ל300.000 קילומטר (ידוע ששם המד אמור להתאפס ולחזור להתחלה) אבל במקום ספרות העסק פשוט השתבש וניהיה פשוט קווים - - - - - ניסתי לאפס את המחשב ,ניתקתי את המצבר לשעה ,הכל התאפס חוץ מהמד קילומטר שנשאר קווים. אשמח מאד אם מישהו יוכל להדריך אותי איך מחזירים את הספרות לרוץ

בתודה מראש

רמי

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם
כנראה שאצלך מד הקילומטרים כבר עשה סיבוב שני כלומר הוא ספר כבר 600K לכן מופיעים הקווים שציינת.

בהחלט יכול להיות..

אנחנו קנינו את הרכב שהוא עמד על 190k ,כמובן שלא נאמר לנו שזה סיבוב שני.. אבל היום הכל יכול להיות

בכל מקרה , לא שזה מפריע לי כ"כ ,המנוע נשמע עדיין בריא וחזק כבצעירותו

השאלה איך ניתן להחזיר את המספרים ,זה לא כ"כ נעים ליסוע ללא ידיעה כמה קילומטרים עושים ,מתי לעשות טיפולים ,מה יגידו בטסט וכו'

בתודה מראש

רמי

פורסם

בדרך כלל ניתן לראות על גבי מד הנסועה את המילים TOTAL עד 300K הראשונים. איזה לוח שעונים מותקן ברכבך (יישנם כמה סוגים) ? תוכל לעלות צילום של לוח השעונים לפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי רק החלפת לוח השעונים תפתור את הבעיה. אולי מכון ספידומטרים יכול לתכנת מחדש את לוח השעונים.

זו לא תקלה אלא חלק מתכנון לוח השעונים.

פורסם

איזה שנה הרכב?

הלוח נראה שונה משלי, 2001.

אני מקווה שאצלי אין את השטות הזו.

כיום אני על 257,000.

בוודאות סיבוב ראשון - תיעוד טיפולים מלא מהיום הראשון.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הבנתי..

חבל לי כי לא באמת שווה להשקיע בהחלפה של לוח שעונים בכזה רכב.. ואגב הצלחתי ליצור קשר עם הבעלים הקודמים שאמר בוודאות שזה הסיבוב הראשון של ה300

אז צר לי לאכזב אותך.. כנראה גם אצלך זה יגיע

תכנון מפגר של פולקסוואגן

פורסם

למייטב ידעתי בלוח שעונים אחרי מתיחת פנים של שנת 2000 (לוח עם טבעות כסופות מסביב למד סל"ד וספידומטר) כבר אין את הבעיה הזו. אני זוכר די בבירור שראיתי מכוניות ממודל 2000 ומעלה עם יותר מ 300.000 על השעון.

פורסם
למייטב ידעתי בלוח שעונים אחרי מתיחת פנים של שנת 2000 (לוח עם טבעות כסופות מסביב למד סל"ד וספידומטר) כבר אין את הבעיה הזו. אני זוכר די בבירור שראיתי מכוניות ממודל 2000 ומעלה עם יותר מ 300.000 על השעון.

אכן שכחתי לציין שהרכב מודל 99 דיזל סטיישן

אני מנסה להבין מה ההגיון המטופש הזה ,שרכב דיזל כזה יחזיק רק 300 א' קילומטר?? זה רכבים שמטפלים בהם טוב חוצים את החצי מליון בלי לגעת במנוע בגיר במשאבת סולר ובאינג'קטורים

פורסם

שלי 2001 דיזל סטיישן. ולפי מה שהספקתי לראות הבוקר אצל שכן עם רכב דומה, יש לו על השעון 470,000 כך שאצלי זה זהה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
שלי 2001 דיזל סטיישן. ולפי מה שהספקתי לראות הבוקר אצל שכן עם רכב דומה, יש לו על השעון 470,000 כך שאצלי זה זהה.

הרווחת מצד השעון

הפסדת מצד הכוח:-P

אצלי זה דגם שהיה רק עד 2000 ,אותו מנוע אבל עם תוכנת ניהול מנוע שונה ,שמספקת 100 כ"ס ,בניגוד אליך ולאחרים מהשנתונים שלי אפ' שמניבים 64 כ"ס

הבדל משמעותי מאד בעליות (אתה על 3 ואני על 5:-D)

כבר דובר פה על הנושא אז אני לא אכעיס את מנהלי הפורום בברברת מיותרת

פורסם

נכון, נראה לי שכבר דיברנו על זה פעם.

חוזר שוב:

אין מנוע דיזל אטמוספרי בנפח 1.9 שיכול לספק 100 כ"ס. לא קיים. מבחינה טכנולוגית זה לא אפשרי. לא משנה מה כתוב ברישיון או באתרים השונים - לא קיים דבר כזה.

היה 64 או 68 כ"ס בשנתונים שונים, לא יותר.

פורסם

אני בטוח שבוקי צודק, כי זה מה שזכור לי מהתקופה של הsdi, כמו כן, אני עם 1.9TDI שמספק 105 כוח סוס, אז לא הגיוני שsdi ייתן 100.

כמו כן עניין המומנט משחק תפקיד חשוב יותר במנועים האלה מאשר כוח סוס

פורסם
הרווחת מצד השעון

הפסדת מצד הכוח:-P

אצלי זה דגם שהיה רק עד 2000 ,אותו מנוע אבל עם תוכנת ניהול מנוע שונה ,שמספקת 100 כ"ס ,בניגוד אליך ולאחרים מהשנתונים שלי אפ' שמניבים 64 כ"ס

הבדל משמעותי מאד בעליות (אתה על 3 ואני על 5:-D)

כבר דובר פה על הנושא אז אני לא אכעיס את מנהלי הפורום בברברת מיותרת

לא היה אף מנוע SDI שהפיק 100 כוחות-סוס גם עם תוכנת ניהול מנוע שונה.

אתה בקלות יכול לבדוק בעזרת סורק OBD איזה תוכנת ניהול מנוע קיימת אצלך ברכב ולבדוק גם את קוד המנוע ועל סמך מידע זה אני אוכל לצרף לך מידע של הייצרן לגבי הספק המנוע.

• תוכן חדש...