Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי למכירה מפיאט, רכב שנת 2014 ששימש לנסיעות מבחן אצלם, מישהו יודע כמה אחוז נהוג להוריד במקרה כזה?

תודה, איציק

פורסם

מדובר ברכב חברה שנהגו עליו הרבה מאוד אנשים. לעתים, מן הסתם, לקוחות חשובים קיבלו את הרכב הזה ליום שלם או לסופ"ש.

יתכן גם שהרכב היה מעורב בתאונות, מציע לך לבדוק אותו היטב.\

כמה להוריד? כמה שיותר, זה רכב חברה שנהגו עליו יתכן עיתונאים וסתם לקוחות וקרעו אותו.

פורסם

בקיצור, הם מחפשים פראייר. תבדוק כמה מורידים על רכב לימוד נהיגה. לדעתי, זה לא שונה בהרבה.

אל תתפתה. השוק מוצף ברכבים, מדובר היום בשוק של קונים. תמשיך הלאה. במחיר כזה, אתה יכול לקבל רכב שמור מבעלות פרטית, רכב שנהג עליו נהג יחיד.

פורסם

על איזה פיאט מדובר?

ומה המחיר שהם רוצים עבורה?

כמה ק"מ הרכב עבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה הנסועה השנתית שלך?

לא משתלם לך לקנות רכב כזה חדש או בעסקת מימון?

לחילופין, אולי משתלם לקנות רכב כזה בהנחה שהוא שמור וללא נזקי תאונות בהנחה של 25% לפחות

פורסם

לא משתלם גם בגלל שרכבים מסחריים נמכרים בפועל בשוק יד2 משמעותית מתחת למחירון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש הבדל גדול מאוד בין רכב הדגמה "מהסדרה הראשונה" לרכב הדגמה שמגיע מאוחר יותר. אני אסביר -

רכב ההדגמה הראשון (ואולי גם השני) שמביא היבואן עובד בדרך כלל מאוד מאוד מאוד קשה. זה רכב שכל העיתונאים נוסעים עליו וחלקם נוהגים כמו חארות. באמת, לא רוצה להכליל, אבל נתקלתי בכל מיני עיתונאים שעושים עם רכבי ההדגמה דברים שאני לא הייתי רוצה שיעשו על הרכב שלי. כל עיתונאי כזה מקבל את הרכב ליומיים ובדרך כלל הרכב לא נח יותר מידי בימים האלו. אם כי במקרה של הפיורינו זה מאוד שונה, כי גם אם כבר צלחת את המכשולים ותיאמת נסיעת מבחן - הרכב הזה מוציא לך את כל החשק לנהוג.

רכבי ההדגמה השני, השלישי והלאה בדרך כלל לא עובדים קשה בכלל. אני לא יודע אם עשית פעם נסיעת מבחן כלקוח אצל אחד היבואנים, אבל בדרך כלל ישב איתך נציג מכירות וממש לא יתן לך להתחרע על הרכב. אז נהגו על הרכב הרבה אנשים, כל אחד לחצי שעה וזהו. אז מה? זה רכב, לא בחורה. אין לו רגשות, הוא לא נושא איתו טראומות נפשיות רכב כזה מלוקק בדרך כלל, עובר שטיפות, כל דבר קטן מתוקן מיד כי אוי ואבוי אם לקוח יראה תקלה ברכב.

בשאר הזמן הרכב עומד בחניון המקורה של היבואן. או סתם מוצמד לאיזה נציג מכירות לסופ"ש והוא נוהג כמו חננה, כי אם יקרה נזק לרכב כשהוא נוהג הוא יאכל צינור.

אבל חוץ מזה אני חייב לציין שפיאט פיורינו זה אחד מהרכבים היותר מזעזעים שיצא לי לנהוג בהם. מציע לך לחשוב שוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני רכשתי מהיבואן הזה רכב ששימש כחודשיים להדגמה, מה שצביקה מכנה "רכב שלישי". אם התקציב שלך מוגבל ואינך יכול להרשות לעצמך חדש - תנסה להגיע באמת במקרה שלך ל- 20% ממחירון 2014. שים לב, שבכל מקרה הם לא יכולים למכור במחיר נמוך יותר מערך הרכב בספרים (דוחות חשבונאיים שלהם), אבל אני מניח שמשחק מעבר ל- 10% יש להם. אני מאוד מרוצה מהיבואן הזה (ברשותי רכב פרטי, לא מסחרי).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממש לא משתלם, לא בהורדה הנמוכה שנותנים לך ולא מבחינת מה שכנראה הוא עבר בחמשרה' אלף הקילומטרים האלה. אין להם מה לעשות איתו. שיחנקו איתו או שיורידו לו את המחיר בהתאם.

פורסם

tzvika pik מדובר על פיאט קובו ולא פיורינו.

אגב דיברתי עם נציג המכירות שלהם אתמול והוא טוען כי הרכב נמכר כבר, ודיבר כאילו פיספסתי עיסקה טובה איתו, אני אמרתי לו שאני בכל מקרה לא מוכן להורדה כזו קטנה, ואם יהיה לו משהו דומה קילומטראז נמוך, ויורידו משהו כמו 20% יהיה על מה לדבר.

• תוכן חדש...