Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז?

http://m.nrg.co.il/online/53/ART2/081/336.html

יש הבדל ברור בין צ'ק שבוטל כחוק וצ'ק שבוטל שלא כחוק.

כל מקרה לגופו.

אין כוונתי לומר שהוא לא יזכה אם יתנהל נכון, אך אם הצ'ק יוגש להוצאה לפועל, הוא יצטרך להגיש התנגדות ואז לנהל הליך בבית משפט.

אני הייתי דורש כתב שיפוי לעניין כל ההוצאות שיחולו עליך במידה והצ'ק יוצג לפרעון ותאלץ להתגונן ולהוציא כספים לשם כך.

פורסם

כמו שכתבו לך, וכמו שמובן מהכתבה, גש לבטל את הצ'ק וגש למשטרה לדווח על הגניבה.

שאתה הולך למשטרה, קח מהגננת עותק של התלונה שלה.

וזה לא שחור לבן, ואל תחשוב שאין סיכוי שלא יפדו את הצ'ק הזה, כי זה ממש לא ככה,

במיוחד שאין שם על הצ'ק, וכל אחד יכול למלא את שמו, ולטעון שהוא קיבל את זה מהגננת.

נכון, אחרי השגה שתגיש בהוצל"פ, ודיון בבית משפט, סביר להניח שהוא יתקפל, אבל אל תבנה

על זה שיהיה לך שקט.

לגננת אני לפחות לא הייתי משלם ללא הבטחה שלה בכתב שאם זה מסתבך היא צריכה להחזיר לך

את הכסף, כי היא זו שאיבדה את הצ'ק, ומבחינתך זה כמו שהיא איבדה מזומן.

כמו כן רצוי מאוד שתהיה לך קבלה שכוללת את מספרי הצ'קים שנתת לה, כי זה יקל עליך להוכיח שמסרת

את הצ'קים לגננת ולא למישהו אחר.

פורסם

ביטלתי כרגע את הצ'קים.

עמלת ביטול צ'ק 25 ש"ח.

במידה וינסו לפרוע את הצ'קים ויהיה כיסוי בחשבון, הם יחזרו מחמת צ'ק מבוטל - ללא עמלה.

רק אם לא יהיו כיסוי תהיה עמלת אין כיסוי מספק 60 ש"ח.

למה? לבנק מרכנתיל הפתרונות [ממילא הצ'ק מבוטל, אז מה משנה אם יש כיסוי או לא?].

נקווה לטוב, ויש לנו 9 חודשים של י וודאות [הצ' האחרון לעוד 3 חודשים, וניתן לפרוע צ'ק עד חצי שנה מהתאריך שלו].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

האם כאשר מסרת את השיקים לגננת קיבלת ממנה קבלה או מסמך כלשהו שמאשר את מסירת השיקים לידה?

תדאג אתה והגננת להגיש תלונה על הגניבה למשטרה תוך הדגשה לגבי השיקים שלך, ולך לבטל אותם בבנק!!

יוצג השיק , יתחיל הסיפור.

הערכה שלי , סיכוי קטן שיוצגו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין לי משסמך שמעיד על מסירת הצ'קים, אבל אני לא חושב שתהיה לה בעיה לתת לי שרבוט כזה.

בתלונה שהיא הגישה למשטרה, מפורטים כל החפצים שהיו ברכב, וביניהם הצ'קים שלי.

לפי איך שאני מבי, במידה והצ'קים יוצגו הם לא יכובדו ע"י הבנק.

בשלב הבא יפנו אלי כדי לבקש את הכסף [או עצמאית או דרך הוצל"פ], ושם אטען שהצ'קים נגנבו, ואוכיח זאת ע"י הצגת התלונה שלי ושלה.

לפי איך שהבנתי, פה כבר אין לתובע מה לעשות.

בכל מקרה, ברור שזה עלול להיות כאב ראש לא קטן, ואני מקווה שהם לא יוצגו.

בכל זאת, זה סיכון לגנב להיתפס, גם אם הוא יגלגל את זה כמה פעמים. לא?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אז אם אני מבין נכון אין לי בעיה כמו שכולם פה ניסו להפחיד, לא?

לדעתי אתה לא יכול להגיש תלונה במשטרה כי אתה לא צד בגניבה של הצקים, רק הגננת יכולה לעשות את זה.

בקש ממנה את אישור המשטרה על התלונה שפתחה ועם האישור הזה אתה מבטל את הצק כדת וכדין (נדמה לי שצריך לפרסם מודעה בעיתון).

מהבחינה החוקית, אין לך בעיה.

מהבחינה הלא כ"כ חוקית, כשיופיעו לך בפתח הדלת שני קפקזים בגודל של מקרר (וסליחה מכל הקפקזים כאן) עם הצק ביד שלהם, אתה בבעיה הרבה יותר רצינית.

דודה שלי עברה את זה (שילמה מראש בצקים עתידיים על רהיטים והחנות פשטה את הרגל טרם אספקת הסחורה) ושילמה להם כמו טטלה.

על איזה סכום הצק ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלה יהיו הנזקים הכי גדולים שלך בחיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא לתת אף פעם צ'ק פתוח.

כדי שהצ'ק לא יתגלגל יש למחוק את המילה "לפקודת" ולרשום "שלמו ל- בלבד".

לסמן // ("קרוס") שמשמעו הפקדה בחשבון.

+1

גם אותי לימדו להוסיף "בלבד" אחרי שם המוטב, ומאז אני פועל רק בדרך הזו. אף אחד אחר לא יכול לפרוע את הצ'ק אם רשמת שם ספציפי ו"בלבד" בסוף, וגם לא יוכלו להוסיף שמות (בצירוף מילת קישור כמו: "ו/או") אחרי המוטב הרשום.

avargel, אני עדיין בהלם שמסרת צ'קים פתוחים. לא עלה בדעתך שצ'ק יכול להיגנב\ללכת לאיבוד ?

אני באמת מתפלא, אתה לא ילד אתה כבר אבא...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני חודשיים בערך יצאתי עם הכלבה שלי לטיול בשבת בבוקר ומצאתי על הדשא צ׳ק חתום ללא סכום וללא שם. התברר שזה היה של אח של ראש העיר. זה לא עזר לי הרבה, שילמתי את הארנונה כמו גדול :/

פורסם

אני מקווה שעם אותו השיק, לשנה מראש...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עדכון:

הגנבים עשו או מתכוונים לעשות שימוש בצ'קים.

איך אני יודע?

יחד עם הצ'קים שלי נגנבו גם צ'קים של הורים אחרים בגן.

אמש התקשר ערבי מירושלים לאחד מההורים [שפרטיו כמובן הופיעו בצ'ק], ואמר לו שערבי תושב חברון רוצה לרכוש אצלו ולשלם לו בצ'קים האלה.

על כל פנים, הצ'קים שלי כבר מבוטלים. מה יהיה עם זה? נחיה ונראה.

ולמי שהעיר לי איך נתתי צ'קים פתוחים:

א. אתה צודק, ואני בחיים לא עושה את זה. פה מדובר במקרה ייחודי ויוצא דופן, שלא אלאה אתכם בפרטים, אבל העיקרון הוא שהגן חדש ובאנו לקראת הגננת.

טעות, חד משמעית.

אני את הלקח שלי למדתי, ואני מקווה שההשלכות לא יהיו מדי חמורות.

סך הכל כפי שנאמר מעלי הסכום הוא לא מטורף [אם כי בתקופה לחוצה מאוד], ובכל מקרה יש הבטחה מהגן לשיפוי מלא של כל ההוצאות אם וכאשר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

סכום כואב אבל עדיין נמוך יותר מהשתתפות עצמית

בתאונה שיכולה לקרות בכל רגע נתון.

בנוגע להשארת צ'קים ברכב, זה מה שיש לי להגיד: &%#@#®£¢

אנשים לומדים רק בדרך הקשה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...