Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

I.G, קח תמשיך פה עם הפופקורן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?592352-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%A6%D7%A4%D7%A6%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%99-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%A2%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%94

FRV אתה פשוט מסרב להבין כמה דברים ובוחר בדרך הראש בקיר ורק אתה צודק, לא סתם עולם הדיטיילינג קיים ואנשים מתפרנסים ממנו, זה שהעלמת שריטות עם ווקס לא אומר שלמישהו אחר זה היה מספיק, העולם הזה מורכב מאוד תבוא עם ראש פתוח.

פורסם

Z4 לקח לי בערך שעה וחצי יישום של c1.

אז לרכב כ"כ קטן ועם גג רך, 3 שעות לרכב כמו אוטלנדר זה אפילו מעט זמן.

בקיצור תעשה לבד ותעשה מה שאתה רוצה.

אל תקשיב לאנשים שמנוסים ממל בהרבה, בשביל מה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תגיד, קראת עד כאן שאני מפקפק במישהו?

כתבתי רק שזה מוזר לי שיישום ציפוי על רכב חדש לוקח כל כך הרבה זמן. ואני רוצה לראות בעיניים.

ודבר שני, כתבתי שאפשר עם ווקס פשוט בישום של חצי שעה, לתת לרכב מראה של מליון דולר. מה שכן, מי שיתקרב ויתבונן לא יאהב את מה שהוא יראה.

פורסם

מליון דולר מרחוק ומבחינת הגנה זה לא משתווה בכלל לציפוי קרמי, אז אין קשר בניהם.

גם לי מוזר שבניית בית לוקחת שנה אבל מה אני בכלל מבין בבנייה..

אם אתה רוצה רק ציפוי, בלי פוליש זה אפשרי, יקח בערך יום שלם כולל יבוש.

אבל סבירות גבוהה שצריך פוליש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

FRV, לגבי הפסקה האחרונה שלך של מרחוק זה אחלה מקרוב זה צ׳אחלה.

אורית פוקס?

מרחוק היא נראת קצת יותר ממליון דולר - בלונדה, חזה מפואר, עסיסית.

אבל כשאתה מתקרב, אתה מגלה ניסוי שיצא מכלל שליטה שדוקטור מנגלה וגם דוקטור פרנקנשטיין ביחד לא היו יכולים להעלות על דעתם.

עכשיו בגדול? תארת מצב של 99% מהרכבים בארץ, לאחר שטיפה ו-ויקסוס.

יש בהם ניצוץ כלשהו, כן.

מרחוק זה אפילו יכול להראות ״כחדש״, או מרשים.

אבל כשמתקרבים מגלים את הזוועה, בדמות כמות סווירלים ושריטות עמוקות ו-RDS שיכולים לעוור.

לפעמים גם לא צריך להתקרב הרבה, מספיק זווית של אור אחת שיורדת על הרכב, ואתה מבין שמישהו פה אשכרה קם בבוקר לשטוף את הרכב בקאר ספא.

עכשיו, אם חוזרים להקבלה ממקודם..

יש לא מעט אנשים שהיו מסתפקים במיס פוקס, אז מה עם זה כמו ללטף מיטת מים ולדבר עם פאפאיה, מרחוק היא מליון דולר.

אנחנו פה בקטע של המקרוב, של ירידה לפרטים, של המעבר - ואני לא יכול לפרט את הפרטים תוך כדי הקבלה כי זה נורא מיני ואחסם.

אבל יש דברים שהם מעברים לבלינג שמרחוק.

וזאת המהות של דיטיילינג.

(ציצי קטן וטוסיק של אחת שדוחקת 40 קילו בסקוואט).

"יאללה בירי".

פורסם

שמישהו לא יתבלבל בטעות - ציפוי *קבוע* ויקר דורש הכנה מינימאלית של פלסטלינה (שעה עבודה) והסרת תחמוצות (פוליש עדין - אם ממש ממש אבל ממש חפיף לוקח שעה וחצי עבודה), ושניה לפני היישום מעבר עם אלכוהול (יעודי או מבית מרקחת, עוד רבע שעה עבודה) בלי קמצנות. כל זה רצוי במקום סגור. עבודה על שטחים קטנים כדי לטפל בטעויות בLIVE כי אחרי זה אי אפשר. ביחד עם יישום שלוקח שעה וחצי על רכב קטן יוצא 4-5 שעות. שטיפה לפני הכול, שטיפה אחרי פלסטלינה עוד שעה בכיף, קיצר, מיציתי את החפירה

וקס אפשר לשים על כל השיט שרוצים. למי אכפת אם יחזיק 3-4 חודשים או חצי מזה. יישום עולה 10-20 וזה עם השקענו בוקס

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מה שקובע זה מצב הרכב.

בשביל לקבל מקסימום עמידות ומקסימום מראה הרכב חייב להיות מושלם מסווירלים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ההקבלה של שיפופו לאורית פוקס זה הדבר הכי טוב שיצא מאורית פוקס, ever

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הייתי נעול על אופטי קוט, עד שקראתי כאן באחד השרשורים על זה שהוא לא מגן מסווירלים, ועדיף הציפוי שאלטר משתמש בו, ננולקס. אם אפילו מסווירלים הוא לא מגן אז למה הוא טוב, לבידינג ושיטינג?

פורסם
הייתי נעול על אופטי קוט, עד שקראתי כאן באחד השרשורים על זה שהוא לא מגן מסווירלים, ועדיף הציפוי שאלטר משתמש בו, ננולקס. אם אפילו מסווירלים הוא לא מגן אז למה הוא טוב, לבידינג ושיטינג?

העמידות שלו לסוירילים מעט פחות טובה,שלא תשכח שאת הסווירילים ברוב המקרים בעל הרכב עושה עם התנהלות לא נכונה בשטיפה וכו'

פורסם

לומר את האמת, אחרי האמירה שלך (רק עכשיו אני רואה) בשרשור על חגורת בטיחות "אוהב לזגזג מנתיב לנתיב" שזהו בעצם מהות ההתייחסות שלך לחיים וכל מה שמסביב - כולל "פוליש וקס" לרכב.

כולי תקווה שמישהו לא יפגע מצורת הנהיגה הפראית שלך על הכביש. (כמובן עדיף שנהגים כמוך לא יהיו על הכביש)

מכאן אין לי רצון להמשיך.

פורסם

בטח שאין לך רצון להמשיך, אם הרכב בתמונות נראה כמו רכב שהשקיעו עליו 14 שעות עבודה כולל ציפוי.

פורסם (נערך)

הוא לא.

אני לא מבין,אם התוצאה כמו שברנו מספקת אותך,למה אתה הולך לדיטיילר לשפוך אלפי שקלים?

תעשה ווקס ב50 שקל ותסגור את הסיפור.

ושום ציפוי לא מגן מסווירלים,תמיד יהיו.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...