Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רוב הציפויים מחזיקים בין שנה לשנתיים אז זה הגיוני שהציפוי התחיל להיחלש בכמה מקומות.

carpro spotless יכול להיות (לא בטוח) עובד בסינרגיה רק עם ציפוי של cquartz אולי עם ציפוי אחר הוא משפיע לא בצורה טובה..

אותו דבר עם carpro reload.

*גם אני התחדשתי בכפפת מיקרופייבר (לא פד) של microfiber madness. והכפפה השנייה שלי זה הקארפלן הירוקה. :)

**התנסיתי בעוד מלא מוצרים ברמה גבוהה בזמן האחרון בקרוב אני ישטף את הפורום..

***המוצרים של microfiber madness המגבות שלהם וכו' בליגה אחרת!

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכפפה סתם יקרה, אני גם ככה לא מכניס את היד לכפפה אלא מחליק אותה על הפח. בגלל זה לקחתי את הפד. מושלם בשבילי. סופג מים פי 2 מהכפפה הירוקה, מקציף כשסוחטים ואוסף לכלוך לא פחות טוב מהנודלס

לגבי הציפוי - מגובר על אופטיקוט. אמור להחזיק 3 שנים וצפונה - להרבה מחזיק גם 4 ו-5. לשלומי (אדרת) יש כזה על הרכב שלו והוא שם חצי שנה לפני בערך, מעניין לדעת מה קורה עם זה.

אני די בטוח שהתעללתי בו יותר מהמומלץ וגם היישום לא היה 100% (תקרא את השרשור מהתחלה)

גם ציפויים של קארפרו וגיטכניק, ג'יאן וכו' מחזיקים שנתיים - שלוש ברוב המקרים.

אפילו הבודיגארד של וולף מחזיק באזור השנה בלי תחזוקה מיוחדת (ויש מצב שזה יהייה הציפוי הבא שלי אם וכאשר אני אצתרך)

ספוטלס אמור להיו מותאם לציפויי סיליקון אוקסיד. האופטיקוט זה סיליקון קרביד. בתאכלס אמור להיות אפילו יותר עמיד אז וואלה אין לי מושג למה הוא ירד

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני מודע לכמה זמן אמור הציפוי להחזיק אבל שמעתי וקראתי אצל הרבה מאוד אנשים שהוא לא מגיע למה שהוראות היצרן אומרות..

ההבדל בין הכפפה לפד זה 2 פאונד מאיפה שהזמנתי אז לא כזה נורא.. יש גם ספוג עוד יותר זול

מאיםה אתה הזמנת את הפד??

פורסם

לפני שקניתי את הציפוי הזה גם קראתי קצת. אמור להחזיק יופי 3 שנים.

לגירסה המקצועית שלו (לא זמין ללקוחות פרטיים, רק דיטיילרים מוסמכים של אופטימום) נותנים *אחריות* של 5 שנים, וזה אחרי שהם ירדו מאחריות לכל החיים

האופטיקוט היה די קרוב לזה רק טיפה יותר נוח ליישום

אני (כמו שכתבתי בעמודים הראשונים) עשיתי קצת טעות ביישום הראשון ונאלצתי לעשות שכבה שניה וכו'... יש 100 דברים שיכלו להשתבש מפה לשם

קניתי בפראג כשהייתי בטיול. הספוג נראה לי מיותר. יש לך פד מעולה שגם סופג לא רע ויש כפפה שדי בטוח סופגת לא פחות... מי קונה את הספוג???

פורסם

הספוג נוח לאחיזה, החיסרון שהוא הכי קטן. (הכוונה כמובן לספוג של madness).

הפד והכפפה אותו גודל בערך.

*הבעיה היחידה שגיליתי עם הכפפה החדשה של madness זה שאחרי שאני מכניס אותה לדלי הוא מרוקן לי חצי דלי... ספיגה מטורפת פשוט.

פורסם

אצלי עם הרכב הציפוי Opti Coat 2.0 קיים כבר 3 שנים ועד עכשיו הרכב נראה כאילו יצא היום מהיבואן, קשה לראות אם הציפוי נחלש או לא, כי פשוט אין סממנים כאלו חוץ מבידינג שעדיין קיים בטירוף

פורסם
אצלי עם הרכב הציפוי Opti Coat 2.0 קיים כבר 3 שנים ועד עכשיו הרכב נראה כאילו יצא היום מהיבואן, קשה לראות אם הציפוי נחלש או לא, כי פשוט אין סממנים כאלו חוץ מבידינג שעדיין קיים בטירוף

תנסה לשטוף עם סבון כלים ואז לבדוק בידינג\ שיטינג

כאמור - אני חושב שהיישום שלי לא היה טוב מספיק. כנראה שהייתי צריך פחות להתקמצן על הפאנל וויפ לפני היישום. בגג היה לי הכי קשה לנקות וליישם וכנראה בגלל זה הציפוי שם נעלם כל כך מהר

פורסם

אם יש לך אפשרות להשיג קצת carpro reset, נסה להשתמש איתו בשטיפה הבאה.

יש לא מעט מקרים שבהם נראה שהציפוי כשל, והריסט ״שיחזר״ את ההידרופוביה, ולמעשה הראה שהציפוי קיים

במקרה שלך, נשמע שאכן הציפוי ייושם בתנאים שעלולים לפקשש את העמידות, אבל עדיין שווה לנסות.

"יאללה בירי".

פורסם

מי שרוצה יכול לבוא לקחת יש לי חצי בקבוקון הדגמה מה carpro reset נשאר 20 מ״ל בערך.

*שאפו לness detail אם הציפוי עדיין מחזיק

פורסם
אם יש לך אפשרות להשיג קצת carpro reset, נסה להשתמש איתו בשטיפה הבאה.

יש לא מעט מקרים שבהם נראה שהציפוי כשל, והריסט ״שיחזר״ את ההידרופוביה, ולמעשה הראה שהציפוי קיים

במקרה שלך, נשמע שאכן הציפוי ייושם בתנאים שעלולים לפקשש את העמידות, אבל עדיין שווה לנסות.

אתה מתכוון אולי לרילוד?

יש לי משהו שאמור לשפר עמידות של ציפויים (לא זוכר עכשו מה) ויצא לי להשתמש בו אבל לא כל כך עזר.

אני אנסה אותו על הדלת של הבגאז' אולי. כשאני אשיג שמפו נורמאלי בלי תוספים

פורסם

אפילו הבודיגארד של וולף מחזיק באזור השנה בלי תחזוקה מיוחדת (ויש מצב שזה יהייה הציפוי הבא שלי אם וכאשר אני אצתרך)

אצלי הבודיגארד אכן מוכיח עצמו כבר הרבה זמן. שטיפה כמעט כל שבוע עם ONR. דווקא השבוע לא התאפשר ואני מתקשה לראות מכונית שאינה נקיה. מה שכן, יישמתי עליו מספר פעמים קולינייט 845. שלדעתי מצד אחד מתקשה להחזיק עליו הרבה זמן, אבל מוסיף ברק.

הבודיגארד דורש טמפרטורת יישום נמוכה ב 15 מעלות ממה שעכשיו יש...

מעניין אותי מה הנסועה שלך אם אתה שוטף אחת לחודש-חודשיים כפי שכתבת(?)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתה מתכוון אולי לרילוד?

יש לי משהו שאמור לשפר עמידות של ציפויים (לא זוכר עכשו מה) ויצא לי להשתמש בו אבל לא כל כך עזר.

אני אנסה אותו על הדלת של הבגאז' אולי. כשאני אשיג שמפו נורמאלי בלי תוספים

לא לא רילואד, ריסט.

שמפו שמיועד לניקיון ציפויים, מחזיר להם את מה שאבד להם במשך הזמן מאז היישום (התנהגות מים).

ביקורות מעולות, יש לא מעט עדויות מדיטיילינג וורלד של חברים שחשבו שהציפוי שלהם כשל, והוא היה קיים, אך התחבא מתחת לשכבה רצינית של לכלוך שרק השמפו הנ״ל הצליח להסיר (הוא על בסיס אלקליין).

שוב, לא אומר שזה מה שיעזור לך, כמו שזה נשמע, יישמת בתנאים לא תנאים ויש סיכוי שהציפוי עשה את שלו, אבל יש לך גם את האופציה הזו שהיא זולה ונוחה מיישום חדש.

http://www.carpro-us.com/auto-wash/carpro-reset-1-liter-32oz/

"יאללה בירי".

פורסם

לחברת NANOLEX יש הצעה לחידוש ואו חיזוק ציפוי הננו קרמי הוא:WASHCOAT

עובד גם בSNOW FOAM וגם ידני ב2 דליים דילול בין 30מל עד 50 מל

ניתן אצלנו כל כמות החל מ50 מל

http://www.nanolex.de/produkte/lack_und_felgen/washcoat/index.html

13458583_1765135160376399_5160697034472038876_o.jpgwachcoat nanolex.jpg

מומלץ לאחר ניגוב ביסום בספרי סילנט FINAL FINISH של NANOLEX

בשיטה:רסס ונגב,אפשר על מטלית או ישירות על הרכב ולנגב,מעט ריסוס

חומר מרוכז מאד ומתאים גם לשמשות,פלסטיקים,פנסים כרום ואלומיניום

http://www.nanolex.de/produkte/lack_und_felgen/final_finish/index.html