Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש דבק דו צדדי חזק במיוחד למטרת הדבק על חלק חיצוני ברכב. משהו שעמיד בשמש,מים וכו.

אשמח להמלצה על מוצר ספציפי שמישהו השתמש בו ויכול לומר שהוא טוב.

תודה מראש וחג שמח.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

3M VHB לבן שקוף יתאים לרוב הדברים אבל מה אתה בדיוק רוצה להדביק?

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

קניתי בחורף הזה מגני גשם למראות, הדבק שהגיע אתם 3m אפור (או חיקוי סיני) החזיק בקושי חודש בגשמים. לכן אני מחפש דבק חזק ועמיד בתנאים קשים כמו שמש ומים.

יש לכם מוכר מומלץ שמוכר כזה באיביי?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

VHB 3M לצערי קשה למצוא את זה בטמבוריות בארץ בכל פעם שהגעתי תירוץ אחר על משלוח שלא הגיע או שחסר להם במלאי ויהיה שבוע הבא.

הזמנתי מאיביי ממוכר אמריקאי בלבד, חתיכה של מטר / 2 מטר.

בערך ה 50 שקל עם המשלוח, סביר, אבל הדבק עצמו חזק מאוד (שקוף) - קניתי להדבקה של השפם מניקל שיש בפיאט 500.

יש גם את ה OUTDOOR MOLDING שהוא לא רע בכלל.

יש להם גם אפור שהוא ספוגי יותר, אבל גם עושה רושם חזק מאוד.

תעשה חיפוש באיביי על 3M VHB AUTOMOTIVE TAPE, תשתדל לקנות ממוכרים אמריקאים.

רק לפני השימוש לנקות את המשטח היטב עם IPA אלכוהול מדולל כדי להוריד שאריות שומנים, ורק אז להדביק - גם לפי החברה ככל שאתה לוחץ יותר על הדבק ככה היכולת הדבקה תהיה חזקה יותר (שעות / יום)

Opel Adam S 2017

פורסם

יש, אבל האם במלאי זאת השאלה, שבועיים חיפשתי באיזור ראשון לציון וכל מה שהיה להם זה את הדבק לחוץ הבית, לא לרכבים.

Opel Adam S 2017

פורסם

דבק מעולה. אפילו במצבי קיצון של לחות וחום הוא מחזיק לא רע בכלל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

טוב אז קפצתי היום להום סנטר וקניתי שם את הדבק, היה רק אפור לא היה שקוף. נראה לי שזה יספיק לניסוי.

תודה על העזרה.

פורסם

מצאת VHB? באיזה סניף?? בכל ראשון לציון עברתי בשביל לקבל את התשובה "תנסה ב ACE" וכשהלכתי לאייס קיבלתי תשובה תנסה בהום סנטר.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי את ה 4607 ולפי מה שנאמר לי מפורומים בחו"ל הוא פחות מומלץ מאשר ה VHB, הוא חזק אבל אומרים שמתאים לתלייה של דברים, אולי לרכב הוא גם סבבה אבל אני לא ניסיתי.

הזמנתי שקוף כזה

10 Meters Strong Adhesive 3M 7302 Double Sided VHB Acrylic Gel Tape Clear EJ 2 | eBay

וכזה

3M VHB 5952 Double Sided Acrylic Foam Adhesive Tape Automotive 3 Meters Long | eBay

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...