Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבל מחשב 220 וולט, ליפפתי את הקצוות.

אחד מחובר לנעל של הפלוס,

השני מחובר לנעל של האלטרנטור.

אילתור חובבני ביותר.

אם כול מה שנכתב עד עכשיו לא פתר את הבעיה רצוי לנתק את הכבל ולבדוק את ההתנגדות של הכבל לאחר פירוק מצד המצבר וגם מצד האלטרנטור.

איזה כייף לי :)

פורסם
אילתור חובבני ביותר.

אם כול מה שנכתב עד עכשיו לא פתר את הבעיה רצוי לנתק את הכבל ולבדוק את ההתנגדות של הכבל לאחר פירוק מצד המצבר וגם מצד האלטרנטור.

אני שוקל ללכת לחשמלאי שיפתח לי את הכבל,

ויחליף לי נעל כבל לשניהם,

בינתיים גירדתי שם מה שיכולתי.

אולי אני יחליף נעל כבל בעצמי,

אני בודק אופציות.

פורסם
בדקתי שוב פעם,

הפעם מול האלטרנטור וגוף הרכב,

הפעם דווקא הראה ערכים תקינים.

משום מה שאני בודק פלוס מינוס של המצבר,

יש נפילת וולטים רצינית.

זה אמור להדאיג אותי או להתעלם ?

להדאיג...הפעל כמה צרכני חשמל כבדים (מזגן מפשיר אדים ואורות) ובדוק מתח בין פלוס אלרטנטור לפלוס מצבר ובין גוף אלטרנטור למינוס מצבר, איזה מתחים אתה מקבל?

פורסם
להדאיג...הפעל כמה צרכני חשמל כבדים (מזגן מפשיר אדים ואורות) ובדוק מתח בין פלוס אלרטנטור לפלוס מצבר ובין גוף אלטרנטור למינוס מצבר, איזה מתחים אתה מקבל?

זה משתנה כל פעם,

לכן אני מחר הולך להחליף את כל נעלי הכבל,

פלוס מינוס, וגם גוף רכב ואלטרנטור,

ייגמר הסיפור ההזוי הזה

פורסם
זה משתנה כל פעם,

לכן אני מחר הולך להחליף את כל נעלי הכבל,

פלוס מינוס, וגם גוף רכב ואלטרנטור,

ייגמר הסיפור ההזוי הזה

נעלי הכבל אולי לא הסיפור פה אלא דווקא הכבלים.

פורסם (נערך)

אחרי תשלום יפה לחשמלאי,

חיבור פלוס מינוס של מצבר נותן לי 14V,

זה כולל כבל 4 גידים חדש למינוס שילדה, אלטרנטור פלוס,

וזה כולל החלפת כל נעלי הכבל.

מה המסקנה ...

לא להאשים מצבר או אלטרנטור,

לפעמים גם נעל כבל ישנה עושה צרות.

העבודה איכותית ויפה,

עם כבל מבודד 4 גידים,

סגרו יפה את הכל.

200 לא כולל חלקים ומע"מ :(

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

אני מבין שלחשמלאי היה חסר כבל בצבע אדום לכן הוא חתך חתיכת בידוד מכבל אדום והלביש על כבל שחור בכדי לא להתבלבל...

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
אפשר להסיק שהמצבר טעון מכיוון שהבחור כתב שאין לו בעיות התנעה וגם מתח הקטבים שנמדד נראה תקין.

מרק תראה שרשמתי שיבדוק שהמצבר טעון מלא זאת אומרת בזמן טעינת המצבר שהמתח על המצבר 14.7 וולט צריכת הזרם של המצבר אפסית. זה מצב של מצבר מלא.

ברור שבמקרה הנ"ל שהמצבר טעון באחוזים המספקים להנעת הרכב. אחרת לא היה מניע אבל זה לא אומר שהמצבר טעון מלא.

זה בקטנה.

עריכה אחרונה על ידי mozman11
  • תוכן חדש...