Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאיות העתיד - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בסרטון הזה:

מה דעתכם? האם באמת ישנו עתיד למחשבים ברכב לנהל את מסלול הנסיעה ללא מגע אנושי?

אני מאוד סולד מהרעיון, אין דבר שיכול להחליף נהיגה אנושית, ולא הייתי סומך מעולם על מחשב או מכונה שיקחו אותי בדרכים כאלו ללא שום פגע.

פורסם

אני אישית סולד מאיך שחלק מהבני אדם נוהגים, ויפה שמכונות יחליפו אותם שעה אחת קודם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה?????? EliC25 אתה מודע לעובדה שמעשית היום המטוסים לא בדיוק מוטסים ע"י הטייסים אלה ע"י מחשבים? אתה בכלל מדמיין לך כמה תאונות אפשר לצמצם ע"י מערכות אוטומטיות, חיסכון בזמן,כסף ועצבים. מה כל זה לא משתווה לסלידה שלך?

פורסם

נהיגה אוטומטית זה העתיד. זה פתרון לתאונות דרכים רבות, לחוסר ערנות ועייפות של נהגים. אשמח מאוד שרכב שלי יסיע אותי בעצמו לעבודה.

תפקידים שמסוגל לבצע מחשב, הוא מבצע יותר טוב מבן אדם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ישי, זה לא נכון מה שאתה כותב. בכפולות מצמדים הרכב מתפעל את הקלאץ' בצורה טובה מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אשמח מאוד לרכב שיסיע אותי ממקום למקום, נגמר נהג תורן, נגמרו התאונות, נגמרו הפקקים (כי כולם זורמים בתנועה ולא נותנים גז ועוצרים), חסכון בדלק (יקבל מידע מהרמזור הקרוב ויסע במהירות המתאימה עד להגעה לרמזור ירוק).

ויפה שעת אחת קודם!

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

גורם מספר אחד לתאונות דרכים הן טעויות אנוש והיסח הדעת. מחשב לא עושה תאונה כי הוא בדיוק שלח אסמס או בדיוק החליף תחנה ברדיו או אפילו כי הוא בדיוק התעטש.

חלק מהסיבה שגירים רובוטיים לא עובדים היא כי הרכב לא שולט על המצערת, אם כל הרכב היה רובוטי הרכב היה מסוגל לשלוט הרבה יותר טוב ברכב ולא היה קופץ, ואם כבר היה קופץ הרבה פחות כי יש לו יכולת הרבה יותר טובה משל אדם לנטר את הרכב.

פורסם

יכול להעיד בתור סטודנט למדמ"ח שגם התוכנות הכי מתחוכמות עדיין רחוקות מהמשימה של נהיגה עצמאית,

והצפי האופטימי ביותר (ללא חיווט של כל הכבישים או\ו סריקה של כל חלל החדר - הטריקים של הסרטונים בהם הרכבים חונים לבד)

הוא לכל הפחות 5-7 שנים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
חלק מהסיבה שגירים רובוטיים לא עובדים היא כי הרכב לא שולט על המצערת, אם כל הרכב היה רובוטי הרכב היה מסוגל לשלוט הרבה יותר טוב ברכב ולא היה קופץ, ואם כבר היה קופץ הרבה פחות כי יש לו יכולת הרבה יותר טובה משל אדם לנטר את הרכב.

צודק. במצב שבו אני מאיץ בעזרת בקרת השיוט ונוצר צורך להעביר הילוך, המצערת נמצאת תחת שליטה מוחלטת של המחשב ובהתאם לכך העברת ההילוך כלל אינה מורגשת, ולא שבאופן רגיל מדובר במשהו חריג. תיבה רובוטית חד-מצמדית, הרכב שבחתימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)
מה?????? EliC25 אתה מודע לעובדה שמעשית היום המטוסים לא בדיוק מוטסים ע"י הטייסים אלה ע"י מחשבים? אתה בכלל מדמיין לך כמה תאונות אפשר לצמצם ע"י מערכות אוטומטיות, חיסכון בזמן,כסף ועצבים. מה כל זה לא משתווה לסלידה שלך?

השוואה לא רלוונטית במיוחד - המרחב האווירי הרבה פחות "מועסק" בכלי רכב בהשוואה למה שקורה על פני האדמה. היה סמוך ובטוח שבחזון של "בחזרה לעתיד", בו רכבים פרטיים מרחפים בשמים, תאונות היו מתרחשות בכמות רבה אף יותר, מה שגם הפוטנציאל ההרסני של שני כלי רכב (או יותר) שמתרסקים לקרקע כתוצאה מתאונה גדול פי כמה.

ואם כבר העלית את סוגיית המטוסים, ישנם מספיק אנשים על הקרקע שקורעים את התחת בכדי לוודא שלא נוצר מצב חו"ח ששני כלי רכב אויריים "יחתכו/יפגשו" אחד את השני.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
יכול להעיד בתור סטודנט למדמ"ח שגם התוכנות הכי מתחוכמות עדיין רחוקות מהמשימה של נהיגה עצמאית,

והצפי האופטימי ביותר (ללא חיווט של כל הכבישים או\ו סריקה של כל חלל החדר - הטריקים של הסרטונים בהם הרכבים חונים לבד)

הוא לכל הפחות 5-7 שנים.

חבר אתה צריך להתעדכן... זה כבר כאן

אני בטוח שמה שמעכב את ההתקדמות זה רגולציה ובעיות חוקיות ואתיות למיניהן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4638952,00.html

פורסם

בלי לפגוע, למה עדות של סטודנט למדמח נחשבת לגבי ״התוכנות הכי מתוחכמות״?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
צודק. במצב שבו אני מאיץ בעזרת בקרת השיוט ונוצר צורך להעביר הילוך, המצערת נמצאת תחת שליטה מוחלטת של המחשב ובהתאם לכך העברת ההילוך כלל אינה מורגשת, ולא שבאופן רגיל מדובר במשהו חריג. תיבה רובוטית חד-מצמדית, הרכב שבחתימה.

הרכב שבחתימה:

AUTOBIANCHI A112 '84

היו מאובזרות וממוחשבות כמו שצריך האיטלקיות של 84, הא?

8)

פורסם
היו מאובזרות וממוחשבות כמו שצריך האיטלקיות של 84, הא?

8)

לפחות בהן יכולת לטפל לבד בלי להיזקק לטכנולוגיות עילית שונות כפי שנדרש כיום :lol:

• תוכן חדש...