Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב סיכומון של תקופה נוספת.

בתקופה האחרונה אני עושה נסיעות קצרות מאוד לרכבת 10 דק בערך עם מזגן. בנסיעות הקצרות, המכונית מאבדת את הקסם של צריכת הדלק.

אני מקבל צריכה ממוצעת של 1/14 ולפעמים יורד גם ל 1/13.

בנסיעות ארוכות וממושכות עם מקטע בין עירוני ועירוני משולב אני יכול לקבל צריכה שנעה בין 1/15 עד 1/17 תלוי בהרבה מאוד משתנים.

לסיכום

לא בטוח שעשיתי בשכל שבחרתי אותה, ייתכן שהיה עדיף לבחור בפונטו איוו להוסיף עוד קצת למיקרה או i20.

פורסם

בכאלה צריכות הרכבים שציינת היו עושים עוד יותר פחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אופניים זה מאוד מבורך, אבל כמעט בלתי אפשרי להתנייד איפה שאני גר ללא רכב.

בתקציב שלי הייתה נכנסת פריוס שנת 2008, אני רציתי רכב סופר מיני/מיני קטן ולא זקוק לרכב משפחתי.

מעדיף שיהיה רכב חסכוני ככל האפשר אבל בנסיעות ארוכות אני קצת סובל מצפיפות ומחוסר נוחות.

יש לנו במשפחה פיקנטו אוטומטית בנסועה דומה מקבלת צריכת דלק ממוצעת של 1/11 ולעתים 1/12

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • תוכן חדש...