Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני כשנה הוחלף המצבר במוסך המורשה עקב תלונות חוזרות ונשנות על רכב שלא יכול להתניע, אלא רק עם כבלים.

מדובר על יונדאי i10

בשבוע החולף הייתי צריך להתניע עם כבלים 3 פעמים .

העניין הוא שבחצי השנה האחרונה הרכב נסע סך הכל 1,300 ק"מ עם ימים רצופים ללא נסיעה

האם הקילומטרז' הנמוך יכול לתת סימן מספיק לזה שאני לא מצליח להניע בגלל שהמצבר גמור ?

האם יחליפו לי את המצבר ?

מצ"ב תמונת המצבר

תודה לעוזרים

שי

IMG_20150201_132705.jpg

פורסם

בהחלט, כנראה שזו הסיבה. להחליף את המצבר? אולי. אני משער שקודם ינסו לטעון אותו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המצבר שלך נפרק לרמות שמקצרות את חיי המצבר שלך - לכן עליך (להבא) להשתמש במטען (אם יש לך אפשרות) או לקנות מצבר שעומד בפריקה עמוקה (השאלה היא האם יש כאלה שיתאימו למידה של התושבת מצבר ברכב שלך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...