Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה למכור את המוצר הראשון שלי באיביי שהוא טלפון סלולארי.

כאשר אני בוחר את סוג המשלוח כ"Economy Shipping from outside US 11 to 23 business days" תחת US Shipping, אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר אני מנסה לעבור שלב:

It looks like you’re trying to use the economy shipping method in the Cell Phones & Smartphones category.

This shipping method is reserved for accounts that have an established history of selling on eBay, as well as making sure their buyers receive their items in a timely manner. As you continue to list items and build your reputation as a seller, this option may become available.

To continue with this listing, please go back and select a different shipping method.

Learn more about handling time guidelines in our selling practices policy.

למה אני לא יכול לבחור את אפשרות המשלוח הזאת? אני לא רוצה לבחור אפשרות אחרת כי מועד האספקה שאני מתחייב עליו קצר בהרבה.

פורסם

~

למיטב הבנתי, האתר מתעקש שתבחר אופציית משלוח עם מעקב. בגלל שאין לך היסטוריה של מכירות קודמות, הוא מנסה למזער את הסיכון שתיקח את הכסף ולא תשלח את המוצר, או שהמוצר ילך לאיבוד בדרך והם יצטרכו להחזיר לקונה את הכסף.

אם אתה רוצה להשתמש בפלטפורמה של איביי - תצטרך לשחק לפי הכללים שלהם. שים לב גם לעמלה הגבוהה שתשלם בתור מוכר, לעמלת ה-relist אם המוצר לא נמכר לאורך תקופה ולחיובים פוטנציאליים נוספים. בשביל מכירה חד-פעמית איביי זה בכלל לא להיט.

פורסם

אני מודע לעלות והכל.

אם כך איזה אפשרות לבחור? כי שוב פעם, שאר האפשרויות מדברות על התחייבות אספקה של עד 10 ימי עסקים ואני לא רוצה/ יכול להתחייב על כך.

פורסם

למכור באיביי סלולארי בתור מוכר ללא פידבק רציני? איביי מוצף במוכרים שעשו מעל 50,000 עיסקאות עם פידבק חיובי של 90%+.

אתה בתור קונה היית קונה ממוכר כזה? אני לא.

חבל על הזמן. נסה למכור ביד 2.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...