Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי Anthropoid כן רצים לויקיפדיה מייד.אני אישית הכרתי היטב

את הסיפור מקריאה ונשיונל ג'אוגרפיק.יפה מאד שנתנו את הכבוד המגיע

לאותם גיבורים.

גם אני אהבתי את ''Remember'' בעיקר את הסוף המפתיע,ואף נידמה לי

שהמלצתי עליו כאן גם.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Elle.

בחורה גרושה וחסרת מעצורים בעלת חברה שמפתחת משחקי מחשב - מתגוררת לבדה בבית מפואר.

כשזר תוקף אותה באכזריות בביתה פעם אחר פעם היא מתחילה לנהל מעקב אחר התוקף מה שמוביל לתוצאות חמורות ואיבוד שליטה.

סרטו של פול ורהובן שידוע בשערוריות שהוא יוצר סביבו (תחתוניה של שרון סטון... ב"אינסטינקט בסיסי") הפעם הוא הלך רחוק מידי. אלימות בוטה וקטעי אונס קשים לעיקול. דווקא משחק טוב של Isabelle Huppert שלמרות גילה עדיין נראית טוב. תסריט לקוי גורם לא פעם לאיבוד עניין אחר השתלשלות האירועים. דרמת מתח בוטה וקשה לצפייה. יצירה פרובוקטיבית במסווה של קולנוע "איכותי" מפספסים את הנקודה. לא סרט שהייתי מתגאה בו.

פורסם

באש ובמים hell or high water

העלילה מתרחשת בדרום ארה"ב באזור של טקסס-אוקלוהומה. שני אחים שקועים בחובות יוצאים לשדוד בנקים. בעקבותיהם יוצא טקסס ריינג'ר זקן (ג'ף ברידג'ס) והסגן שלו. עד כאן נשמע די סטנדרטי, רק שהסרט הוא לא אקשן טהור, אלא נוטה לכיוון דרמטי קצת יותר מציאותי.

משחק טוב של ברידג'ס ובכלל.

אני אהבתי מאוד, 8 בסולם הגולש הגבוה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

רציתי להקרין בבית את הסרט "טרזן" ואז נהרסה לי הילדות! עד היום חשבתי שהיה רק 1, גיליתי שיש איזה 20 סרטים שנקראים טרזן בעליה אותו רעיון של ילד הג'ונגל החל משנת 1917 (אאלט) ועד טרזן החדש שזה סוג של מטריקס ושיש גם המון סרטי אנימציה.

בקיצור מה שאני מחפש זה את טרזן ה"אמיתי" שראיתי שהייתי קטן (80') שבטח הוא היה סרט משנות ה20-80 ;) , היה סרט מרתק גם כשלא היה בזמנו תרגום, משהוא שיתאים לכל המשפחה (לא מצוייר)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

Don't Breathe.

חבורה של 3 פורצי בתים מחליטים לעשות את הפריצה האחרונה שלהם לבית בשכונה נטושה

כי השמועה אומרת שבעל הדירה מבוגר עיוור מחזיק בביתו סכום כסף גבוה שיכול לסדר אותם לתמיד.

הם לא לקחו בחשבון שהבחור יוצא צבא ולמרות מגבלתו מגלה נחישות להרוג אותם בכל האמצעים העומדים לרשותו,והם רבים ומגוונים -מה שהופך להיות סיוט חייהם.

תוך כמה דקות אתם נכנסים למתח מורט עצבים שילווה אותכם לאורך כל הסרט. בימוי מדויק

עלילה ייחודית, שימוש מצוין בפס קול,שחקנים אלמונים מציגים משחק אמין,צילומים נהדרים,סצנות מתח מרתקות שידביק אותכם לכיסא .רוב הסרט ללא מילים, רק אחרי שזרקו כמה מילים בסוף -הבנתי שאפשר גם בלי. סרט מתח עשוי היטב השאיר אותי "ללא נשימה".

בסיום הסרט שאלתי:

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

חבר'ה, מה קורה עם טרזן?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ליאב יש שרשור לסדרות (אני מאוד אהבתי את לוק קייג' גם).

ראינו אתמול "רואה חשבון" סרט ממש טוב לדעתי.

אופסי,

לא שמתי לב שאני בשרשור הלא נכון :)

ולגבי טרזן אומרים לא משהו, נראה אותו הסופ"ש (יצא לטורנט באיכות FHD)

Opel Adam S 2017

פורסם

אני כן אהבתי את The Legend Of Tarzan למרות הגזמות. אבל זה רק אני.

מה ש gsi16v מחפש זה משהו אחר לגמרי. לדעתי אתה מתכוון לסרט משנת 1934

http://www.imdb.com/title/tt0025862/ עם ג'וני וייסמילר המיתולוגי.

או Tarzan Finds a Son משנת 1939.

http://www.imdb.com/title/tt0032007/

החזרת אותי לילדות...

יש יותר מתקדמים כגון Greystoke מ 1984 עם כריסטופר למברט. ועוד אחד מהשנים האחרונות

שהיה בזיון.

פורסם

איזה כיף להכניס עוד שורה לרשימת תיקיית ה''בינגו'' שלי.

"פרידות" (The Departures) סרט יפני שנת 2008

בחור צעיר נגן צ'לו במקצועו מגיע במקרה לעסקי הקבורה,

יותר נכון הכנת הנפטר לקבורה,ברוח התרבות היפנית,

הזכיר לי מאד את התקופה שחייתי ביפן,ואיזה אנשים מקסימים יש שם.

סרט מרגש ומיוחד במינו.

http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?m=0&MID=2741&s=1

פורסם (נערך)

Hands of Stone.

סיפורו של המתאגרף מפנמה Roberto Duran שהפך להיות אלוף העולם בעזרת מאמן יהודי

מיתולוגי ריי ארסל.

"יד האבן" הוא סיפור מרתק על מתאגרף שצמח משכונות מצוקה עד מדיסון סקוור גארדן.

דרמת ספורט לא שגרתית באופן שהיא מוצגת למרות שדווקא הצד החלש שלה זה קטעי האגרוף

לא משכנעים במיוחד. Edgar Ramírez מגלם את רוברטו דוראן בכישרון רב. Robert De Niro נכנס לדמות של ריי ארסל בהרבה חן -סוף כל סוף נותן משחק טוב אחרי אין ספור סרטים מביכים מבחינתו השליטה שלו בהיידיש גם משעשעת. הופעה קצרה מידי של John Turturro

הנפלא בתור גנגסטר מניו יורק . (למה לא מופיע ביותר סרטים הכישרון הגדול הזה) העלילה נעה מילדותו של רוברטו דוראן עד הפיכתו למתאגרף נערץ בפנמה. פוליטיקה לא חסרה בסרט כי אי אפשר בלי להזכיר את המחלוקת על מפרץ פנמה.

עלילה טובה, ליהוק שחקנים מצוין,דמויות צבעוניות,מוזיקה קצבית ברקע, צילומים נפלאים.

נכון זה לא הפנינה Raging Bull -עדיין סרט ראוי בהחלט לצפייה.

פורסם (נערך)

Jason Bourne.

המשך מעלילי ג'ייסון בורן" סוכן CAI לשעבר אשר מנסה לדלות מידע על מות אביו ועל עברו האפוף במסתורין - ועל הדרך חושף מזימה של הממשל שגורמת לאי יציבות.

פרק נוסף בהשתתפות Matt Damon. עלילה צפויה ומשעממת. קטעי אקשן שראינו אין ספור פעמים.

משחק טוב של מאט דיימון למרות שבקושי מוציא מילה אחת כל הסרט. אפשר לקום באמצע להכין כוס קפה

ועוגה ליד -לא תרגישו שהפסדתם משהו. חוץ ממרדף אחד מרהיב ברחבי לאס וגאס ואולי

קרב אחד עשוי טוב - אין לסרט באמת מה לתת. באנלי ללא מעוף. עדיף לעשות משהו אחר.

Kubo and the Two Strings.

סמוראי צעיר חייב למצוא את חליפת השריון של אביו שנלקחת ממנו על ידי רוח נקמנית.

CGI מעולה מאולפני לייקה. אנימציה יפיפייה בשילוב דיבוב משובח של מתיו מקונוהי ושרליז ת'רון.

סיפור פשוט יחד עם זה מסקרן. הסרט יתאים למבוגרים וגם לילדים -מומלץ כמובן לצפות ביחד.

עשוי טוב יחד עם זה מעט ילדותי. משעשע ומרגש,דמויות מרתקות,כמה קטעים מפחידים (להחזיק ידיים לילדים קטנטנים) סרט קסום לכל המשפחה.

פורסם

Colonia.

שנות ה 70 בתקופת ההפיכה של גנרל פינושה בצ'ילי, לנה (Emma Watson) עושה כל מאמץ לאתר את אהובה דניאל (Daniel Brühl) שמוחזק "במושבה" מתקן צבאי אכזרי במסווה של מיסיון צדקה מנוהל על ידי מטיף כריזמטי ששולט ביד רמה ואלימה כלפי כל מי שמתנגד. מבוסס על אירועים אמיתיים.

סרט שכמעט חמק ממני ומזל שהתעקשתי (בעצם הבת זוג) לנסות אותו בכל זאת -וזה היה שווה כל דקת צפייה. דרמה מתח מרתקת באווירה אפרורית. משחק מצוין של אמה ווטסון היפה. שאר הדמויות מאוד חזקות במיוחד המטיף שמנהל את המושבה בגילומו של Michael Nyqvist עושה תפקיד מעולה.

עלילה לא קלה לצפייה במיוחד שדברים קרו במציאות לעם הצ'יליאני. החיים במתקן דיכאונים ומנוהלת במשמעת ברזל, כל הפרת משמעת גוררת אחריה עונש של השפלה אלימה.

ליהוק מציין, משחק מרתק, אווירה מחשמלת מצולמת ברגישות,בימוי חד. שילוב חזק של סיפור אמיתי עם דמויות דומיננטיות. דרמת מתח במיטבה. לא פשוטה לצפייה אבל מעניינת. סרט שכנראה הרבה יחמיצו, ואני אומר, אל תחמיצו.

פורסם
Jason Bourne.

המשך מעלילי ג'ייסון בורן" סוכן CAI לשעבר אשר מנסה לדלות מידע על מות אביו ועל עברו האפוף במסתורין - ועל הדרך חושף מזימה של הממשל שגורמת לאי יציבות.

פרק נוסף בהשתתפות Matt Damon. עלילה צפויה ומשעממת. קטעי אקשן שראינו אין ספור פעמים.

משחק טוב של מאט דיימון למרות שבקושי מוציא מילה אחת כל הסרט. אפשר לקום באמצע להכין כוס קפה

ועוגה ליד -לא תרגישו שהפסדתם משהו. חוץ ממרדף אחד מרהיב ברחבי לאס וגאס ואולי

קרב אחד עשוי טוב - אין לסרט באמת מה לתת. באנלי ללא מעוף. עדיף לעשות משהו אחר.

מחזק,שעתיים מהחיים שהלכו לעולמן.

היו צריכים לחתום את הטרילוגיה לאחר צאת החלק השלישי וזהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...