Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיאהב אותו שיראה גם את kiss kiss bang bang, הסרטים האלו כמו תאומים שהופרדו בלידתם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הבן של שאול (2015) Son of Saul

http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?mid=5066

יהודי שעובד בצוות הז'ונדר קומנדו בבירקנאו מנסה

להביא גופת ילד יהודי לקבורה ברקע הזוועה של השמדת

העם.

ציפיתי המון לסרט הזה,ומעט התאכזבתי,ההתעסקות בעלילה דיי

זניחה (של קבורת הילד),שכל ההיסטוריה המעניינת מוצגת ברקע, לא עשה לי טוב.

האיכות (בכוונה) גרועה בכדי לשמור אוטננטיות,גם עיניין טיפשי לדעתי.

מי שבאמת מתעניין לגבי שואה בכלל והנושא המרתק של ה ה ''ז'ונדר קומנדו''

יקרא את הספר המצויין ''בכינו בלי דמעות'' של גדעון גרייף.

נהר קפוא (Frozen River (2008

סרט מאד מעניין שעוסק בשתי נשים קשות יום שהחלו להתעסק בהברחת פליטים

למדינה, אווירה קודרת אבל מותח והנושא מוצג ומתפתח יפה.

https://www.sratim.co.il/tt146593/%D7%A0%D7%94%D7%A8-%D7%A7%D7%A4%D7%95%D7%90-(2008)/

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לא עוקב אחרי השרשור באופן קבוע אבל רוצה להמליץ לכולם על הסרט: ספטמבר בשיראז Septermbers of Shiraz

עם סלמה האייק, אדריאן ברודי ואלון אבוטבול.

מדובר על משפחה יהודית שחיה באירן בתקופת המהפכה. הסרט מספר על התלאות שהם עוברים ועל התקופה בצורה די מדוייקת.

אני נולדתי באירן קצת אחרי המהפכה והעלילה של הסרט מספרת את הסיפור שלי ושל ההורים שלי כמו של הרבה משפחות אחרות באותה תקופה. כמובן שכל אחד חווה דברים שונים אבל הסרט די מייצג.

אסף

פורסם (נערך)

The Shallows.

ננסי רק רוצה לגלוש בחוף מבודד ואקזוטי - אבל כריש לבן מטיל אימה מחליט שאם היא מספיק חטובה למראה אז היא בטח גם טעימה לאכילה. ככה היא מוצאת את עצמה לכודה במרחק לא גדול מהחוף אבל פצועה ומותשת להגיע לחוף מבטחים.

סרט מתח אימה בכיכובה של בלייק לייבלי שהסרט נשען על משחקה בלבד. נופים עוצרי נשימה

תמונה איכותית בתוספת סאונד מקפיץ ואיכותי יתנו למערכת והסאב חווית סאונד מעולה ולשכנים מעט פחות. עלילה מעט בנאלית, אבל יחד עם זה ולמרות שאין כאן משחק גדול עדיין בנית המתח עשויה בצורה נבונה למרות סוף הוליוודי ידוע מראש. אקשן/מתח חביב לכל בני המשפחה שמתכנסים ביחד בסלון.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

Bastille Day.

כייס אמריקאי מואשם בפעולת טרור בפריז לאחר שגנב את התיק הלא נכון שהכיל פצצה. סוכן CIA מבין את הפוטנציאל שיש לכייס ומגייס אותו לעזרה לחשיפת קנוניה שמגיעה עד הדרגות הגבוהות.

סרט שמופיע בו Idris Elba המעולה ( Luther המשובח ו- The Wire ועוד) אני לא יכול לפספס.

עלילה בינונית שכבר ראינו אין ספור פעמים, כמה קטעי אקשן די טובים, אווירה קלילה וזורמת. סרט בינוני למרות משחק מעולה של אידריס אלבה. אפשר לראות ואפשר לדלג - תלוי מה יש לכם לעשות באותו רגע.

Money Monster.

באמצע שידור טלוויזיה חי מגיש תוכנית כלכלית נתפס כבן ערובה על ידי משקיע שהפסיד את כל כספו

עקב המלצה של המגיש. תוך כדי שידור החי חושפים את האמת מאחורי תרמית הונאה ענק שהפילה

משקיעים רבים.

מה יכול להיות גרוע שמופיעים באותו סרט שני סטארים כמו George Clooney ו - Julia Roberts?

חבל שכלום. משחק טוב לא מחפה על עלילה לא אמינה. גם את המסר על התרבות הפיננסית האמריקאית

הם פספסו. פוטנציאל גדול ביצוע פושר. בימוי בינוני של Jodie Foster שגם בתור שחקנית היא לא בלטה במיוחד מלבד סרט אחד בודד שנחשב עד היום יצירת מופת - The Silence of the Lambs.

Kickboxer Vengeance.

קיקבוקסר יוצא למסע נקמה על מות אחיו וחוזר להתאמן אצל המאסטר שאימן אותו לקרב.

סרט נוסף של ואן דאם שלמרות גילו הוא לא שכח את אומנות הלחימה. מגלה גמישות ונראה די טוב לגילו המתקדם. סרט מכות נטו. מי שחובב אומנות לחימה (UFC) יגלה שם פרצופים מוכרים כגון ג'ורג' סנט פייר שבמציאות הוא לוחם גדול. עלילה רגילה בלי יותר מידי הפתעות - אבל מי מחפש בסרט כזה עלילה? העיקר המכות. לחובבי הקרבות זה תפור בול. אותי זה החזיר כמה עשורים אחורה לשנות ה 90 העליזות.

סביר למדי.

פורסם

סרט אימה

Don't Breathe

נראה שעשוי טוב

http://www.imdb.com/title/tt4160708/?ref_=wl_li_tt

וורקראפט

לא מבין איך הוא קיבל 7.2, לא ממילץ. חבל על הזמן.

http://www.imdb.com/title/tt0803096/?ref_=nv_sr_1

השחק הראשי Travis Fimmel שמשחק את הדמות הראשית בויקינגים פשוט שיחק את אותה הדמות בעוד פרק של ויקינגים שנשמך הפעם שעתיים.

פורסם
לא עוקב אחרי השרשור באופן קבוע אבל רוצה להמליץ לכולם על הסרט: ספטמבר בשיראז Septermbers of Shiraz

עם סלמה האייק, אדריאן ברודי ואלון אבוטבול.

מדובר על משפחה יהודית שחיה באירן בתקופת המהפכה. הסרט מספר על התלאות שהם עוברים ועל התקופה בצורה די מדוייקת.

אני נולדתי באירן קצת אחרי המהפכה והעלילה של הסרט מספרת את הסיפור שלי ושל ההורים שלי כמו של הרבה משפחות אחרות באותה תקופה. כמובן שכל אחד חווה דברים שונים אבל הסרט די מייצג.

אסף

וואוו תודה, נעשה הקרנה משפחתית בערב.

פורסם
סרט אימה

Don't Breathe

נראה שעשוי טוב

http://www.imdb.com/title/tt4160708/?ref_=wl_li_tt

וורקראפט

לא מבין איך הוא קיבל 7.2, לא ממילץ. חבל על הזמן.

http://www.imdb.com/title/tt0803096/?ref_=nv_sr_1

השחק הראשי Travis Fimmel שמשחק את הדמות הראשית בויקינגים פשוט שיחק את אותה הדמות בעוד פרק של ויקינגים שנשמך הפעם שעתיים.

אכן וורקראפט לא היה משהו בכלל, נחמד מינוס לא מבין את כל ההייפ מסביב.

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה משחק מחשב שיש לו אינסוף פאנבויז שילכו לראות את הסרט גם אם אבי ביטר יביים וישחק בו.

יותר מדי אפקטים, מעט מדי סרט. הלכתי לזה כדי לנקות את הראש ויצאתי עם כאב ראש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כי זה משחק מחשב שיש לו אינסוף פאנבויז שילכו לראות את הסרט גם אם אבי ביטר יביים וישחק בו.

יותר מדי אפקטים, מעט מדי סרט. הלכתי לזה כדי לנקות את הראש ויצאתי עם כאב ראש.

בדיוק כמו רובוטריקים, מעבר לשם המטומטם שקראו לו כאן היה בזבוז של 40 שקל לכרטיס.

לא מבינים כלום.

מוורקראפט דווקא ציפיתי ליותר, מי יודע אולי הסרט הבא יפתיע (אני בספק אבל מקווה).

אגב התחלתי אתמול את צבי הנינג'ה השני שיצא, ראיתי רק חצי שעה כי התעייפתי אבל נראה טוב יותר מהקודם שהיה גרוע לחלוטין. מקווה שימשיך ככה עד הסוף

מישהו ראה "לא לנשום", ואת "כיבוי אורות"?

Opel Adam S 2017

פורסם
A Separation

אכן סרט טוב. הייתה תקופה שכל סרט איראני הייתי ישר רואה. זה אחד הבולטים.

מכוון שאני יודע פחות או יותר מה טעמך - ממליץ לך בחום לצפות בסרט The Stoning Of Soraya M

זהו אומנם סרט אמריקאי, אבל הסרט מבוסס על סיפורה האמיתי של סוראיה מנוצ'הרי שעברה סקילה באיראן למרות שהייתה חפה מפשע. סרט שהשאיר אותי בהלם ועיניים לחות.

ראיתי אותו לפחות שלוש פעמים.

• תוכן חדש...