Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבל שזה רק חצי שעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מסע של מאה צעדים-The Hundred-Foot Journey

סרט קליל שאפשר לראות בכיף עם כל המשפחה.

ויקי:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A1%D7%A2_%D7%A9%D7%9C_%D7%9E%D7%90%D7%94_%D7%A6%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D_(2014)

8)

נברסקה-Nebraska

נכנס מייד לרשימת ה''בינגו'' שלי

ליותר מבוגרים מביננו,

יחס של בן לאביו הסנילי והשתיין,במהלך מסע בארה''ב,

משחק שובה לב של ברוס דרן בתפקיד האב,

אני לא הכרתי את השחקן אבל אבדוק עוד סרטים שלו.

סרט מרגש מאד ומעניין.

http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?m=0&MID=4165&archive=true&s=1

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

חזרתי מיס פלאנט ראשון לציון מצפייה בסרט "לזמן את הרוע 2" . למי שלא ראה את הסרט הראשון שיצא ב2013 אז בקצרה על הסרטים :

סיפורם של צמד החוקרים של העולם העל טבעי אד ולוריין וורן, אשר נחלצים לעזור למשפחה המאוימת על ידי נוכחות אפלה בבית חווה מבודד. נאלצים להתמודד עם ישות רבת עצמה, מוצאים עצמם הוורנרים במקרה הכי ביזארי ומפחיד אותו חקרו עד היום.

בקיצור סרט מפחיד אבל לא ברמה שלא תשנו בלילה מה שכן היו בו הרבה קטעים מפחידים :)

מי שראה את הסרט מוזמן לשתף את חוויתו מהסרט האם הוא טוב ואיזה ציון מגיע לו מ1 עד 10

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש שרשור על המלצות לסרטים במיוחד בשביל זה.

סתם סרט אימה זול, הראשון היה טוב אבל השני לא משהו.

פורסם

ראיתי את "עידן הקרח", כמובן שאין הרבה מה להרחיב, מי שאהב את הסרטים הקודמים יאהב גם את הסרט הזה, הקטעים עם הסנאי והבלוט פשוט קורעים מצחוק. בקיצור, מי שאוהב את הפורמט, מומלץ.

פורסם

Green Room. להקת פאנק יוצאת למסע הישרדות אכזרי נגד גלוחי ראש ניאו נאצים לאחר שהיו

עדים לרצח שבוצע במועדון שבו הם הופיעו.

סרט מתח עשוי טוב אבל די צפוי. משחק טוב של רוב המשתתפים למרות שהליהוק של Patrick Stewart

שהוא שחקן מצוין בפני עצמו - לא היה מתאים לדמות בסרט לטעמי. כמה קטעים קשים, לא לבעלי קיבה רגישה. נחמד, לאוהבי הז'אנר בלבד.

פורסם (נערך)

Criminal. סוכן CIA נהרג במהלך תפקידו ולוקח איתו מידע וקוד סודי לשלום העולם.

חלק מהמוח/זיכרונות שלו מושתלים באסיר מסוכן וקשוח כדי שהוא ימשיך באותה נקודה שהסוכן נהרג.

אבל לאסיר הסוציופת יש תוכניות אחרות מה שמשבש את המשימה.

אוסף שחקנים מרשים שכולל את טומי לי ג'ונס, קווין קוסטנר, מייקל פיט, גארי אולדמן,ריאן ריינולדס וגם גל גדות שלנו לא מצליחים להרים את הסרט. יש אקשן טוב,לפעמים מרגש,מרדפים מרתקים, קטעים אלים - רק חבל שהתסריט לקוי והמשחק צעקני. אני דווקא לא שותף לחוות דעת שקוטלים את גדות מכל עבר -לדעתי משחקת לא רע. (נכון לא מבריק) פספוס גדול לסרט שהיו בו את כל הכלים להיות הצלחה גדולה.

עדיין מבדר שממש משעמם.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

ג׳ייסון בורן - ראיתי אותו לפני יומיים. סרט פשוט נוראי, לא יודע איך הוא קיבל ציון של 8.3 ב IMDB, פשוט שעמומון אחד גדול. אבל אולי זה רק אני ואתה תאהב אותו :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טרזן נחמד לצפיה, עשוי נהדר מבחינה וויזואלית אבל צריך להתכונן נפשית לכמויות קיטש מטורפות ולכן לא מומלץ ללכת עם החברים הציניים שלך כי בסוף תצא מהקולנוע בתחושה ששדדו אותך.

• תוכן חדש...