Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנצל שרשור ומרגיש מנוצל.... יש לי כאלה בטלוויזיה ובמקרר (לאחרונה ניסה טכנאי להחליף לנו לאחד חדש ומהר החזרתי אותו למקום שממנו בא), האם זהו גם סתם בזבוז?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

במקרר מדובר בהתקן שונה - אשר משהה את הפעלתו לאחר הפסקת חשמל, כדי למנוע נזק למדחס מהפסקות והפעלות תכופות כאשר יש הפסקת חשמל קצרה או רצף של הפסקות כאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין מה להאשים את הטכנאים. הם בסה"כ שכירים והם נמדדים ע"י המעסיק בכמות המכירות של המוצרים שהם מצליחים לדחוף ללקוחות. טכנאי שלא עומד במכסה מפוטר בלי קשר לכמה הוא טוב טכנית

פורסם

קידום מכירות טיפוסי. אף פעם לא הבנתי את החזירות של למכור שני מוצרים שעולים לצרכן 120 שקל במחיר הזוי של 300-500 שקל.

כוסית סיליפוס יעילה במניעת אבנית כל אימת שהיא מלאה. המגן "ברקים" נותן הגנה מסויימת מפני ספייקים של מתח (שהופעתם ברשת החשמל הישראלית אפסית). נגד פגיעת ברק זה לא יכול להגן, בוודאי לא מזיק...

פורסם

למי ששאל הנה הלינק:

האם מגנט יכול למנוע אבנית - תשובה מפורטת - מכון וייצמן

אני אקצר ואצטט את הסיכום למי שאין כח לקרא את הכל

"לסיכום הטענה ש'מגנט מונע יצירת אבנית' היא פשוט 'קישקוש' שנובע מבורות (במקרה הטוב) או נוכלות (במקרה הרע). הדבר היחיד שניתן לומר הוא שבתנאים מאוד מסויימים (כאשר המים עומדים במנוחה מספר שעות אחרי חשיפה לשדה מגנטי חזק) – ישנו שינוי קל במבנה הגבישי של האבנית, שינוי שלא בא לידי ביטוי כאשר המים סתם חולפים ריגעית ליד מגנט כמו בסננים מגנטיים. במאמר מוסגר נאמר – שאם הם היו יעילים, מפעלים ומכבסות פשוט היו שמים מגנט על הצינור במקום להוציא כספים רבים על סילוק האבנית מתוך המים..."

פורסם

טכנאי של מכונת כביסה, מטעם הביטוח.

מכר לאמא שלי 5 קופסאות לניקוי מכונת הכביסה ב 270ש''ח. בדיוק 3 דקות לפני שהתקשרתי, הוא כבר נעלם:x:x:x

1 כבר נפתח לצורך ניקוי.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

דווקא קראתי בתעודת אחריות של שארפ והופיעה שם איזה פיסקה על המגן ברקים, שאם אין אז האחריות של המערכת חשמל תהיה רק שנה במקום תקופה יותר ארוכה.

מה שמעצבן בטכנאי שהוא ראה שיש מגן ברקים על המקרר והוא אמר שהוא לא טוב וצריך את שלהם, שעולה 250 שקלים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
למי ששאל הנה הלינק:

האם מגנט יכול למנוע אבנית - תשובה מפורטת - מכון וייצמן

אני אקצר ואצטט את הסיכום למי שאין כח לקרא את הכל

"לסיכום הטענה ש'מגנט מונע יצירת אבנית' היא פשוט 'קישקוש' שנובע מבורות (במקרה הטוב) או נוכלות (במקרה הרע). הדבר היחיד שניתן לומר הוא שבתנאים מאוד מסויימים (כאשר המים עומדים במנוחה מספר שעות אחרי חשיפה לשדה מגנטי חזק) – ישנו שינוי קל במבנה הגבישי של האבנית, שינוי שלא בא לידי ביטוי כאשר המים סתם חולפים ריגעית ליד מגנט כמו בסננים מגנטיים. במאמר מוסגר נאמר – שאם הם היו יעילים, מפעלים ומכבסות פשוט היו שמים מגנט על הצינור במקום להוציא כספים רבים על סילוק האבנית מתוך המים..."

מילים עדינות בחרו בווייצמן. נוכלות ותו לא,

וכל מי שמוכר את זה שותף למעשה נבלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...