Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

השבוע רכשתי מכונת כביסה ונותן האחריות (י. שלום) ביקש שטכנאי מטעמו יגיע לבצע הפעלה ראשונית של המכונה.

תוך כדי שהאדון עובד הוא הסביר לי שהאחריות אינה כוללת נזקי חשמל ונזקי אבנית. אם ברצוני להרחיב את האחריות כדי שתכלול נזקים כאלו עליי לרכוש "מגן שקע" ו"חוסם אבנית" ב-250 שח כל אחד. בנוסף עליי לעשות זאת מיד משום שכבר בהפעלה הראשונית המכונה מתחילה לצבור אבנית מסוכנת.

לטענתו אין זו שאלה של האם המכונה תתקלקל מנזקים שאינם מכוסים באחריות אלא מתי.

אני זוכר שהיה פה שרשור דומה על תנורים ולכן לא התפתיתי.

מה דעתכם? האם מדובר בגיבוב שטויות או שמא באמת ישנו צורך לרכוש אביזרים כאלו?

פורסם

זו הדרך שלהם לעשות עליך כסף בצורה פשוטה.

מגן ברקים לא בעיה להשיג במקסימום עד 50 שקלים ליחידה במקרה היקר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תמיד תבקש לראות איפה זה רשום בתעודת האחריות. עד היום לא מצאתי בשום תעודת אחריות סעיף שאומר שצריך להתקין מגן ברקים או חוסם אבנית. אם מצאת, אשמח אם תשתף.

על נזקי חשמל אף אחד מאיתנו לא יכול להיות אחראי, לכן אם המוצר עשוי בצורה חכמה עם ההגנות הנכונות לפיקוד, לא צריכה להיות לו בעיה.

בעניין אבנית, לרוב התקלות צצות שנים אחרי שהאחריות נגמרת, ואם מתקלקל גוף חימום או משהו דומה, מחליפים וזהו. כמובן שזה גם תלוי באופן השימוש: מי שעובד הרבה על 60-95 מעלות במכונת כביסה, יזכה בנזקי אבנית לגוף חימום ואולי גם למכונה. מי שעובד על 30-40 עם גיחות קצרות ל 60, לא יהיו לו שום בעיות גם אחרי 8-10 שנים ברוב המקומות בארץ בהם רמת האבנית היא סבירה לחלוטין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן איציק.

סחבתי 12 שנה עם מכונת כביסה של קריסטל ללא טיפת אבנית.

היא מתה ביום בהיר אחרי שהמנוע נפל מהתושבות מרוב חלודה..

פורסם

גם אשתי. כאשר הגיעו להתקין לנו מכונה היא התקשרה ושאלה על מגן ברקים - אמרתי לה להשתמש במגן שקיים 2 מכונות לאחור. אבל על הכוסית עם הסיליפוס היא לא שאלה ושילמה תמורתה, למרות שיש לי עוד 2 כוסית כאלה ארוזות במגירה.

מה שכן - עם המכונה החדשה הצלחתי לשכנע אותה להשתמש בטמפרטורות 40-50 מעלות, בעוד שבעבר התעקשה על 60 מעלות. חוסך גם חשמל וגם תקלות, ואולי גם שחיקה של הבגדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם בכמה חודשים שופכים למכונה רבע בקבוק של חומץ שקונים ב-8 שקלים ונותנים למכונה לעבוד 20 דקות בטמפ' של 50 מעלות צלזיוס ואין יותר אבנית.

אפשר גם מלח לימון. החומץ הורג גם חיידקים וגם מונע ריח רע וכול שאר הבעיות.

לא צריך לבזבז כסף על שטויות וגם לא צריך מגן ברקים למכונת הכביסה. אין דבר כזה מגן ברקים...הדבר היחיד שמגן בפני ברקים זה ניתוק המכונה מהחשמל.

איזה כייף לי :)

פורסם

אן לא מגן ברקים אלא מגן נחשולי זרם\מתח. אבל בפי העם זה מגן ברקים. אז נסלח לפות"ש (וגם לי :wink:).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדהים שתרגיל הרמאות הזה עדיין מצליח להם, כבר יותר מ 15 שנה.

לגבי המגן ברקים, יכול להיות שיש בו תועלת אבל הוא עולה סביב ה 50 שקל.

הגרוע יותר זה ה"חוסם אבנית" הזה שמבוסס על מגנט שמרכיבים על הצינור הוא שטויות במיץ. הוכח בעבר על ידי מכון וייצמן שאין לו כל השפעה על האבנית.

היה לי לינק עם הסבר מפורט של מכון וייצמן, אם אמצא אותו אשתף את כולם

פורסם
אחותי נפלה בפח וקנתה מונע אבנית ב 250₪

קרה לי גם לפני 10 שנים בדיוק. נפלתי בפח פעם אחת עם מגן אבנית (מכונת כביסה ראשונה שקנינו בעצמנו) ושילמתי איזה 200-250 שח.

מאז אני לא קונה מהם שום אביזר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

שיטת המצליח של בוב הבנאי עובדת,וזו

מקור ההכנסה העקרי של המתקינים האלה.

המגנט כאמור מיותר לחלוטין וה''ברקים'' שווה פחות מ 50 ש''ח.

פעם כמעט תבעתי טכנאי כזה שניסה לתת לי אחריות 3 שנים רק

אם אני קונה את האביזרים שלו.

יום אחד קניתי להורים שלי מכונת כביסה,במקרה הגעתי לבית ההורים,

בזמן המני טיים,אחרי ששיכנע את אבי לרכוש את הפיצ'יפקס שלו.

שאבא שלי כבר הסכים לרכוש,מייד בטלתי את העסקה,

(אבא שלי תמים מאד,איש מבוגר)

כמעט הרביץ לי הטכנאי הזה ואפילו גידף אותי.

אחר כך לקחתי את אבי לחנות והראתי לו את אותם מוצרים ברבע מחיר,

והמוכר ההגון מודה שהם מיותרים.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...