Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה-רמקולים אחורים במערכת SQL צריך בכלל?...

שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אין שום בעיה בלהשים קומפוננט מאחורה... הוא פשוט יהנה מהאיכות המוסיקלית של הקומפוננט, אך הבמה לא תיהיה מושלמת בגלל מיקום לא נכון.

תמיד אני רואה אנשים פה בפורום שרושמים שקומפוננט מיועד ליצירת במה.. בגלל שקומפוננט מאפשר משחק עם הטוויטר.

מה שיוצר במה זה מיקום נכון של רמקולים, ולא קומפוננט.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט הרבה יותר נוח למקם קומפוננטים, הטוויטר מה שיוצר את "רוב" הבמה לא ממוקם על הרמקול אלא נתון לשינוי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלון, לא אמרתי שיש בעיה להשים קומפוננט מאחורה, אמרתי שזה מיותר ולדעתי רמקול אובלי לא יעשה עבודה פחות טובה בנושא..

וכפי ששיבי אמר, תנסה אתה ליצור גובה לבמה שלך, כשהטוויטרים שלך ממוקמים על הוופר ;)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטוויטר ממש לא יוצר את רוב הבמה, המידריינג' יכתיב את רוב הבמה והתמונה.

במערכות עם קיקפנלים השאיפה היא שהמוסיקה תיפלט ממקור אחד, ולכן הטוויטרים קרובים למיד כמה שיותר, או אפילו מותקנים עליהם אם יש אפשרות להתקנה קואקסיאלית.

כשמתקינים קומפוננט בדלת, העלאת הטוויטרים תגרום לתחושה שהבמה אולי יותר גבוהה ורחבה...

אבל קומפוננט בכלליות לא "מיועד" ליצירת במה, הוא לא תוכנן למטרה הזאת, הוא תוכנן להפיק צליל יותר מדויק בגלל קרוס שמפריד בין הטוויטר למיד.

במה ניצור עם מיקומים נכונים.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלון.. כשהוופר שלנו תקוע בתוך 7ס"מ עומק בתוך דלת של רכב.. אני מאמין שקהל היעד הוא הרגליים שלנו..

אז לטוויטר יש השלכות לא קטנות בנושא אפליקציה זו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב חברה אני מבולבל לגמרי....

אני בדוק ישים סט אחורי!השקעתי כל כך הרבה זמן וכסף על המערכת הזאת ואחרי כל זה מי שישב מאחורה לא יהנה מהמוזיקה?...אין מצב וחוץ מזה יש לכמה חברים שלי מערכות רק עם סט קומפוננט קדמי וסאב ולהגיד את האמת חסר לי טיפה צלילים שבאים מאחורה להשלים את הסאונד.

בקשר לאלמנט השלישי בעתיד אני אולי יתקין.

ובקשר לזה שהבמה תבוא מקדימה ולא מאחורה זה הכל עניין של כיוונים

ככה שלפי מה שאני רואה פה גם עם אני ישים קומפוננט/6X9 מאחורה לא תרד לי האיכות מהבמה הקדמית(ע"י כיוונים נכונים) ואם אני ירגיש שזה הורס לי את האיכות אז תמיד אפשר להנמיך את המגבר של האחוריים או להפך להגביר את הקדמיים..

אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה.

ביי ותודה בנתיים.

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלון.. כשהוופר שלנו תקוע בתוך 7ס"מ עומק בתוך דלת של רכב.. אני מאמין שקהל היעד הוא הרגליים שלנו..

אז לטוויטר יש השלכות לא קטנות בנושא אפליקציה זו ..

צודק...

הקומפוננט עוזר לנו באמת להגבהת הבמה כשנתקין את הטוויטרים שלו למעלה..

מה שרציתי להסביר הוא שזה לא היעוד הספציפי שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אינך טועה, אף אחד לא יגיד שזה לא אפשרי, פשוט מבחינתי זה נחשב לביזבוז .. מדובר בגב שלך ..

היתי מחפש אחר רמקול אובלי שקולע לטעם שלך ולדרישותייך ..

אומנם לא המיקום הייעודי שלו, אחרי הכל אם אני לא טועה ברכב שזכה מקום ראשון, הטוויטר ממקום עם המיד, אינני טועה נכון ?

המשתמש עזב את הפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי אם אתה מחבר רק רמקול שישלים לך את הבמה מאחורה אז אין צורך בקומפוננט,

6x9 יספיק לך,

ואפילו אתה לא צריך לחפש אחד חזק עם עוצמה גבוהה מספיק לך רמקול חלש ואיכותי שרק ייתן לך השלמה של הסאונד...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

basss מה אתה מדבר שטויות... נראה לי אתה לא מבין בכלל (סתאאאאאאאאאם אחי)

בכל מקרה, אני מבין שאתה אוהב שהצליל בא מאחורה או שחשוב לך שישמעו יפה בכל האוטו, אז אם כבר יש לך מערכת כזו יפה (כל הכבוד לקיקר!) שים פשוט עוד סט של קומפוננט גם בדלתות מאחורה! עזוב את הפלאטה... ככה נראה לי ישמעו הכי יפה

בכל מקרה, אולי באמת כדאי לך לחכות שהכל יהיה מורכב ואז תוכל להחליט בידיוק מה אתה מעדיף... אם בכל זאת תבחר ברמקולים לפלאטה 6X9 אז ברור שהקיקר לוקחים פה.... ולא בגלל שהם טובים ואולי מישהו יביא לך שם של משהו אחר, ואני מסכים שאולי יש יותר טובים אבל כל המערכת קיקר, אז שגם מאחורה יהיה קיקר :-P

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטוויטר ממש לא יוצר את רוב הבמה, המידריינג' יכתיב את רוב הבמה והתמונה.

במערכות עם קיקפנלים השאיפה היא שהמוסיקה תיפלט ממקור אחד, ולכן הטוויטרים קרובים למיד כמה שיותר, או אפילו מותקנים עליהם אם יש אפשרות להתקנה קואקסיאלית.

כשמתקינים קומפוננט בדלת, העלאת הטוויטרים תגרום לתחושה שהבמה אולי יותר גבוהה ורחבה...

אבל קומפוננט בכלליות לא "מיועד" ליצירת במה, הוא לא תוכנן למטרה הזאת, הוא תוכנן להפיק צליל יותר מדויק בגלל קרוס שמפריד בין הטוויטר למיד.

במה ניצור עם מיקומים נכונים.

היעוד של קומפוננט לדעתי, הוא יצירת במה. ולכן הוא מורכב מ2 או 3 חלקים. והוא יוצר אותה ע"י מיקום נכון, ודיוק מקסימלי (קומפוננט טוב) עם שקיפות וירידה מקסימלית לפרטים.

לדעתי,אין שום מניעה מלשים קומפוננטים על מגש אחורי. כמו שציין ebary לפניי, הכל עניין של כיוונים.

וגם סאב, אפשר לכוון תדר קצת גבוה יותר, ובמקום "להמרח" הוא יהיה פאנצ'י ויבלע כמה שפחות את הרמקולים, תלוי כמובן ביכולות המוזיקליות של הסאב.

לגבי אפשרות של שש על תשע, גם אם זה לא צריכה להיות בעיה, התנאי שתיקח רמקולים פחות נצילים.

הם יתקשו יותר "להפתח" ובעצם ינגנו ברקע.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...