Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף מרק 6 ידנית מנוע 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות רכב מהדגם בכותרת, לצערי המבחר של רכבים קומפקטים עם תיבת הילוכים ידנית בארץ מצומצם מאוד. זה הרכב היחיד שראיתי שיש בו מבחר מסוים ולא צריך להסתפק באחד נדיר שנמכר פעם בשנה.

במרק 6 המתלה האחורי הרב חיבורי הגיע גם בגירסאות הבסיס, בניגוד למרק 7 שלהבנתי בכלל לא נמכר בארץ עם תיבה ידנית.

ידוע לי שהמנוע הוא מדגם מיושן עם שני שסתומים לצילינדר בלבד, ללא תיזמון משתנה, הזרקת דלק ישירה או טורבו. הטכנולוגיה מסתכמת בסעפת יניקה משתנה.

יחד עם זאת, הפשטות יכולה להיות גם יתרון מבחינת תחזוקה זולה. הדבר היחיד שדורש בו תחזוקה היא רצועת טיימינג מגומי.

לפני כעשר שנים הייתה בבעלותי גולף מרק 4 עם מנוע דומה מאוד, כך שאני יודע בערך למה לצפות.

אשמח לשמוע מכל בעלי ניסיון עם הרכב, נקודות רעות וטובות.

מישהו יודע עם איזה מיפרט נמכר הרכב בארץ? נהוג לשדך תיבות ידניות עם איבזור בסיסי. אני לא מעוניין בכפתורים בהגה או ג'נטים גדולים, אבל מה שכן חשוב לי: כיוונון לגובה של המושבים הקדמיים, פתח יציאת מזגן לנוסעים מאחור, וESP. מעבר לכך מעניין האם המזגן הוא ידני או עם בקרת אקלים ודגם הרדיו שסופק על ידי היבואן.

אני עווקב מזה כשבועיים אחרי מודעות מכירה, ורואה את אותם רכבים. הם לא נמכרים כי יש להם בעיה? או שאין ביקוש?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אצל המרק 5 של אחותי הרכב הגיע בגרסת ה1.6 עם בקרת אקלים ורדיו מקורי. סה"כ? עושה את העבודה ואין לי תלונות .

אם תרצה להתרשם - בבקשה.

מדובר בדגם בסיס ללא חישוקי סגסוגת או לחצנים בהגה.

M-TECH E46

פורסם

האבזור שאתה מבקש היה בדגם הטרנדליין של הגולף 6 שנמכר עם גיר ידני.

יש בקרת אקלים.

לגבי מערכת השמע, ב-2009 הרכבים הגיעו עם מולטימדיה מקורית RCD510 של פולקסוואגן, לאחר מכן עם RCD310 שהיא מערכת שמע ללא מסך מגע צבעוני, יש הרבה רכבים עם מערכות שמע משודרגות.

• תוכן חדש...