Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצה שלי אליך:

אל תסמוך יותר מדי על המשטרה כאן. כל מה שמעניין אותם זה לקחת כסף, לסגור תיקים מהר וזהו.

הם לא יבזבזו שניה זמן כדי לחקור מי ומה קרה באמת. תתכונן לעשות בעצמך את העבודה לבד.

אתה רוצה שאמת תצא לאור, ולהתנקות מכל זה? קח חוקר פרטי, הגש לו את כל חומר הראיות, והוא יעשה את העבודה. וככה יש סיכוי וודאי להגיע לאדם שהתחזה אליך.

זה יעלה כסף ובסוף תוציא את הכסף הזה ממנו, בבית משפט, עם סיכוי גבוה שהאדם הזה ייעצר.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי קובלנה

נכון שסעיף 68 לחוק סדר הדין הפלילי מתיר הגשת קובלנה פלילית נגד אדם אחר אבל שכחו לספר לך שזה מיועד לסוגי עבירות מסויימות המנויות בתוספת השניה לאותו חוק.

עיון שם יגלה לך שהעבירה בה ניתן להאשים את החברהמן שלך , התחזות לאדם אחר סעיף 441 לחוק העונשין לא מופיעה שם.

לכן לך אין אפשרות להגיש קובלנה כנגד אותו אדם.

אוקיי. מקבל אבל לא מבין למה אתה כל כך נחרץ.

התחזות לאדם לפי חוק העונשין היא לא המקור היחידי. בתוספת השנייה ישנו את חוק הגנת הפרטיות(12). ובחוק הגנת בפרטיות יש לנו ס' 2(6) המדבר על "שימוש בשם אדם, בכינויו, בתמונתו או בקולו, לשם ריווח;" אין ספק כי אי מתן דו"ח זהו ריווח. (לך תדע מה עוד הוא עשה עם המידע).

אשמח להבהרה מדוע לא ניתן.

פורסם

קניתי

את הדו"ח הוא קיבל !!! לא?:evil:

תודה על ההערה

לא מקדם כרגע את פות"ש בכל מקרה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהחלט לא מקדם את פותח השרשור. כרגע העניין תאורטי נטו.

כמובן שהוא קיבל. אבל אני מניח שבגלל הסמיילי היית ציני :)

פורסם

חברים חכו בהמשך היום להתפתחות ממש מעניינת, עליתי על הבן אדם. ויש לי את כל הפרטים. החברה שהוא עובד בה כרגע עושה לו שימוע לפני פיטורין. בואו נגיד שהוא אכל אותה בענק. אני כרגע בתחנה מגיש נגדו תלונה. פרטים בהמשך.

פורסם

אני מקווה שהעניין יפתר לך במהרה.

עד עכשיו אני לא מבין כמה אופציות יש לך לאיבוד הרישיון.

זה כמו לאבד כרטיס אשראי, או שיגנבו לך את האוטו ותגיד אה מה זה משנה נעלים עין. לזה צריך לשים לב.

בכל אופן בהצלחה

אין צורך בחתימה....

פורסם
לי לא ברור מהיכן הגיע הרשיון ( הפלסטיק ) שלך לאותו מר X

ילמד את כולם לקח לא להשאיר תעודות אישיות ברכב.

המהדרין אפילו לא משאירין את רשיון הרכב , ברכב.

צודק :)

זה מקרה ממש הזוי (ולצערנו בארץ מתחילים לשמוע על גנבת זהות גם במספרים עולים)

אני - רישיונות הרכב עלי תמיד (בארנק) 8)

viper05 - מקווה שיפתר העניין מהר בצורה הכי טובה עבורך

קובי

:-)

פורסם

אוקיי אז ככה:

היום בבוקר כמובן שגיליתי את כל הפרטים לגבי הרכבים,לבסוף הצלחתי לגלות את זה דרך המשטרה ולא דרך AVIS. הרכבים הושכרו ע"י "חברה בשם אבידר ביטחון שירותים".

קיבלתי 2 שמות שהיו בעצם רשומים על הרכבים. אחד בשם י' והשני בשם א'.

א' הוא הנהג הפרטי של החברה ובאותו הזמן אינו היה בחו"ל אך הרכב שבוצעה העבירה הייתה על שמו וכמובן שאינו נהג אלא מי שנהג זה י'.

אני עוד לא מאמין שאני אשכרה שומר על הפרטיות של אותו האפס שעשה לי את הקטע הזה.

בכל אופן, התקשרתי לחברת אבידר וסיפרתי להנהלה את המקרה שקרה לי, אני אדלג על השיחה שהייתה לי עם הבחורה הנחמדה שדיברתי איתה. היא אמרה לי שהיא בודקת את הפרטים וחוזרת אליי.

ואכן לאחר בדיקה היא גילתה ש י' הוא זה שנהג ברכב. יותר מזה, קצין הביטחון שלהם התקשר אליי ואמר לי שיש להם על כל רכב תכנת מעקב שיכולה לראות איפה הרכב היה ,מתי ובכמה ק"מ הוא נסע.

הם כמובן שבדקו את הנתונים של הרכבים האלה ואכן חזרו אליי והתנצלו והסבירו לי בדיוק את כל מה שקורה.

חשוב לי לציין שלחברה הזאת אין שום קשר למה שקרה, מי שאחראי לכל הנושא הזה הוא הדביל שחשב שלא יעלו עליו על מקרה כזה.

קצין הביטחון אמר לי שכרגע הבן אדם יושב בחדר עם היועץ המשפטי של החברה,עם העו"ד שלהם ומוסר עדות והחברה תעשה הכל על מנת שאני אנוקה מהסיפור הזה כמה שיותר מהר (הבטיח לי שמחר זה יסתדר,אני באופן אישי קשה לי להאמין שהם יציליחו לסדר את זה עד מחר). לאחר מכן הם הבטיחו לי שהם ישלחו לי את התצהיר המקורי בדואר רשום ובנוסף יפקססו לי את התצהיר. אני כמובן מדבר על התצהיר שבו י' הטיפש מוסר את העדות שלו ומסביר איך ולמה הוא עשה את זה.

הכי מקומם ומוזר היה כשהבחורה מההנהלה שאלה אותו אם הוא עשה את זה הוא אמר לי : כן.

היא בתגובה איך זה יכול להיות. הוא בתגובה : התבלבלתי.

כמה אנשים יכולים להיות טיפשים אני פשוט בהלם.

בכל מקרה לאחר שהוא יחתום על הכל הם יעבירו אותו שימוע ושולחים אותו הביתה.

הבן אדם הוא בן אדם שמנמן עם משקפיים נראה בערך באיזור גיל ה35-40.

בנוסף הייתי בתחנת המשטרה והגשתי נגדו תלונה על התחזות עם כל הפרטים שהיו אצלי ביד.

מחר אני אקבל את כל החומר של אבידר ביטחון שירותים ואלך איתו למשטרה.

בנוסף התייעצתי כבר עם עו"ד ואני בהחלט הולך לתבוע את הבן אדם הזה על מה שהוא עשה לי.

מחר אני אחזור ואספר לכם את ההתפתחויות בנושא.

תודה לכולם והמשך ערב מעולה.

פורסם

קודם כל, כל הכבוד על הנחישות. שמח בשבילך שהעניין מתחיל להסתדר.

הבן אדם הוא בן אדם שמנמן עם משקפיים נראה בערך באיזור גיל ה35-40.

מה הקשר לנראות הבנאדם? זה שכביכול החזות שלו כפי שאתה מתאר עשויה להיתפס כ"תמימה"?

פשוט לא הבנתי מה ההקשר של המשפט הזה.

פורסם

שהוא יכול, במקום לפנות לבתי המשפט, לדפוק לו מכות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המשורר התכוון ש... ציפה לראות ולהבין מהגורמים בחברה שמדובר בבחור בעייתי בעל חזות עבריינית שיש לו יותר מדי ביצים.

כשהם שמעו את השם שלו ממני כאחד שאני חושד בו הם אמרו לי ״ אין סיכוי בעולם״ שהוא יכול לעשות משהו כזה.

בעצם הופתעתי גם מהחזות( אשכנזית משהו, גם אני אשכנזי) וגם מהדברים הטוביפ שנאמרו עליו בשיחה הראשונה.

לדפוק מכות לא הייתי דופק לאף אחד במצב כזה, זה רק יכול לדפוק אותי.

פורסם

החזות, בנוסף מה שנאמר עליו , שתי הדברים האלה ביחד הפתיעו אותי. אז התשובה כן אבל לא רק בגלל החזות האשכנזית( אני לא איזה טרול שחושב שעבריינים הם רק בעלי חזות מזרחית, כהה וכו׳) אלא גם בנוסף לדברים שאמרו עליו בשיחה הראשונה.

• תוכן חדש...