Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי אז ככה:

היום בבוקר כמובן שגיליתי את כל הפרטים לגבי הרכבים,לבסוף הצלחתי לגלות את זה דרך המשטרה ולא דרך AVIS. הרכבים הושכרו ע"י "חברה בשם אבידר ביטחון שירותים".

קיבלתי 2 שמות שהיו בעצם רשומים על הרכבים. אחד בשם י' והשני בשם א'.

א' הוא הנהג הפרטי של החברה ובאותו הזמן אינו היה בחו"ל אך הרכב שבוצעה העבירה הייתה על שמו וכמובן שאינו נהג אלא מי שנהג זה י'.

אני עוד לא מאמין שאני אשכרה שומר על הפרטיות של אותו האפס שעשה לי את הקטע הזה.

בכל אופן, התקשרתי לחברת אבידר וסיפרתי להנהלה את המקרה שקרה לי, אני אדלג על השיחה שהייתה לי עם הבחורה הנחמדה שדיברתי איתה. היא אמרה לי שהיא בודקת את הפרטים וחוזרת אליי.

ואכן לאחר בדיקה היא גילתה ש י' הוא זה שנהג ברכב. יותר מזה, קצין הביטחון שלהם התקשר אליי ואמר לי שיש להם על כל רכב תכנת מעקב שיכולה לראות איפה הרכב היה ,מתי ובכמה ק"מ הוא נסע.

הם כמובן שבדקו את הנתונים של הרכבים האלה ואכן חזרו אליי והתנצלו והסבירו לי בדיוק את כל מה שקורה.

חשוב לי לציין שלחברה הזאת אין שום קשר למה שקרה, מי שאחראי לכל הנושא הזה הוא הדביל שחשב שלא יעלו עליו על מקרה כזה.

קצין הביטחון אמר לי שכרגע הבן אדם יושב בחדר עם היועץ המשפטי של החברה,עם העו"ד שלהם ומוסר עדות והחברה תעשה הכל על מנת שאני אנוקה מהסיפור הזה כמה שיותר מהר (הבטיח לי שמחר זה יסתדר,אני באופן אישי קשה לי להאמין שהם יציליחו לסדר את זה עד מחר). לאחר מכן הם הבטיחו לי שהם ישלחו לי את התצהיר המקורי בדואר רשום ובנוסף יפקססו לי את התצהיר. אני כמובן מדבר על התצהיר שבו י' הטיפש מוסר את העדות שלו ומסביר איך ולמה הוא עשה את זה.

הכי מקומם ומוזר היה כשהבחורה מההנהלה שאלה אותו אם הוא עשה את זה הוא אמר לי : כן.

היא בתגובה איך זה יכול להיות. הוא בתגובה : התבלבלתי.

כמה אנשים יכולים להיות טיפשים אני פשוט בהלם.

בכל מקרה לאחר שהוא יחתום על הכל הם יעבירו אותו שימוע ושולחים אותו הביתה.

הבן אדם הוא בן אדם שמנמן עם משקפיים נראה בערך באיזור גיל ה35-40.

בנוסף הייתי בתחנת המשטרה והגשתי נגדו תלונה על התחזות עם כל הפרטים שהיו אצלי ביד.

מחר אני אקבל את כל החומר של אבידר ביטחון שירותים ואלך איתו למשטרה.

בנוסף התייעצתי כבר עם עו"ד ואני בהחלט הולך לתבוע את הבן אדם הזה על מה שהוא עשה לי.

מחר אני אחזור ואספר לכם את ההתפתחויות בנושא.

תודה לכולם והמשך ערב מעולה.

כל הכבוד על הטיפול העצמאי שלך בנושא בלי בלש פרטי ובלי לדפוק על שולחנות של המשטרה (לא שזה אי פעם עוזר אם כבר יכול רק מזיק) ושאר עיצות תלושות מציאות שקבלת פה.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדפוק מכות לא הייתי דופק לאף אחד במצב כזה, זה רק יכול לדפוק אותי.

זה היה בהומור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עדיין לא הבנתי, כיצד בדיוק הגיע הרשיון שלך לידי הבחור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה שאירוני הוא שהעבריין (לכאורה) עובד בחברת אבטחה שבאתר שלה נכתב:

"באמצעות צוות מיומן העובר אימונים תקופתיים וציוד טכנולוגי מהמתקדמים במשק נדאג לביטחונכם.

בחברת אבטחה אבידר לא מתפשרים על איכות וביטחונכם עומד בראש ובראשונה."

בקיצור, נעקצת על ידי ג'יימס בונד.

פורסם

בונד לא היה עושה את התרגיל הזה ברכב שכור של החברה, ומאבד את מקום העבודה שלו...

אבידר זו חברת אבטחה וכוח אדם גדולה.

אני חושב שהם טיפלו בנושא ברצינות וזה ראוי לשבח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סיפור מקומם, תעדכן מתי הוא יושב עם קצב בתא.

falou - חסרה לך e בחתימה, תוסיף את זה: ə

תודה לי אחר כך.

פורסם
בונד לא היה עושה את התרגיל הזה ברכב שכור של החברה, ומאבד את מקום העבודה שלו...

צודק, מתאים יותר לג'ייסון בורן.

מסכים אתך גם לגבי התגובה של החברה.

רק מציע שיבדקו את תהליך המיון והסינון הפסיכולוגי של העובדים, הבחור הודה מיד בעבירה - זו חולשה!;)

פורסם (נערך)

בוקר/צהריים טובים, מעדכן:

אתמול הבטיחו לי מחברת אבידר שיחזרו אליי בשעות הערב. אף אחד לא חזר אליי והנה השעה 12:12 דק' ואף אחד לא חזר אליי.

התקשרתי אליהם על מנת לומר להם שלרגע זה אני רואה גם בהם וגם בו אחראים למצב מכיוון שזה קרה ברכב החברה שלהם ואין לי מושג מה היא הצורה שהם מתנהלים בה.

בנוסף שלחתי לבחור הודעה פרטית לנייד ואמרתי לו ככה:

"יוסי בוקר טוב,אני לא מתכוון לדבר מלוכלך/לאיים או כל דבר כזה או אחר. אני מעוניין כרגע לאסוף אותך לתחנת המשטרה,תגיד להם שאתה זה שנהגת ברכב כמו שאמרת לעו"ד בחברה שאתה עובד בה. המטרה שלי היא קודם כל שיורידו לי את השלילה.אם תשתף איתי פעולה יכול להיות שבסופו של דבר זה יבוא לטובתך ואני לא אנקוט בהליכים משפטיים. כמו שאתה בטח יודע ואתה יודע כי יש לך את הפרטים שלי, אתה גר ממש קרוב אליי ככה שהעניין לא אמור להיות מסובך. מחכה לתשובה".

תשובה מהנוכל לא קיבלתי כמובן.

וכרגע אני מפסיד יום לימודים עקב מזג האוויר וזה שאני לא אנהג לשם ללא רשיון.

העצבים כמובן רק עולים ועולים ובסופו של דבר אני גם אתבע את חברה אבידר.

פשוט חלם!

כרגע אני עורך את ההודעה, מקבל שיחה מהעורך דין שלו והעורך דין אמר שזאת טעות והוא מנסה כביכול להוריד לי את הפסילה והוא בעיקרון משגע אותי.

לדברי העורך דין "הוא אומר לי שהנ"ל עובד בחברה, והוא עומד מאחורי גרסה של: הוא עבר מס' רכבים וכנראה באחד המקרים שהוא אסף את כל הדברים שלו מהרכבים זה הגיע גם לתיק שלו,בעצם הרשיון שלי איכשהו היה באחד הרכבים למרות שמעולם לא הייתי קשור לחברת אוויס.

הוא שלף פעמיים את הרשיון שלי בטעות ולא ידע.

המטרה שלו באמת שהתיק הזה יסתיים כמה שיותר מהר ושלפחות אני אשכח מזה .

יש עוד אפשרות לבקש בקשה לביטול הפסילה המנהלית, ולנסות שם אולי להחזיר לי את הרשיון. צריך לשבת ולשקול.

העורך דין הזה כל הזמן אומר כמה שהוא מנסה לעזור לי".

בקיצור אני לא קונה את הבלוף הזה.

אשמח שמביני עניין יגידו לי מה עדיף לעשות.

כמובן שאני אדבר עכשיו עם העו"ד שלי.

עריכה אחרונה על ידי viper05
פורסם

אני מקווה מאוד שאתה מקליט את כל השיחות הללו במידה והם יחליטו לשנות פתאום גרסה.

במקומך הייתי מקליט כמה שיותר שיחות שבהם העו"ד ואנשים מטעם החברה מודים בעבירה שהוא ביצע, אם תצליח להקליט אותו זה אפילו יותר טוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למה אתה מדבר עם עורך הדין של הפושע הזה? הוא יעשה הכל להוריד אותך מלנקוט בהליכים נגדו, וסתם מורח אותך.

קח עורך דין, אל תתמודד עם זה לבד. מגיע לך פיצוי על כל הבלגן הזה. דרוש אותו.

ג'ובני

פורסם

מה לעשות קיבלת ממני כבר במספר הודעות ואת זה הייית צריך לעשות כבר אתמול ולהכות בברזל שהוא עוד חם

אבל לך היה חשוב יותר לאתר את הארכי פושע ולא לטפל בפסילה.

גם בקשה לביטול פסילה מינהלית לוקחת מספר ימים עד שמגיעה לעיונו של השופט.

למה ? כי הוא צריך להזמין את התיק של הפסילה המינהלית שהוא במשטרת ראש פינה!!

כרגע צפת נצורה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הופתעת מהחזות האשכנזית, כי אין עבריינים אשכנזים?

אין כאלה ,

אתה אפילו יכול לשאול את זאב רוזנשטיין או אמיר מולנר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ישה זה אכן מה שאני מנסה לעשות אבל אני לא מצליח לתפוס את משטרת ראש פינה הארורים האלה.

הפנו אותי לבית המשפט אבל התיק לא הגיע בכלל לבית המשפט.יש חוסר סנכרון ממש מוזר בין משטרת ראש פינה לבית המשפט בצפת.

ניסיתי לעשות הכל בבת אחת ולא באתי בגישה של קודם כל אני אאתר את העבריין ולאחר מכן אוריד את ההרשעה שלי.

אתמול קודם כל ניסיתי לשלוח פקס למשטרת ראש פינה אבל כמובן שאין עם מי לדבר.

אנסה לדבר איתם שום פעם עכשיו.

וברור שהעו"ד שלו יעשה הכל על מנת שאני ארד מהסיפור הזה אני לא מטומטם.

אמרתי לו שתלונה הוגשה (הוא לא אהב לשמוע את זה) ואמרתי לו שאני מבחינתי להגיע לשימוע בצפת על מנת להכניס לנבלה הזה כמה שיותר.

בנוסף אמרתי לו שאני והעו"ד שלי מכינים ביחד תביעה על כל הנושא הזה וכל מילה נוספת שיש לו לומר שידבר עם העו"ד שלי.

פורסם
בוקר/צהריים טובים, מעדכן:

אתמול הבטיחו לי מחברת אבידר שיחזרו אליי בשעות הערב. אף אחד לא חזר אליי והנה השעה 12:12 דק' ואף אחד לא חזר אליי.

התקשרתי אליהם על מנת לומר להם שלרגע זה אני רואה גם בהם וגם בו אחראים למצב מכיוון שזה קרה ברכב החברה שלהם ואין לי מושג מה היא הצורה שהם מתנהלים בה.

בנוסף שלחתי לבחור הודעה פרטית לנייד ואמרתי לו ככה:

"יוסי בוקר טוב,אני לא מתכוון לדבר מלוכלך/לאיים או כל דבר כזה או אחר. אני מעוניין כרגע לאסוף אותך לתחנת המשטרה,תגיד להם שאתה זה שנהגת ברכב כמו שאמרת לעו"ד בחברה שאתה עובד בה. המטרה שלי היא קודם כל שיורידו לי את השלילה.אם תשתף איתי פעולה יכול להיות שבסופו של דבר זה יבוא לטובתך ואני לא אנקוט בהליכים משפטיים. כמו שאתה בטח יודע ואתה יודע כי יש לך את הפרטים שלי, אתה גר ממש קרוב אליי ככה שהעניין לא אמור להיות מסובך. מחכה לתשובה".

תשובה מהנוכל לא קיבלתי כמובן.

וכרגע אני מפסיד יום לימודים עקב מזג האוויר וזה שאני לא אנהג לשם ללא רשיון.

העצבים כמובן רק עולים ועולים ובסופו של דבר אני גם אתבע את חברה אבידר.

פשוט חלם!

כרגע אני עורך את ההודעה, מקבל שיחה מהעורך דין שלו והעורך דין אמר שזאת טעות והוא מנסה כביכול להוריד לי את הפסילה והוא בעיקרון משגע אותי.

לדברי העורך דין "הוא אומר לי שהנ"ל עובד בחברה, והוא עומד מאחורי גרסה של: הוא עבר מס' רכבים וכנראה באחד המקרים שהוא אסף את כל הדברים שלו מהרכבים זה הגיע גם לתיק שלו,בעצם הרשיון שלי איכשהו היה באחד הרכבים למרות שמעולם לא הייתי קשור לחברת אוויס.

הוא שלף פעמיים את הרשיון שלי בטעות ולא ידע.

המטרה שלו באמת שהתיק הזה יסתיים כמה שיותר מהר ושלפחות אני אשכח מזה .

יש עוד אפשרות לבקש בקשה לביטול הפסילה המנהלית, ולנסות שם אולי להחזיר לי את הרשיון. צריך לשבת ולשקול.

העורך דין הזה כל הזמן אומר כמה שהוא מנסה לעזור לי".

בקיצור אני לא קונה את הבלוף הזה.

אשמח שמביני עניין יגידו לי מה עדיף לעשות.

כמובן שאני אדבר עכשיו עם העו"ד שלי.

מקווה שהקלטת את השיחה, אם לא תתחיל מעכשיו להקליט כל תכתובת מולם

קובי

:-)

• תוכן חדש...