Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיחה הוקלטה, לא נתתי לו לדבר עד שאני לא התחלתי להקליט.

(חייב להחליף את האייפון הארור הזה) שמתי רמקול,הצמדתי את זה למיקרופון במחשב.הפעלתי את תכנה של קריוקי(כי אין לי משהו אחר להקליט בו) והקלטתי את כל מה שהוא אמר.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מנסה בשיטות שלך, יונת דואר , פקסים , טלפונים, ואני כתבתי לך מה לעשות בשיטות שעובדות במיידי.

התייצבות פיזית במשטרת ראש פינה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה אתה צודק, אני פשוט מנסה לרגע זה לעשות הכל על מנת לא להגיע לשם. זה יגזול ממני יום שלם שאני לא יכול כרגע לתת מעצמי. אני סטודנט שלומד כל יום המון המון שעות בתואר ממש לא קל.

המצב בעייתי מבחינתי כרגע :/

פורסם

כנראה שיש לך שתי אפשרויות

הראשונה להקשיב לישה , ולסיים את זה במהירות האפשרית (קצת בעיה כרגע כאשר צפת נצורה ובתי המשפט סגורים )

האפשרות השניה ללכת מסביב , לנסות כל מני פתרונות ואז ליישם את ההמלצה של ישה.

ודרך אגב , עדיין לא הבנתי ,האם איבדת את הרשיון , לא דיווחת והוא השתמש ברשיון שלך שמצא ? או שהוא גנב לך / קנה רשיון גנוב ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ואם יגיע לתחנת המשטה ואז מה ? כולם יעזבו הכל ויתפנו לטפל בו?

משהו הלך לאחרונה לתחנת משטרה להתלונן על משהו ענייני פסילה וכו ויכול להעיד כי קיבל שירות מהיר ויעיל ?

פורסם

דנידין

שוטר עוצר ארכי פושע במהירות "המסחררת" של 150 קמ"ש . מזהה אותו על פי רשיון נהיגה שבין התמונה שם לבין הנהג אין דמיון כלל . פשלה

כמובן נותן לו זימון למפגש חברי עם קצין משטרה ביום א' בשעה 0800.

לא אדון מתחזה לא אדון פות"ש מתייצבים.

אדון קצין ממלא את תפקידו במסירות אין קץ ופוסל מינהלית את פות"ש ל 30 יום.

פקידה חרוצה מיידעת את פות"ש שהנה הוא נפסל ושאל לו לנהוג מרגע זה ואילך!!

תמונה של פות"ש שנשלחת ממשטרת פתח תקווה למשטרת ראש פינה מגלה כי אכן פות"ש הוא לא זה שנהג ברכב. השוטר שעצר את המתחזה מאשר זאת.

באותו הרגע היו צריכים ללכת לקצין , ובאותה מסירות אין קץ הקצין היה צריך לבטל את הפסילה. לא נעשה . פשלה

במקום זה מספרים לו סיפורי פוגי על תיק שמועבר לבית המשפט בצפת.

הצעתי לפות"ש לעלות על האבטובוס לראש פינה להתייצב אצל אותו קצין או קצין אחר ולבטל את הפסילה באופן המיידי.

כי היום ברור שפות"ש לא ביצע את העבירה אלא אותו מתחזה.

האם לדעתך הקצין לא היה מבטל את הפסילה באותה מהירות בה נתן אותה ?

האם לדעתך הקצין ייתן לפות"ש אחרי שהתייצב מולו ולא ביטל את הפסילה , להגיש בקשה לבית המשפט לביטול הפסילה תוך שהוא מפרט את הפשלות של הטיפול בו לרבות סירובו של אותו קצין.

המשטרה לא תמיד נותנת שירות אבל כאן היא תהיה יעילה כדי לא להביא את הפרשה לבית משפט.

סמכות הקצין להטיל פסילה ניתנה לו מתוקף סעיף 47 לפקודת התעבורה , בסעיף קטן (יא) שהוא תת הסעיף האחרון נכתב

(יא) קצין משטרה כאמור יחזיר רשיון נהיגה למי שנפסל מהחזיק בו לפי סעיף זה, אם שוכנע כי לא יוגש כתב אישום נגד בעל הרשיון.

פות"ש

תדאג שגם את האישום על המסיעה במהירות יסבו למתחזה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אל תצפה מחברת האבטחה לחזור אלייך.

אתה קולט מה זה אומר שבחברת אבטחה עובד שלהם רימה בשיטתיות את המשטרה, אותם (כי אסור לעשות עבירה פלילית - התחזות) ואותך?

חברה כזאת צריכה לעשות בדק בית דחוף אחרת דינה סגירה. מקצועית היא ככל הנראה לא. אמינה היא גם לא, לא ללקוחותיה וגם לך. היה יפה אם הייתה עוזרת לך כי פשלות קורות (חתיכת פשלה) ומראה שהסיקה את מסקנותיה.

אם העבירה קרתה בזמן עבודה אולי אפשר לתבוע את החברה בנוסף, בטח העו"ד יודע מה לעשות...

בהצלחה לך חבר, מקווה שיקבלו את הדין. מעניין לראות איך השופט יגיב לחברת האבטחה שלא ממש מקיימת את מה שמבטיחה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
דנידין

שוטר עוצר ארכי פושע במהירות "המסחררת" של 150 קמ"ש . מזהה אותו על פי רשיון נהיגה שבין התמונה שם לבין הנהג אין דמיון כלל . פשלה

כמובן נותן לו זימון למפגש חברי עם קצין משטרה ביום א' בשעה 0800.

לא אדון מתחזה לא אדון פות"ש מתייצבים.

אדון קצין ממלא את תפקידו במסירות אין קץ ופוסל מינהלית את פות"ש ל 30 יום.

פקידה חרוצה מיידעת את פות"ש שהנה הוא נפסל ושאל לו לנהוג מרגע זה ואילך!!

תמונה של פות"ש שנשלחת ממשטרת פתח תקווה למשטרת ראש פינה מגלה כי אכן פות"ש הוא לא זה שנהג ברכב. השוטר שעצר את המתחזה מאשר זאת.

באותו הרגע היו צריכים ללכת לקצין , ובאותה מסירות אין קץ הקצין היה צריך לבטל את הפסילה. לא נעשה . פשלה

במקום זה מספרים לו סיפורי פוגי על תיק שמועבר לבית המשפט בצפת.

הצעתי לפות"ש לעלות על האבטובוס לראש פינה להתייצב אצל אותו קצין או קצין אחר ולבטל את הפסילה באופן המיידי.

כי היום ברור שפות"ש לא ביצע את העבירה אלא אותו מתחזה.

האם לדעתך הקצין לא היה מבטל את הפסילה באותה מהירות בה נתן אותה ?

האם לדעתך הקצין ייתן לפות"ש אחרי שהתייצב מולו ולא ביטל את הפסילה , להגיש בקשה לבית המשפט לביטול הפסילה תוך שהוא מפרט את הפשלות של הטיפול בו לרבות סירובו של אותו קצין.

המשטרה לא תמיד נותנת שירות אבל כאן היא תהיה יעילה כדי לא להביא את הפרשה לבית משפט.

סמכות הקצין להטיל פסילה ניתנה לו מתוקף סעיף 47 לפקודת התעבורה , בסעיף קטן (יא) שהוא תת הסעיף האחרון נכתב

(יא) קצין משטרה כאמור יחזיר רשיון נהיגה למי שנפסל מהחזיק בו לפי סעיף זה, אם שוכנע כי לא יוגש כתב אישום נגד בעל הרשיון.

פות"ש

תדאג שגם את האישום על המסיעה במהירות יסבו למתחזה

אתה חושש שאתה דיי נאיבי ומציג את הדברים בהתאם.

מתי לאחרונה בקרת בתחנת משטרה כלשהי והתלוננה על משהו תעברותי שכזה? או כל תלונה אחרת שהיא לא דווח על פשע או סכנת חיים ?

הקצין יהי שם בכלל ? הוא יהיה זמין ? הוא יהיה זמין להקשיב ויתיחס ברצינות? יעשה זאת כאן ועכשיו ?

עדיף יהיה להתקשר ונסות לקבוע פגישה אם אותו קצין אז אם כבר מאשר סצם לקפוץ לתחנה ולצעוק.

פורסם

כל יום כל בוקר ( פרט לשישי שבת ) יש קצין שמתעסק עם נאשמים שעברו על המהירות או נתפסו שיכורים או עבירות אחרות שניתן לתת בהם פסילה מינהלית כדי לפסול את רשיונם בדיוק כמו שעשו לפות"ש.

לכן ניתן להגיע לא צריך לצעוק , ולקבל חזרה את רשיון הנהיגה.

כמובן אפשר לשלוח פקס ב 3 העתקים ולבקש לתאם פגישה. יעיל פחות וייקח זמן רב יותר של ימים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למה אתה צריך להתרוצץ כשיש לך עו"ד? תן לו לעשות את כל העבודה ותתבע את שכר הטרחה מהנאשם, חבל שסיפור כזה יגרום לך לבזבז ימי לימודים שלא לצורך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
רק אני לא הבנתי איך סטודנט נוהג בZ4?

שמע חברים שלך צריכים ללכת עם חמסה על המצח לידך ולירוק 3 פעמים כשרואים אותך.

פורסם
שמע חברים שלך צריכים ללכת עם חמסה על המצח לידך ולירוק 3 פעמים כשרואים אותך.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

הרגת אותי מצחוק

• תוכן חדש...