Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2008, בעיה בהתנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להניע את האוטו, שמעתי דפיקות מוזרות. הנחתי שזה או מצבר או סטרטר תקוע. מכיוון שכדי לבדוק אם זה מצבר צריך להניע מרכב אחר, והייתי לבד, התחלתי מהסטרטר. מישהו אמר לי פעם שסטרטר אפשר לשחרר ע״י דפיקות עליו. דפקתי על איזור המנוע עם חתיכת ברזל (בזמן שהסוויץ דלוק) ולהפתעתי התחשמלתי. האם תקין שיש זרם על הבלוק מנוע כשהסוויץ דלוק?

אחכ הנעתי ממישהו עם כבלים והרכב הניע ונסע בלי בעיה.

אבל אני תוהה אם זה רק מצבר שסיים את חייו, או שיש בעיית חשמל ברכב.

דעות?

פורסם (נערך)

בן כמה המצבר ? אפשר פשוט להיכנס לכל חשמליית רכב ולבדוק המצבר אם אין לך לפחות מד מתח בסיסי.

בטוח דפקת על הסטרטר ולא על האלטרנטור ? (חוץ מזה, נשמע לי הזוי מה שעשית).

אם אין לך מד מתח אז תבדוק דרך מחשב הרכב - שהאוטו כבוי לאחר 2-5 שעות שעמד. תלחץ ל-10 שניות על הכפתור בידית האיתות שאיתו מאפסים את צריכת הדלק. תשאיר אותו לחוץ ותפתח סוויץ' (אל תתניע). שבתצוגה מולך יופיע TEST אז שחרר הכפתור. כל לחיצה נוספת עליו תדפדף בין התפריטים - אל תיבהל ממה שיקרה בשעונים זה תקין. תמשיך לדפדף עד שתגיע לערך battery שמציג מתח המצבר - בצורה של 12 ומשהו וולט - כמה כתוב לך שם במצב שתיארתי לך ?

כעת תתניע - כמה ערך הוולט מראה בעמידה ? ובלחיצה קלה על הגז ?

כדי לצאת ממצב TEST - לחיצה ארוכה נוספת על הכפתור על ידית האיתות.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...