Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מצד אחד הם רוצים למכור אותו, ומצד שני בכדי להראות אותו הם רוצים 500 שקלים. שילכו להזד**ן.

מכל הסיפורים על "רק תשלם 'דמי רצינות' שיוחזרו לך אם תתחרט" שהבנאדם היה צריך לרדוף אחרי הכסף שלו אני לא קונה יותר את הסיפורים האלה.

אם אתה בכל זאת מחליט לשלם להם 500 שקלים בשביל הזכות לראות את האוטו שהם רוצים למכור, אני ממליץ לך לקרוא היטב את המסמך שיחתימו אותך, ולמחוק ממנו סעיפים שסותרים את זה שהם יחזירו לך כסף.

אישית - לא הייתי משלם להם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עדכון-

ראיתי היום את הריו יחד עם אשתי, ונהגנו סיבוב קצר. בסה"כ הרכב מרשים, אבל האקזמפלר הזה קוסמטית לא שמור. הרבה סריטות בדיפוני דלתות, דלת תא כפפטת מאחורי המושבים הקדמיים ועוד. חלק אפשר לתקן \ להחליף, חלק לא. נראה שמישהו (אחד השוכרים) התעלל ברכב.

אמרתי שזה מבאס לקנות רכב כזה, והסוכן הסכים. אין להם עוד ריו ידנית.

הצענו מחיר נמוך יותר (בלי להתפרע), יחד עם תיקונים של כל מה שאפשר לתקן קוסמטית, ומה שיימצא לקוי בבדיקה במכון.

ממול באלדן הציעו לנו פנדה צעירה יותר בשנה, עם כ 30k קמ, שנראית דנדשה מבחוץ ומבפנים. אבל זאת פנדה, משמעותית קטנה יותר.

בכל מקרה אם יסכימו למחיר שהצענו - נלך על זה ונתקדם לבדיקה במכון שאבחר \ חו"ד של מוסך שאני סומך עליו. אם לא- נמשיך בחיפושים.

פורסם

ושאלה- חלק מהבעיות זה הריפוד של המושבים. אמרו שיעשו דיטיילינג, יורידו את הריפוד וישטפו ביסודיות.

אני מבין שבמושבים יש כריות אוויר.

האם יש סיכוי שהתעסקות עם הריפודים תגרום לנזק לאותן כריות אוויר?

פורסם

אולי הם התכוונו לניקוי בקיטור..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זו הפנדה החדשה, הייתי קונה בלי להסס. רכב מעולה.

יש לך תא מטען מכובד, עיצוב פנים מדליק ופונקציונלי מאוד, הרכב איכותי ויש בו מכלולים מכניים מוכחים וותיקים.

פורסם

לך על I10 1.2 ידנית, טובה וחסכונית קנה ישר מהחברה (הלואות במימון מעולה), תמיד יהיה אפשר לקפל ספסל אחד או להכניס את העגלה במושב הקדמי.

אני הייתי עם ספלאש אוטומטית שנה וחצי ורק מילים טובות יש לי על הרכב, הספלאש זריזה מאוד, חסכונית להפליא, מרווחת ואמינה,

החסרונות תא מטען זערורי באמת ומזגן סביר בלבד.

הצלחה

פורסם

אין יונדאי I10 עם מנוע 1.2 ידנית,רק אוטומטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי i10 החדשה מאוד מצאה חן בעיניי. הייתי בסוכנות, עדיין לא עשיתי נסיעת מבחן, אבל בהתרשמות כללית מאוד אהבתי.

אם רכב חדש היה על הפרק (או שהיינו רוצים לעלות את התקציב לאיזור ה +60 אלף) - ככל הנראה היינו הולכים עליה.

חיפשתי i10 חדשה ידנית בלוחות וממש אין, ואם כבר יש - במחיר שקרוב מאוד לחדשה יד0.

ולעניינו - קבלתי טלפון מהסוכן, הם לא הסכימו למחיר שהצענו, הורידו רק 500 ש"ח מהמחיר שדברנו עליו לפני שראיתי את הרכב - בעצם המחירון המשוקלל.

אני נוטה לוותר עליו. מבאס לקנות רכב הם הרבה פגעים קוסמטיים שילכו עם הרכב עד סוף ימיו, כנראה ישפיעו גם כשנרצה למכור אותו, ועדיין לא ידוע איך התייחסו אליו מבחינה מכנית - עוד לא הגענו לשלב הזה.

יש הצעות אטרקטיביות לפנדה (החדשה), גם שנתון גבוה יותר, ק"מ נמוך יותר, מצב קוסמטי מצויין. יש גם מידיים פרטיות במחירים שפויים. שמעתי וקראתי דברים טובים על הרכב, בגז' בגודל סביר יחסית לגודלו. השאלה זה רק האם לרדת לרכב מיני.

פורסם

כשחיפשתי רכב לפי חודשיים העדפתי את הפיאסטה על גבי המכונוית הנ"ל, תא מטען יותר גדול, מחירון נמוך יותר יביא אותך לעליה בשנתון, יש כמה נושאים שנפתחו לאחרונה שתקבל את כל הפרטים.

אני רכשתי רכב יוצא ליסינג מימוני 2012 בהנחה דיי גבוהה, עלה לי כ 42K.

הבנתי שיש לא מעט רכבים כאלו שכרגע מסיימים את חוזה הליסינג המימוני והבעלים מוכרים(לא בהכרח פיאסטה) ואתה קונה רכב פרטי לכל דבר בלפחות 12% הנחה, לכן שווה לעקוב אחרי הלוחות ולחכות לאחד כזה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תודה על המידע, נשמע כמו קניה מעולה.

מאיפה קנית?

עם כמה ק"מ?

כאשר אני מדבר עם חברות ליסינג \ השכרה - אני שואל באופן כללי על ידניות קטנות. פיאסטה בינתיים אף אחד לא הציע לי.

כשחיפשתי רכב לפי חודשיים העדפתי את הפיאסטה על גבי המכונוית הנ"ל, תא מטען יותר גדול, מחירון נמוך יותר יביא אותך לעליה בשנתון, יש כמה נושאים שנפתחו לאחרונה שתקבל את כל הפרטים.

אני רכשתי רכב יוצא ליסינג מימוני 2012 בהנחה דיי גבוהה, עלה לי כ 42K.

הבנתי שיש לא מעט רכבים כאלו שכרגע מסיימים את חוזה הליסינג המימוני והבעלים מוכרים(לא בהכרח פיאסטה) ואתה קונה רכב פרטי לכל דבר בלפחות 12% הנחה, לכן שווה לעקוב אחרי הלוחות ולחכות לאחד כזה.

פורסם

רכשתי מבן אדם פרטי, בליסינג מימוני לבעל הרכב יש כמה אפשרויות בסיום התקופה,

1. להמשיך עם רכב חדש

2. למכור את הרכב בשוק הפרטי

3. להחזיר את הרכב למגרש,

בעל הרכב עשה עסקת ליסיג מימוני עם AVIS(קרדן רכב או משהו כזה)

45K ק"מ עם חצי שנה אחריות.

לא מציע לך כ"כ השכרה, אלה יותר ליסינג \ ליליסג מימוני

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

הבנתי, תודה.

באמת באף חברה לא הציעו לי פיאסטה ידנית.

יש בחור שעובד איתי שיש לו פיאסטה אוט', מהדגם החדש יותר-2014. אבל אני מבין שמבחינת המימדים הן אותו דבר.

הלכתי וישבתי בה, מרגישה קצת קטנה יותר מה Rio. אבל חמודה מאוד. יכולה לתת מענה מצויין לצרכים שלנו.

יצא לך למדוד צריכת דלק? (כלומר מדידה אמיתית, מס' ק"מ חלקי מס' ליטרים שאתה מתדלק, לא ממחשב דרך)

לגבי השכרה - יצא לי לקנות בעבר רכב מהשכרה, וגם מליסינג - אפשר ליפול על רכב טוב מהשכרה, יש ויש. צריך רק לחפש. פשוט זאת ספציפית סבלה מהתעללות. הבעיה שהחיפושים זו עבודה בפני עצמה, בנוסף לעבודה הרגילה ושאר העניינים.

בכל מקרה נראה שאני יורד מהריו הזאת וממשיך בחיפושים.

פורסם

שאלה עקרונית - כאשר יהיה תינוק\ת, האם לא ניתן לקפל את אחד המושבים האחוריים וככה לפנות מקום לעגלה? לא זוכר ספציפית לגבי הספלאש אבל ב i10 ראיתי בודאות שהמושבים האחוריים מתקפלים 40-60.

רעיון רע מאד מבחינה בטיחותית - במקרה תאונה תכולת הבגאג' תתעופף בחלל הרכב ותפגע בנוסעים.

אישית אני נמנע מהכנסת מטען לחלל הרכב - פרט לתיק המסמכים הכל הולך לבגאג'. האופציה הנוספת היא במקום המיועד לרגליים לפני המושב הימני או בין המושבים הקדמיים לאחוריים, כך שאם תהיה תאונה המטען יתקל במושבים או במחיצה ולא יתעופף על ראשי הנוסעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...