Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שכולכם מכירים את הלכלוך הזה על הג'אנטים

רציתי לדעת מה אפשר לעשות לגבי העניין הזה אחת ולתמיד

ואם זה קשור גם לצלחות בילום ולרפידות

יש לי חבר שהוציא את הגאנט בלבד וניקה אותו טוב עם מסיר שומנים , תוצאה יפה , ג'אנט נקי

אבל אם זה נובע גם מהצלחות והרפידות זה רק שאלה של זמן

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין משהו שאפשר לעשות חוץ מלנקות כמו שצריך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נו מה הבעיה? שלא ייסע, ואז הג'אנט יישאר נקי.

וברצינות אל תלמד מהחבר, לנקות עם מסיר שומנים זה מתכון בטוח להרוס את הצבע בג'אנט. את המסיר שומנים תשאיר אמממ... לשומנים במטבח.

פורסם

זה החיסרון במגנזיום,כשנקי ניראה טוב,אבל מלכלך מאוד מהר עקב הרפידות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב ממש לא מומלץ לנקות במסיר שומנים זה מוריד את הברק של הג'אנטים

יש חומר יעודי שנקרא SONAX במיוחד לג'אנטים והחומר הזה עושה (כמעט) ניסים ונפלאות למגנזיום, מנסיון, זה הוריד כ 99% מהלכלוכים אצלי, גם הלכלוך הכי קשה שנדבק בג'נט בגודל של מסטיק שחור שהתייבש ולא היה מוכן לרדת, כמה שפריצים מהחומר הזה + כמה דק' המתנה ולאחר מכן שניקיתי - ירד כמו גדול, אמנם עם מעט מאמץ אבל ירד.

השפריצר הזה עולה כ 50 ש"ח באוטוסטור, שמתי תמונה שתראה את גודל החתיכה וזה עוד אחרי שהורדתי חצי מזה

IMAG0707_1.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

הסונקס באמת חומר מצוין, ולא עושה נזק כמו כל מיני חומרים שלא מיועדים לנקות את הרכב, כמו שלא שוטפים עם סבון כלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני משתמש בחומר שמנקה אבנית מברזים וכיורים וזה עושה עבודה מעולה !

(סנט מוריץ ). יש להיזהר מהחומר כי הוא חזק מאוד וזה בסדר להשתמש פעם אחת או פעמיים .

לי זה עשה את העבודה דגש נוסף השימוש על אחריותכם בלבד.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

זה אולי טוב מדי פעם, כמו שממליצים לנקות את הרכב פעם בהמון זמן עם סבון כלים כדי להוריד ממנו את כל המשקעים, השומנים והשאריות של הווקסים ואוטמי הצבע. לא משהו שהייתי משתמש בו באופן קבוע.

לא סתם יש חומרים יעודיים.

פורסם

הייתי באוטו דיפו והסתכלתי על כל הנוזלים האלה והתוספים שיש על המדף

ואני יגיד לכם את האמת הדבר הראשון שעלה לי לראש זה שמוכרים לאנשים חרטות בבקבוק ודופקים עליהם מחיר

אי אפשר לדעת מה מערבבים שם ומוכרים בעשרות שקלים

פורסם

זה לא חרטא כי זה באמת עובד.

כמו כן אלו חברות גדולות ולא יצור עצמי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר בפעם הבאה שאני יראה על המדף " תוסף דלק ומשפר ביצועים " כדי לקנות אותו .

בקשר לג'אנטים , אני שוטף את האוטו עם שמפו ווקס מיוחד שקניתי עם ריכוז גבוה וכפפת פייבר

תוצאת מצויינת גם לג'אנטים , אבל מהייאוש הפסקתי כי זה כל הזמן חוזר

פורסם

ברור שלא הכול נכון,אבל יש לך ביקורות מוצרים שמהם אתה יודע מה מספק סחורה ומה לא.

סבון לא יוריד פיח שהיה הרבה זמן על הגאנט רק מריסוס,חומר יעודי כן.

• תוכן חדש...