Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסי הגנה לצידי הרכב- באמת מגנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחכה לרכב חדש (טויטה קורולה) והציעו לי את הפסים בצידי הרכב כדי להגן מפתיחת דלתות וכאלה.

עכשיו, זה מכוער בעיני אבל אם זה באמת אפקטיבי, אני יכול לחיות עם זה (פסים בצבע הרכב).

מנסיונכם, זה עוזר במשהו?

זה תמיד נראה לי כאילו זה מודבק נמוך ואין סיכוי שזה ייגן על הדלת.

פורסם

לא יודע איך זה נראה לך, אבל פסי הגנה אמורים להיות הנקודה הכי בולטת, ולקבל את הסימנים שמשארות דלתות של רכבים אחרים. הם בטח לא שם ליופי.

אני חושב שהדוגמא הכי טובה להבדל שהם עושים אפשר לראות בסיאט איביזה דור קודם מול דור נוכחי. בצורה החדשה פתיחה של דלת של שכן הולכת ישר לחלק המעוצב בזוית. כל פעם שאני רואה איביזה שחורה יש לה את הדפיקות האלה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

פסי הניגטן טובים נגד דלתות קידמיות כי הם ישרות,אבל הדלתות האחורית בצורה כזאת שחלק יהיה מעל הפס יפגע בדלת שלך,אז הם חצי מגנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...