Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ע"י מודעה בפורום, ראלי MK2 שנת 98, 60 אלף קילומטרז', יד שניה.

המשפחה שלי מחפשת רכב שני, לי עדיין אין רישיון, אבל אני חולם על הרכב כבר זמן זמן, זו אלטרנטיבה מצויינת למשפחה.

להורים שלי אין התנגדות לרכב, והדבר היחיד שמפריד ביני לבין החלום זה, שהם (ההורים) מפחדים שהמחירון הוא 26K והבנאדם דורש 38K. הסברתי להם שהרכב נסחר בלי קשר למחירון וש-35K (המוכר מתגמש על המחיר) זו מחיר סביר לרכב כזה במצב שמור שכזה, עם הנתונים הללו.

ירגיע אותם אם הם יראו עוד דעות כמו שלי לגבי המחיר, אז בבקשה, כמה שיותר תגובות יעזרו לי כאן, וכמה שיותר מהר מכיוון שאנחנו שוקלים על ללכת לבדיקה מחר.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל הכל תלוי בך/בכם.

אם אתה מוכן לשלם 50% מעל "המחירון" עבור ראלי 98', אז לבריאות. אם אתה לא מוכן, תמשיך לרכב הבא (אני הייתי ממשיך לרכב הבא).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
צר לי לאכזב אותך, אבל הכל תלוי בך/בכם.

אם אתה מוכן לשלם 50% מעל "המחירון" עבור ראלי 98', אז לבריאות. אם אתה לא מוכן, תמשיך לרכב הבא (אני הייתי ממשיך לרכב הבא).

איציק

ולמען האמת איציק,

אם אני הייתי מחפש ראלי כמו חלק מהחברים פה בפורום (שמעתי סיפורי זוועה של 8 חודשים...) אז הייתי מוכן לשלם 9K מעל המחירון על אחת כזאת. יד שנייה, 60 אלף קילומטר, נשמע מדהים.

כל אחד מוכן לשלם בהתאם למה שהוא מחפש - אתה למשל מחפש יפנית אמינה שתשרת אותך נאמנה מנקודה A ל B, ולכן אין שום סיבה שבעולם לשלם כ"כ הרבה מעל המחירון ולא כזה קשה למצוא אחת למכירה. לעומת זאת על מכוניות ספורטיביות זה אחרת.

לפותח השרשור,

אין הרבה איך להסביר להורים שלך - פשוט תנסה להסביר להם ולשכנע אותם. תראה להם מודעות מהעבר שהאוטו אכן נמכר כך ו....בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם
ולמען האמת איציק,

אם אני הייתי מחפש ראלי כמו חלק מהחברים פה בפורום (שמעתי סיפורי זוועה של 8 חודשים...) אז הייתי מוכן לשלם 9K מעל המחירון על אחת כזאת. יד שנייה, 60 אלף קילומטר, נשמע מדהים.

כל אחד מוכן לשלם בהתאם למה שהוא מחפש - אתה למשל מחפש יפנית אמינה שתשרת אותך נאמנה מנקודה A ל B, ולכן אין שום סיבה שבעולם לשלם כ"כ הרבה מעל המחירון ולא כזה קשה למצוא אחת למכירה. לעומת זאת על מכוניות ספורטיביות זה אחרת.

לפותח השרשור,

אין הרבה איך להסביר להורים שלך - פשוט תנסה להסביר להם ולשכנע אותם. תראה להם מודעות מהעבר שהאוטו אכן נמכר כך ו....בהצלחה.

~TB~ היקר;

כשתגדל, אולי תבין, שחוץ ממכוניות יש עוד הרבה דברים בחיים... חבל שאתה הופך מייד את הדיון על הראלי לדיון על העדפותיי האישיות, אבל אין ספק שאם היית מכיר אותי קצת יותר טוב, היית יודע שאני למשל, במיוחד כיום, לא מחפש -רק- מכונית שתשרת אותי נאמנה מנקודה A ל B ולדברים שמעבר לאמינות יש ערך מוסף בשבילי וכיום אני יודע להעריך אותם הרבה יותר מבעבר- שוב, עניין של ניסיון. זה שאמינות חשובה לי, נכון - אבל לא רק.

בהמשך לתגובתך, אולי בשבילך 9,000 שח הם לא סכום נכבד - אבל בשבילי (ועוד רבים וטובים אחרים) הם בהחלט כן. תסלח לי מאוד אבל למי שיש זמן לחכות ולחפש 8-9 חודשים ראלי, כנראה שרכב הוא לא ממש דבר בוער בחיים הפרטיים שלו ויש לו את כל הזמן שבעולם לחפש - וכנראה שגם התקציב נזיל בידיו.

זה שילדי הפורום סובלים מ OVER התלהבות על הראלי - סבבה, אבל אם תצא לרגע מהקליפה של הביצה ותסתכל סביבך, אולי תבין שבעולם שהאמיתי זה לא ממש ככה ויש עוד ה-מ-ו-ן מכוניות טובות (גם ספורטיביות) משומשות בשוק. אם כבר רכב שני במשפחה, אני יכול לחשוב על מכונית פחות ספרטנית עם תמורה הרבה יותר טובה לכסף (ZX וולקן) ועם לא פחות הנאה מנהיגה. אפשר גם "להתפשר" על 306 עם מנוע 1.6 וגיר ידני (5 דלתות) או כל מכונית אחרת שתיתן לך נוחות והתנהגות טובה.

ושוב, כשתגדל ותבין את שאר המחויבויות שיש לך בחיים, ה 9,000 שח שהיית מוכן עכשיו לשלם בקלי קלות בשביל "ראלי" אומללה - פתאום יראו לך אחרת... לכן, אפשר להבין את הוריו של הבחור שלא מבינים על מה ולמה לשלם כל כך הרבה.

אם זה היה הכסף שלו בלבד, אז מיילא - שיהנה מהכסף ויגשים חלום ! אבל לבחור עדיין אין רישיון נהיגה ! הוא לא יודע מה זה להחזיק הגה ביד ! מאיפה לו היכולת לנבא את ה"התנהגות המדהימה" של הראלי ? מקריאה של מגאזינים ?? נו באמת... זו עוד פנטזיה של ילד בן 17 (אל תיפגע...) שמחפש ראלי בגלל שקרא עליה בפורום...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בחור,

גם איציק וגם TB צודקים.

אבל בו נחשוב רגע על התמונה הגדולה, טוב?

הבן אדם רוצה 25% מעל המחירון וזה לא צחוק... צריך שיהיה לך ביד פנינה בשביל זה.

ול-TB אני אומר ש-9,000 לרכב ששווה 26K הם המון כסף.

תשב עם המשפחה ותחשוב האם האוטו באמת באמת עונה על צרכיך?!

זה שאתה נותן לאמא 106 ראלי זה לא בהכרח המתנה הכי גדולה שאפשר לתת לה, כנראה שהיא תעריך יותר את הפינוק של ה-XR מאשר הנוקשות והספורטיביות של הראלי.

בשבילך לעומת זאת אין לי ספק שהראלי היא מעין חלום ראשון.

אל תשכח שהראלי, אם כי היא לא רכב אקזוטי ונדיר, עדיין נוטה להתקלקל פה ושם (כמו מרבית הרכבים שתקנה בסכום הזה - בייחוד כאלו עם עבר "ספורטיבי" מפוקפק) והתיקון יכול להיות לפעמים קצת יקר מהממוצע.

נניח והגעתם למסקנה שכן מהראלי תבוא הישועה והוא הרכב שמתאים לך.

(אני אישית הייתי מחכה עד שהייתי מוציא רישיון לפני שהייתי רץ לקנות לעצמי אוטו)...

קח את הראלי לבדיקה, מהר מאוד תראה שהרכב לא יוצא מושלם.. ויש נזילה פה, ומכה קטנה שם וחופשים ורעשים.. ככה זה ברכב ישן.

נניח ואחרי הבדיקה מצבה יוצא טוב תעשה את החשבון הזה:

לחפש ראלי אחרת במחיר יותר נמוך תגזול הרבה זמן, כסף על נסיעות, עצבים, הוצאות על בדיקות רכבים.

את הראלי הזאת בהנחה שהיא שמורה תוכל למכור מעל המחירון, בכמה? תלוי כמה סבלנות יש לך...

אז בסה"כ אולי תשלם 5,000 ש"ח יותר ממה שהיא שווה באמת, אבל מה הם 5,000 לעומת הגשמת חלום?!

ד"א, תמיד תזכור דבר אחד! מציאות באות והולכות, אם זאתי לא תהיה שלך עוד חודשיים תבוא אחת יותר טובה וגם אם תקנה אותה בכל זאת תמצא אחת אחרת יותר טובה (חוק מרפי הידוע)...

בהצלחה!

פורסם

אוקיי קצת תגובות.

לאיציק - באמת שלא נפגעתי, אמת שיש המון ילדים פה בפורום שחולמים על הראלי, אבל פה לא המקרה של ילד שמתלהב מהרכב כי הוא קרא על כך. אתה לא מכיר אותי, ואני אומר את זה כעובדה בלבד, יש לי מעט ניסיון על רכב, אני מתעסק עם מכניקה רוב הזמן, בניתי כבר מספר כלים, המקרה הזה הוא לא הסטיגמה הנפוצה.

אני לא מתיימר להכיר התנהגות כביש של רכב (התנהגות שטח של באגים כן :), אך אני יודע שהראלי היא רכב מהנה לנהיגה ויש לי משיכה לא מבוטלת אליה.

אני יודע, כעובדה, שהרכב לא נסחר במחיר מחירון. 26K על רכב שנת 98... יש לזכור ש-DL משנות ה-90 נסחרת במחיר הזה...

יש גם את העובדה שהרכב שמור מאוד, וכן תתבצע בדיקה לרכב, והכל יהיה לפי הספר.

יש עוד עובדה והיא, שיש לנו (למשפחה) 45K לרכב שני, אחרי שמכרנו קורסה 98' לפני כשנה וחצי.

עניין אחרון - אני מקווה שאמא שלי תאהב את ההתנהגות של הראלי, אני בטוח שלרכב של יומיום ולא נסיעות ארוכות, היא תסתדר.

www.JEEPOLOG.com

פורסם
~TB~ היקר;

כשתגדל, אולי תבין, שחוץ ממכוניות יש עוד הרבה דברים בחיים... חבל שאתה הופך מייד את הדיון על הראלי לדיון על העדפותיי האישיות, אבל אין ספק שאם היית מכיר אותי קצת יותר טוב, היית יודע שאני למשל, במיוחד כיום, לא מחפש -רק- מכונית שתשרת אותי נאמנה מנקודה A ל B ולדברים שמעבר לאמינות יש ערך מוסף בשבילי וכיום אני יודע להעריך אותם הרבה יותר מבעבר- שוב, עניין של ניסיון. זה שאמינות חשובה לי, נכון - אבל לא רק.

ממש לא הפכתי את הדיון על העדפותיך האישיות. פשוט ציינתי שזה כל אחד ומה שחשוב לו - יש כאלה שמחפשים בראש ובראשונה את האמינות, אח"כ את שאר הדברים - זה מובן בהחלט. נתתי אותך כדוגמא של בחור שמחפש מכונית אמינה שתשרת אותו טוב מ A ל B. אח"כ שתיהיה לה את הערכים המוספיים - מכוניות כאלו לא חסר והן לא נמכרות במעל מחירון. חלק לא קטן מהמשפחתיות הן כאלה (פורד פוקוס למשל). אבל לרוב מי שמחפש מכונית ספורטיבית יודע שאם היא במצב נדיר ומדהים הוא צריך לשלם מעל המחירון - בין אם זו 106 ראלי, לבין אם זו אסטרה GSI.

בהמשך לתגובתך, אולי בשבילך 9,000 שח הם לא סכום נכבד - אבל בשבילי (ועוד רבים וטובים אחרים) הם בהחלט כן. תסלח לי מאוד אבל למי שיש זמן לחכות ולחפש 8-9 חודשים ראלי, כנראה שרכב הוא לא ממש דבר בוער בחיים הפרטיים שלו ויש לו את כל הזמן שבעולם לחפש - וכנראה שגם התקציב נזיל בידיו.

9,000 זה סכום מאוד גדול, חבל על העוקצניות שבשבילי הם לא סכום נכבד...

אלה שמחפשים את הרכב כבר 9 חודשים ויותר מחפשים את הרכב מאז שהמחירון של האוטו היה באזור ה 30K+ גם ככה, אז דיי ברור שיש להם את התקציב לשלם מעל המחירון.

זה שילדי הפורום סובלים מ OVER התלהבות על הראלי - סבבה, אבל אם תצא לרגע מהקליפה של הביצה ותסתכל סביבך, אולי תבין שבעולם שהאמיתי זה לא ממש ככה ויש עוד ה-מ-ו-ן מכוניות טובות (גם ספורטיביות) משומשות בשוק. אם כבר רכב שני במשפחה, אני יכול לחשוב על מכונית פחות ספרטנית עם תמורה הרבה יותר טובה לכסף (ZX וולקן) ועם לא פחות הנאה מנהיגה. אפשר גם "להתפשר" על 306 עם מנוע 1.6 וגיר ידני (5 דלתות) או כל מכונית אחרת שתיתן לך נוחות והתנהגות טובה.

אני אף פעם לא טענתי שמה שמשלמים מעל מחירון על כל ראלי זה בהתאם. בחלק גדול מהמקרים זה פשוט מוגזם. לא מזמן פורסמה אחת יד 4, 160K ק"מ, הגה ספורטיבי קטן ושטיחים מאלומיניום (וואוו...אפשר לחשוב איזה תוספות) המחיר שהיה נדרש היה 11K מעל המחירון. ויודע מה? אני בטוח שהוא קיבל המון מעל המחירון. חלק גדול מהמחפשים של הראלי לא נסעו בה אפילו, ואם תשאל אותם הם יגידו שהם מעדיפים אותה על הXSI 1.6 כי "זו ראלי וזה XSI" ולא תיהיה להם סיבה אמיתית.

אבל גם על וולקן עם 60K ק"מ ויד שנייה בלבד - במצב חדש לחלוטין - הייתי מוכן לשלם מחיר נכבד מאוד מעל המחירון. אולי לא 9K, אבל מחיר נכבד.

שים לב למה שאמרתי - לא שאני הייתי מסכים לשלם 9K מעל המחירון, אלא שאם באמת הייתי מחפש יותר מ 9 חודשים אז הייתי מסכים כניראה. אבל למען האמת אני מאמין שככל הנראה הייתי "מתפשר" על וולקן, 306, וכו' הרבה לפני ה 9 חודשים. אגב, 306 ידנית 1.6 יכולה להיות נחמדה לרכב נוסף משפחתי - אבל בכזו לא הייתי מסכים להתפשר.

ושוב, כשתגדל ותבין את שאר המחויבויות שיש לך בחיים, ה 9,000 שח שהיית מוכן עכשיו לשלם בקלי קלות בשביל "ראלי" אומללה - פתאום יראו לך אחרת... לכן, אפשר להבין את הוריו של הבחור שלא מבינים על מה ולמה לשלם כל כך הרבה.

שוב פעם, לא אמרתי שאני הייתי מוכן לשלם 9K מעל המחירון. אמרתי שאם אני הייתי מחפש 9 חודשים (שזה מראה על כך שאני לא מוכן להתפשר על שום דבר) אז יש סיכוי שהייתי משלם 9K מעל המחירון. אבל אני לא כזה בן אדם יסודי, והייתי מוכן להתפשר על טיפה פיצ'קס קטנים, אבל לא על 9K מעל מחירון.

אם זה היה הכסף שלו בלבד, אז מיילא - שיהנה מהכסף ויגשים חלום ! אבל לבחור עדיין אין רישיון נהיגה ! הוא לא יודע מה זה להחזיק הגה ביד ! מאיפה לו היכולת לנבא את ה"התנהגות המדהימה" של הראלי ? מקריאה של מגאזינים ?? נו באמת... זו עוד פנטזיה של ילד בן 17 (אל תיפגע...) שמחפש ראלי בגלל שקרא עליה בפורום...

איציק

וואו איציק, לקחת את זה הרבה יותר מדיי אישי.

כל מה שאמרת נכון, אני פשוט לא מבין איפה זה נוגד את מה שאני אמרתי.

Back to the original - NC again.

פורסם
אוקיי קצת תגובות.

לאיציק - באמת שלא נפגעתי, אמת שיש המון ילדים פה בפורום שחולמים על הראלי, אבל פה לא המקרה של ילד שמתלהב מהרכב כי הוא קרא על כך. אתה לא מכיר אותי, ואני אומר את זה כעובדה בלבד, יש לי מעט ניסיון על רכב, אני מתעסק עם מכניקה רוב הזמן, בניתי כבר מספר כלים, המקרה הזה הוא לא הסטיגמה הנפוצה.

אני לא מתיימר להכיר התנהגות כביש של רכב (התנהגות שטח של באגים כן :), אך אני יודע שהראלי היא רכב מהנה לנהיגה ויש לי משיכה לא מבוטלת אליה.

אני יודע, כעובדה, שהרכב לא נסחר במחיר מחירון. 26K על רכב שנת 98... יש לזכור ש-DL משנות ה-90 נסחרת במחיר הזה...

יש גם את העובדה שהרכב שמור מאוד, וכן תתבצע בדיקה לרכב, והכל יהיה לפי הספר.

יש עוד עובדה והיא, שיש לנו (למשפחה) 45K לרכב שני, אחרי שמכרנו קורסה 98' לפני כשנה וחצי.

עניין אחרון - אני מקווה שאמא שלי תאהב את ההתנהגות של הראלי, אני בטוח שלרכב של יומיום ולא נסיעות ארוכות, היא תסתדר.

כמה אי דיוקים; קודם כל, 26K זה ממש לא מחיר של DL משנות ה 90... זה כבר יותר קרוב לאימפרזה 93 (30K שח) - הבדלים של שמיים וארץ.

שנית, המחיר שמבקשים על הרכב הזה, לדעתי, מוגזם. אתה יכול לשלם עליו ואתה יכול שלא - ובגלל זה אמרתי מלכתחילה שההחלטה היא בידך בלבד !

בכל מקרה, מאחר ועדיין אין לך רישיון, אני מציע להתחיל עם מכונית קצת יותר מתונה ואז לשדרג, תשקול בחיוב 306 1.6 או 1.8 5 דלתות - נראה לי שזה תפור עליך.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם כבר רכב שני במשפחה, אני יכול לחשוב על מכונית פחות ספרטנית עם תמורה הרבה יותר טובה לכסף (ZX וולקן) ועם לא פחות הנאה מנהיגה. אפשר גם "להתפשר" על 306 עם מנוע 1.6 וגיר ידני (5 דלתות) או כל מכונית אחרת שתיתן לך נוחות והתנהגות טובה.

רגע, הוולקן היא ספורטיבית-לייט, לא? :wink:

Rallyer, אני חייב להודות שהפעם אני מסכים עם יאצק. האוטו הוא לא נקנה עבורך כרגע

וייטב לכם לקנות רכב קיצוני פחות (מבחינת התנהגות ונוחות נסיעה) מ-106 ראלי.

האוטו אכן נשמע כמו אקזמפלר טוב (פורסם כבר כי מישהו שנסע אליו הצליח להוריד אותו ל-35K)

מבחינת מצבו, אך מכוניות באות ומכוניות הולכות.

כשתוציא רישיון, מצא לך את ה-106 שלך.

דניאל

MCS 2008

פורסם

לדעתי, מבלי המקרה האישי הזה, לתת רכב ראשון שהוא ספורטיבי לילד בן 17 זו פשוט עוד דרך להרוג אותו כמה שיותר מהר.

אני מקווה שההורים שלך קוראים את המשפט הבא, תשמרו על החיים שלו ואל תקנו ראלי.

אתה אולי לא רואה את זה עכשיו, אבל בתור ילד בן 17 עם השילוב של ההורמונים של הגיל הזה ואי הנסיון שיש לך בגיל הזה פשוט יהרגו אותך על הכביש ומהר.

אני אומר לך בתור ילד בגילך, שאם במקום סובארו די.אל הייתה לי סובארו אימפרזה טורבו STI, הייתה מנסה להתנהג, מתישהו לפחות, כמו נהג מקצועי ומנסה לסגור איתה כמה שיותר והייתי עושה איתה שטויות.

ואל תגיד לי לא, מתישהו אתה בטוח תנסה. ולו רק בגלל שאתה יכול. ולתת אוטו ספורט לנהג ללא נסיון כלל, בתור רכב ראשון זה פשוט חוסר אחריות.

חכה, יש לך את החיים לפניך, תקנו רכב פשוט תלמד עליו ואם תרצה לאחר שתצבור נסיון תוכל לחשוב על רכב ספורטיבי אם תוכל להרשות לעצמך.

אגב, הסובארו דיאל שנת 90 נסחרת על 13 אלף בערך, לא הרבה יותר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עם שיחתי על הרכב עם הבעל הבית, הוא נשמע כל כך פלצני, כל כך ירוד ופשוט עשה צחוק מעצמו.

הוא התחיל לתקוף אותי בגלל ששאלתי למה לעזאזל אתה רוצה 38 על צרפתייה, ועוד על 106 ?

זאת אך ורק כי הוא היה נדמה לי תוקפני עוד מההתחלה כשנדהמתי קצת לגבי המחיר עלייה הוא דרש.

כשהקראתי לו את הכתבה שלו בפוקוס, הוא אמר לי בטון מתנשא, "כן, כן מתוק תמשיך גם לגבי המחיר. זה המחיר לא טוב לך להתראות אין לי זמן. אני לא יורד אפילו בחצי שקל."

אז מה לעשות, אני אדם עם תחביב כזה שאני אוהב להחזיר לאנשים באותו המטבע,

אז שאלתי למה לעזאזל אדוניי רוצה 38 כאשר המחירון הוא 26 ?

בנוסף, שאלתי, האם אדוני לא מתפשר על 4-5 מעל המחירון? בעקבות שהאוטו כל כך שמור ועם 60 אלף קילומטר ?

הוא התחיל להרים את הקול ואמר לי תיכנס, ותראה האצבקים כמו הונדות עם פלסטיקים וצעצועים שרוצים עליהם 20 מעל המחירון. אז גם אני ארצה מעל המחירון למה לא?

הוא אמר לי, אתם בהמות וילדים משפרים את המכוניות, מוסיפים להם דברים והורסים אותם.

ואני אוהב את זה, אתם משפרים את המכוניות ודורשים עליהם מחירים בשמיים מעל המחירון, אז הנה גם אני דורש מחיר מעל המחירון ואין באוטו שום דבר שהוא לא אורגינל. מה לעשות? אתה רוצה אותו תבוא ותשלם. אתה לא רוצה? להתראות אדוני.

אז אמרתי לו, אני בסה"כ בן אדם שמעוניין בראלי, מתקשר ואתה בא ותוקף אותי כאילו אני בא להתווכח או לריב? אם אני משלם 38 אלף שקל, שזה 25% מעל מחירון של 106 אומללה אני חושב שאני צריך לשאול שאלות.

הוא התחיל לנבוח וסיים את השיחה, יאללה, אין לי זמן- יש המון ילדים שיעשו "תקתקתקתקתקתק" להורים שלהם עד שיקנו, אם אתה לא תקנה את האוטו, מישהו אחר יקנה אותו, אם לא עוד חודש, אז עוד חודשיים, ואם לא עוד חודשיים אז עוד חצי שנה. לא בוער לי. אבל גם בכל חודש שיעבור אני אעלה את המחיר. עוד חודש אתה תראה אותה ב39,000, ועוד חודשיים, אתה תראה אותה ב40,000.

יש כמוכם נבלות מליינים בארץ.

תבינו, בסה"כ באתי וביררתי על הרכב, לא דיברתי לא יפה, דיברתי בצורה מנומסת גם כי הוא אדם מבוגר ביחס אליי.

כדרך אגב, הוא אמר לי, למה לא 5 מעל המחירון?

הוא אמר לי, בוא אני אקנה לך 106 XS 3 דלתות, ישים לה מדבקות של ראלי ואני אמכור לך ב4 מעל המחירון. אז צחקתי ואמרתי לו, מתוק- תשמור אותה לעצמך. ותשטוף את האוטו טוב, אולי פראייר יקח אותה בסוף.

"טוב אין לי זמן אני הולך לדוג. ביי"

"ביי, תודה."

תעשה שוב חשבון נפש.

יוגב.

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

פורסם

מסכים עם הגישה של איציק, מה עוד שבתור רכב שני לדעתי הוא יסב יותר הוצאות מאופל קורסה 98, שמעבר ממנה לראלי 98, לא מהווה בכלל התקדמות כלשהי מבחינת שנתון לכן אני לא מבין מה הטעם להחליף בכלל?

בנוסף ראלי הוא לא רכב להתחיל עליו את הקריירה על הכביש....

תתחיל עם פיג'ו 205 / 106 רגילה , אחר כך תתקדם.

כשתגמור להיות נהג חדש ותצבור קצת נסיון, אז הראלי תעלה במחירון 15 אלף ש"ח....

עריכה: בהמשך לתגובה של FALKO , הדבר הכי חשוב אולי ברכישת רכב , הוא ממי אתם רוכשים אותו.

מבעל רכב פלצן כזה לא הייתי רוכש אפילו מסטיק בזוקה....

עריכה2 : הצצתי בתמונת הרכב בלוח פוקוס :

500231.jpg

אני לא מומחה גדול ל106 ראלי, אבל לדעתי הפגוש הנ"ל הוא פגוש לא מקורי של 106 ראלי דור שני!

הפגוש המקורי בעל חורים עגולים לפנסי ערפל (אך ללא פנסים) וכמובן שאין לו פס חיכוך שחור... (תקנו אותי אם אני טועה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפותח השירשור,עזוב עכשיו את הנושא שהאם 106 ראלי שווה 9 אלף מעל המחירון או לא.

אתה רוצה לדחוף להורים שלך רכב ספורטיבי קטן עד שיהיה לך רשיון?!

זה אבסורד,סך הכל זה לא רכב אספנות נדיר,ברוך השם בימינו יש אינטרנט ואתה עוד תמצא 106 ראלי מתישהו,אחרי שיהיה לך רישיון!!

עשית סיבוב בכלל ב106 ראלי? אתה יודע אם תאהב אותה בטוח? לא נראה לי כי אין לך רישיון.

סבלנות,אל תתלהב מכל דבר שכותבים בפורום,אולי מחר תראה איזה סירטון של גולף GTI תחליט פתאום שההורים שלך יקנו גולף GTI עד שתוציא את הרישיון?!

זה לא הזמן בשבילך לקנות רכב,חכה עוד קצת, לא נורא,זה לא סוף העולם אתה תמצא אחת בעתיד.

אל תאמלל את ההורים שלך ,תתחשב בצרכים שלהם,רכב זה לא משחק ילדים ,ההורים שלך רואים ברכב השקעה.

רובנו בפורום כחובבי רכב רואים את הרכב כתחביב כהנאה ולא כהשקעה כספית,לכן צורת המחשבה שלנו שונה מהבנאדם הממוצע,והכל כמובן מהכיס שלנו לא של ההורים שלנו.

איציק.

פורסם

לגבי רוב התגובות שלכם על זה שאני לא מכיר את הרכב, צעיר מידיי וכו' וכו' - הגבתי למעלה.

שוב - זה לא המקרה של ילד מתלהב על משהו כזה.

זה גם לא המקרה של הורים טחונים שקונים מתנה לבן שלהם, ממש לא.

שוב אני אומר חברים, רק להבהרה על נושא ה"נהג חדש" שמומלץ לו לקנות רכב פשוט - זה אולי נכון ב-90% מהמקרים, אבל פה זה עניין אחר - בכל זאת נהיגת שבילים על באגים שרמתם אינה נמוכה מוסיפה יכולת. משפט אחרון של התרברבות, שאני מאוד נהנה לומר - כרגע אצלי בתכנון באגי לליגה בארץ, כלי מקצועי ביותר (ואתם יכולים לפקפק ביכולתו של הילד שכותב בפניכם לבנות כלי מקצועי, אבל זה המקרה). אגב, יוסי, הנבלה שהולכת לתרום את איבריה לפרוייקט היא לא אחרת מסובארו פשע כמו שלך :twisted: יש כוונות למכור? :grin:

ד"א, 1600 DL שנת 92' עולה 17K.

falko, גם כשאני דיברתי איתו, הרושם היה שהוא אנטיפט רציני. כששאלתי אותו שאלות סבירות בשיחה כזו, לדוגמא "מהי הסיבה למכירה אם אפשר לשאול?" הוא חצי צעק עליי.

אם באמת נלך לדבוק את הרכב, דבר ראשון שאני מוודא זה שלאמא שלי מספיק נוח.

ננסה להוריד במחיר, אם לא ילך, חבל.

בכל מקרה ננסה, אין שום דבר להפסיד.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

תשאל קודם את המוכר למה יש לו פגוש של XS במקום הפגוש המקורי.

מי שתיקן תאונה מקדימה ע"י "קימבון" של פגוש מרכב אחר עשה כנראה קומבינות וקיצורי דרך נוספים באוטו. לבדוק את האוטו הזה טוב טוב.

איך שלא יהיה, 9K מעל ל-106 ראלי זה יותר מדי, 4K-5K לרכב שמור באמת עם הסבר הגיוני לגבי נושא הפגוש נשמע כמו מחיר הגיוני יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...