Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשששש, לירן, לא ידעתי שהתחלת לעבוד ב EURO-NCAP, מזל טוב !!! :beerchug:

שנית, אם הראלי היא רכב נורמאלי מנוע 1.6 103 כ"ס, למה לא קנית קורולה ? יש לה יותר כ"ס.

שלישית, אתה לא יכול לומר ובטח שלא בשום צדק ש 106 הרבה יותר בטיחותית מ DL. אין לך שום סמכות לקבוע דבר שכזה ומעבר לכך, להזכירך, ל 106 (דור ראשון) אין שום כרית אויר ובלחץ בקושי יש חלונות חשמל או נעילה מרכזית. אם התחלת לזיין את השכל והתחלת להשוות מכוניות שתוכננו בשנות ה 80 ביחס למכוניות שתוכננו בשנות ה 90 ועברו שידרוג אביזרי בטיחות לקראת שנות ה 2000 - אז תרשה לי לא להתייחס להשוואות הדביליות שלך ולעבור לפיסקה הבאה.

מה שבטוח זה שאיבוד אחיזה ב DL יהיה הרבה יותר בטוח לנהג האידיוט מאשר ב 106 ראלי - ועל זה דובר (אם עדיין לא הבנת).

איציק

קודם כל תודה רבה על הברכות לרגל עבודתי החדשה , נראה ממש כאילו חזרת מהכפור לאחר

תקופה ארוכה שנמנעת מהודעות בנימה אישית. ושוב ברוך הבא.

דבר שני , את הראלי לא קניתי בגלל כוח סוס ואני לא אתחיל לזיין את השכל למה קניתי אותה

אתה יודע מה , אני אגיד למה קניתי אותה קניתי את הראלי בשביל לתפוס כוסיות , מה לא?

אה נכון , עם האימפרזה תופסים הרבה יותר כוסיות ( מצד שני יש גם יותר מקום מאחורה...)

אז כן , הראלי עם המעט כוח סוס שלה הרבה יותר טובה בשביל בחור מסכן ולא מבין כמוני

על כל רכב אחר בסכום הנ"ל.

שלישית , נתחיל בזה שאין שום קשר לראלי דור ראשון בכל ההודעה הזו ומשום מה שירבטת

את השם "דור ראשון" רק בכדי להוסיף כמה שורות להודעה המיותרת שלך , אז תכניס לעצמך טוב

טוב לראש , אין שום קשר בין ראלי דור ראשון להודעה , ההודעה מדברת על ראלי דור 2 שלא תוכננה אי שם בשנות ה 80 , אלא בשנות ה90 להלן דור שני .

אז כן , הראלי דור 2 בטיחותית יותר מהסובארו DL המדוברת עם צמד כריות אוויר .

עשית מ 106 ראלי ממש משהו מסוכן מאד לנהיגה , ממש מפלצת , משהו לא מוסבר.

נכון הראלי עוקצנית טיפה יותר , אבל לא רחוקה מכל שאר גרסאות ה 106 .

לירן , ראלי לא בטיחותית.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההודעה מדברת על ראלי דור 2 שלא תוכננה אי שם בשנות ה 80 , אלא בשנות ה90 להלן דור שני .

עם כמה שאני שונא את התוצרת הצרפתית ו106 ראלי בפרט , אני חייב להודות שה106 דור שני קיבלה 3 כוכבי בטיחות בEURONCAP , כמו הפולקסווגן פולו מאותה שנה לדוגמא...

אבל שוב, מתיחת הפנים לא כללה תכנון שלדה מחדש אלא שיפור איכות הרכבה וחומרים, החלפת מכלולים שהיו כושלים במיוחד בדור הראשון , תוספת כריות אוויר ואולי קורות חיזוק בדלתות.

כמובן שגם זרקו פנימה מנוע 1.6 עם אותו הספק בדיוק כמו ה1.3 הקודם...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עם כמה שאני שונא את התוצרת הצרפתית ו106 ראלי בפרט , אני חייב להודות שה106 דור שני קיבלה 3 כוכבי בטיחות בEURONCAP , כמו הפולקסווגן פולו מאותה שנה לדוגמא...

אבל שוב, מתיחת הפנים לא כללה תכנון שלדה מחדש אלא שיפור איכות הרכבה וחומרים, החלפת מכלולים שהיו כושלים במיוחד בדור הראשון , תוספת כריות אוויר ואולי קורות חיזוק בדלתות.

תודה על חיזוק דבריי שכן הדור שני בטוחה יותר מהסובארו DL האגדית בניגוד לדברי איציק נ.

אז מה יש לנו פה? , הבטיחות שופרה ביחס משמעותי באשר בדור הראשון והמנוע נשאר עדיין

עם אותו הספק וכמובן אפילו שיפור בלמים ( סרן דיסק מאחור)

אבל איציק טוען שמדובר בהשוואות דביליות , soory itzik n.

פורסם
תודה על חיזוק דבריי שכן הדור שני בטוחה יותר מהסובארו DL האגדית בניגוד לדברי איציק נ.

אז מה יש לנו פה? , הבטיחות שופרה ביחס משמעותי באשר בדור הראשון והמנוע נשאר עדיין

עם אותו הספק וכמובן אפילו שיפור בלמים ( סרן דיסק מאחור)

אבל איציק טוען שמדובר בהשוואות דביליות , soory itzik n.

איציק דיבר על הדור הראשון....

אני מעריך שהדור הראשון בשל העדר אבזור בטיחותי כלשהו , יקבל ציון דיי מחפיר

(יש בודדות שנת 96 עם כרית אוויר אחת לנהג) .

מצד שני הסובארו DL לא נבחנה מעולם, וגם לא תיבחן....

ובכלל אין מקום להשוואה, סובארו DL נקנית כרכב בסיסי ואמין ע"י אנשים שרוצים שקט נפשי במחיר נמוך.

ראלי נקנית (אין מה לעשות) בעיקר ע"י ילדים מתלהבים , חלק קראו בפורומים חלק לא.

אף אחד לא קונה רכב של 20 אלף ש"ח בגלל הבטיחות שלו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז זהו,שהבלוק 1.6 יותר חזק מה -1.3 .

נכון שה-1.3 יותר עצבני בטורים גבוהים ומגיע לשם יותר בקלות, אבל ה-1.6 יותר חזק.

פורסם
תודה על הניסיון לפני הקניה...
תזכור את זה כשתקנה פיאט קופה. :-D

אייל, הדור השני של ה-106 הוצג ב-96' והוצג בדגש של שיפור מבחינת הבטיחות הפאסיבית

(ויעיד על כך סרח העודף הקדמי הארוך יותר) בתוספת אבזור בטיחותי אקטיבי: קדם-מותחנים

וכריות אוויר.

נכון שה-1.3 יותר עצבני בטורים גבוהים ומגיע לשם יותר בקלות, אבל ה-1.6 יותר חזק.
נפח = מומנט.

הנתונים לא משקרים.

דניאל

MCS 2008

פורסם

אייל כתב:

איציק דיבר על הדור הראשון....

אני מעריך שהדור הראשון בשל העדר אבזור בטיחותי כלשהו , יקבל ציון דיי מחפיר

(יש בודדות שנת 96 עם כרית אוויר אחת לנהג) .

מעניין למה איציק דיבר על הדור הראשון? בעוד שכל נושא השרשור מתייחס לבטיחות של ראלי דור

שני , כמו גם היחס שלי לבטיחות של הראלי דור 2 אל מול ה DL , אבל לדעתו של איציק טעיתי

לכן הוא החליט לדבר על הדור הראשון שכמובן לא קשור ולו במעט לשרשור זה.

חנות סמים כתב:

אייל, הדור השני של ה-106 הוצג ב-96' והוצג בדגש של שיפור מבחינת הבטיחות הפאסיבית

(ויעיד על כך סרח העודף הקדמי הארוך יותר) בתוספת אבזור בטיחותי אקטיבי: קדם-מותחנים

וכריות אוויר.

לא ! , הרי אחרי הכל אני טעיתי שאמרתי שהראלי דור 2 עדיפה יותר מבחינת בטיחות על הסובארו

DL לדברי איציק , שכן אין לי הסמכה של בוחן במבחני ריסוק רכב כדי לדעת שרכב שקיבל 3 כוכבי

בטיחות ועם שלל איבזרי בטיחות , בטיחותי יותר מאשר סובארו DL משנות ה 80 ותחילת ה 90.

• תוכן חדש...