Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאריך שמופיע בדו"ח נסעתי בדרך מבאר שבע לכיוון קריית גת, בדרך עמד שוטר עם ממל"ז ועצר אותי, אחרי שהוא הציג והראה לי את המיהרות שבה נסעתי ואת המרחק שממנה הוא מדד את המהירות, הוא ביקש רשיון ורשם את מספר הרכב, מספר תעודת הזהות ואת מספר הרשיון.

ששאלתי אותו אם יש משהו לעשות כי באמת שהעבר שלי נקי הוא שאל כמה זמן יש לי רשיון, עניתי לו שהוצאתי אותו ב- 2006 והוא בתגובה אמר לי שזה לא מספיק והדו"ח יגיע בדואר (?!)

שניסיתי לשאול אותו מה זאת אומרת הוא אמר בתוקפנות יתרה "סע לשלום זה כבר יגיע אליך"

ונסעתי משם לדרכי.

אני מתנדב בתנועה כבר תקופה לא קצרה, וכמובן שהתחילו ישר הטלפונים לכל מי שאני מכיר לשאול לפשר הדבר, כי אני לא נתקלתי בדבר כזה.

אף שוטר שאני מכיר לא מכיר את הפרצדורה הזאת של לרשום פרטים ולשלוח בדואר דו"ח.

כולם אמרו לי "בטח ניסה להפחיד אותך"

היה לי ספק בנושא הזה אבל חיכיתי, והדוח הגיע.

אני חייב לציין שזה הדוח הכי מוזר שראיתי בחיים שלי.

מצורפת תמונה של הדו"ח.

אני אשמח לקבל את הדעה שלכם, כי באמת שלא ניתקלתי בדוח כזה מוזר שבו לא מצויין כמה אני אמור לשלם, או כמה נקודות, או באיזה מכשיר נתפסתי מה אמרתי להגנתי ובכלל, דברים שיש בדוח..

תודה לעוזרים!

IMG-20141105-WA0006.jpg

פורסם

מספר נקודות לא נרשם בדו"ח אף פעם (בתור מתנדב תנועה אתה אמור לדעת זאת). עבירה זו מזכה אותך ב-8 נקודות חובה. לגבי סכום לתשלום - כנראה שלא הודפס כראוי. בכל אופן ,אתה יכול לנסות לשלם את הדו"ח בדואר (הסכום הוא 750 ש"ח),אולי המחשב יזהה סכום לפי מספר הדו"ח.

חוץ מזה, נראה כי הנתונים בדו"ח "גלשו " למטה. מספר אישי של השוטר מופיע במקום המיועד לתאריך.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
מספר נקודות לא נרשם בדו"ח אף פעם (בתור מתנדב תנועה אתה אמור לדעת זאת). עבירה זו מזכה אותך ב-8 נקודות חובה. לגבי סכום לתשלום - כנראה שלא הודפס כראוי. בכל אופן ,אתה יכול לנסות לשלם את הדו"ח בדואר (הסכום הוא 750 ש"ח),אולי המחשב יזהה סכום לפי מספר הדו"ח.

חוץ מזה, נראה כי הנתונים בדו"ח "גלשו " למטה. מספר אישי של השוטר מופיע במקום המיועד לתאריך.

אני רוצה לתקן את דבריך ולהגיד לך שאתה טועה גם סכום הקנס נירשם וגם הנקודות, במיקרה הזה כניראה נפל טעות זה לא דוח לביטוח בטוח , פות״ש צריך לדבר עם מפנ״א על פי מס הדוח ושם יגידו לו בדיוק מה הוא עושה , או לחילופין ינפיקו דוח אחר,דוח אזהרה הוא לא יוכל לקבל בשל הקריטריונים של 10 שנים רשיון נהיגה.

פורסם

Fatboy1340 כמו שאמר מעלי ישראל בדוחות נהוג לרשום מספר נקודות יחד עם מחיר הקנס.

כמו כן, נהוג לרשום עם מה נמדד המהירות, ובאיזה מרחק.

ועוד כל מיני דברים שלא מופיעים פה בדו"ח .

רק רציתי לדת איך ממשיכים מפה כי הדו"ח לא תקין.

פורסם

למען גילוי נאות - הנני מתנדב שלב ב' בתנועה. לגבי דו"ח שניתן ביד (ונכתב ע"י שוטר) : סימול העבירה וסכום הקנס -חייבים להופיע בדו"ח. מספר הנקודות - לא. מוזר מאוד שאתם לא יודעים זאת.

מה שהראת בצילום זה דו"ח מודפדס לאחר שכבר הוזן במערכת הממוחשבת. סביר להניח שכל הפרטים כגון מכשיר מדידה ומרחק נמצאים בדו"ח המקורי,שמשום מה לא נמסר לך.אולי תוכל להבהיר נקודה זו. הדו"ח המודפס אכן יצא בצורה לא תקנית (אולי תקלת מדפסת או טעות בהקלדה). אולי תוכל לבקש לראות את הדו"ח המקורי בלשכת התנועה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

FATBOY, מה שרשמת בנוגע לרישום הנקודות אינו נכון.

לפני כמה שנים היתה הנחיה של בית משפט (מחוזי או עליון - אינני זוכר) שדרש מהמשטרה לרשום את מספר הנקודות שנלוות לכל עבירה ומאז יצאה הנחיה לשטח שיש לרשום זאת בכל דו"ח שניתן לאזרח ונוספה בפנקס הדוחות רובריקה מתאימה שבה יש למלא את מספר הנקודות.

כמו כן, בחוברת נוסחי האישום נוסף ליד כל סעיף עבירה רישום של כמה נקודות נלוות לאותה עבירה.

חבל שההנחיה לא הגיעה אליך.

בוא נגיד שדו"ח לא יפול בגלל שהשוטר לא רשם את מספר הנקודות אך זה בניגוד להנחיה (בדיוק כמו שיצאה הנחיה שיש לרשום את התאריך שעד אליו יש לשלם את הקנס - מקווה שההנחיה הזאת כן הגיעה אליך).

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

מספר נקודות לא נרשם בדו"ח אף פעם ותאמין לי יש לי חתיכת עבר ונסיון.

בכל מקרה הדוח לא תקין ושלחו לך בדואר ובלה בלה בלה הרבה זיבולי שכל לא כתוב איזה מכשיר תפס אותך לא כתוב מרחק

וגם אם הם יתפיסו לך דוח חדש זה יהיה דו"ח ממוצא מהתחת ולא דוח אמיתי שנכתב במקור לכן הוא לא שווה כלום.

זה כמו ששוטר רושם לך דוח שאסור לו לבטל אותו מרגע שהוא רשם אותו ועל פי דו"ח זה מסתכמים.

העו"ד שלי פסל עבורי כל כך הרבה דוחות רק בגלל שטויות של שוטרים אתה חושב שמותר להם להוציא דו"ח תקין אחר כך כי בא להם ולהמציא דברים מהתחת?

פנה לעו"ד אלעד שור עושה ניסים תאמין לי , אם יצאתי ממצב של 170 במקום של 90 בינערוני עם שטח הפרדה בנוי ב.... כלום!!!!

רק בגלל שהשוטר האדיוט לא הגיש לי את "המידע" בזמן שעצר אותי בצד.

שאלתי אותו איפה נתפסתי לא ענה אמרתי לו שהיו עוד רכבים מסביבי הוא טען שלא היו ... בכל מקרה סתם קפץ.

• תוכן חדש...