Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הייתי עכשיו במוסך [הערת המערכת: שם המוסך נמחק] , החלפתי שם רצועת טיימינג ומשאבת מים לפונטו ספייס שברשותי.

בדרך למוסך הפעלתי את המזגן ברכבי והוא קירר בצורה נפלאה.

כאשר הם סיימו את העבודה על הרכב, שילמתי ויצאתי לדרכי. באמצע הדרך החלטתי לסגור חלונות ולהדליק שוב מזגן על קירור, ושמתי לב שהמד היה על חימום כלומר מישהו נגע במזגן בוודאות ולכן העברתי אותו למצב של קירור. חיכיתי קרוב ל15 דקות אבל ללא הועיל, המזגן מוציא רק אוויר!!

מה אני אמור לעשות עכשיו? המוסך סוגר כי זה יום שישי ואין לי עם מי לדבר!

זה פשוט מעצבן שאתה מוציא ממיטב כספך למוסך מורשה ותמיד דופקים אותך בצורה כלשהי.

פורסם

1. לדעתי העבירו את הבורר לחימום על מנת לבצע ניקוז אוויר ממערכת הקירור.

2. בדוק מה מפלס נוזל הקירור לאחר שהרכב מתקרר. יכול להיות שחסר נוזל קירור.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לדעתי כפתור ה ac מכובה ומרוב כעס שכחת ללחוץ עליו.

אני מתבייש להגיד אבל זה בדיוק מה שקרה.

כשאני כועס אני לא חושב , זה באמת ה AC, בכל אופן תודה על ההתייחסות חברה!

פורסם

זה כמו לקוחה שלי שצרחה עלי בהיסטריה שהמחשב שלה לא עובד אחרי שתיקנתי אותו ולא היתה מוכנה בטלפון לעבוד איתי בנוגע לפתרון הבעיה, אחרי 40 דקות נסיעה ללקוחה התברר שהיא חיברה את המחשב למפצל חשמל של 5 שקעים, אבל המפצל עצמו לא היה מחובר לחשמל, מראה הפרצוף שלה כשאני מראה לה את התקע של המפצל שהיה מונח על הרצפה לו בין הספה לקיר המתיקו את הגלולה של לנסוע הלוך ושוב ללקוחה על פארש.

פורסם
1. לדעתי העבירו את הבורר לחימום על מנת לבצע ניקוז אוויר ממערכת הקירור.

זה רלוונטי למכוניות עם ברז חימום.

במכוניות ללא ברז חימום (רוב המכוניות היום אם לא כולן) נוזל קירור זורם דרך רדיאטור חימום כל הזמן, הזזת בורר חום לא פותחת או סוגרת את מעבר הנוזל דרך הרדיאטור אלא רק משנה את ניתוב האוויר על ידי הזזת מדפים.

איזה מערכת יש בפונטו ספייס אני לא יודע.

אבל בפיאט אונו לדוגמא הייתה הנחיה מפורשת להעביר את בורר החימום למצב חימום לפני ריקון/מילוי מערכת קירור. כלומר כן היה ברז חימום.

פורסם (נערך)

בספייס אין צורך להעביר לחימום כדי לנקז אויר.

דרך אגב, כמה עלה כל הסיפור של הטיימינג עם המשאבה?

עריכה אחרונה על ידי מאור30
פורסם

חשוב לבדוק תמיד את החימום,כדי לא לראות שמשאבה חדשה לא גורמת לרדיאטור חימום לפרוץ.

× וכן ראיתי כבר מקרים כאלו,בעיקר ברכבים עם משאבות מים חיצוניות.

• תוכן חדש...