Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל״ד נמוך בהנעה כאשר האוטו חם. הונדה סיוויק 97'

רועי18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

מדובר בסיוויק 97 1600 אוט׳

התחילה לי איזה בעיה בזמן האחרון שזה ממש משגע אותי. אז ככה שאני בא להניע תאוטו בבוקר( כשהוא קר) האוטו מניע בנגיעה כמו שעון. עובד עגול ונקי. הבעיה היא כשהוא חם. למשל אחרי נסיעה של חצי שעה כיביתי תרכב למשו כמו חצי שעה 40 דקות, אני בא להניע והאוטו מניע בסל״ד ממש נמוך(250-300) משתנה מפעם לפעם ואחרי 3 שניות או מתאזן לנורמל. כאילו הוא מקרטע כזה לא יודע. לא ברור לי .

אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה רבה.

הייתי בפורום הונדה ואף אחד לא יכול לעזור לי!!

עריכה אחרונה על ידי רועי18
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אחי לא נידלקת לי שום נורה..

ולא לא עשיתי שום שינוי במה שציינת

חשוב לציין שהרכב עבר טיפול פיטרים נוזלי קירור..

מרגיש לי כמו בריחת לחץ/ מצבר חלש..

לפני חודשיים העברתי לחבר כבלים להניע תרכב שלו ומאז התחילה הבעיה..

זה משגע אותי..

עריכה אחרונה על ידי רועי18
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לבדוק את הצינורות הגומי אולי יש בעיה אם ואקום..

סתכל בחיבורים שאין סדקים והכל מחובר כמו שצריך..

יש קומבינה לא מומלצת חח.. לבדוק אם עשן של סיגריה אם העשן נישאב אז זה המקום..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות זיוף של אחד החיישנים,ובגלל שהוא מזייף , לא גמור סופית הוא נותן נתונים שגויים. אז המחשב נותן פקודות שגויות והרכב מזייף בט"מ עבודה .שלושת החיישנים שיכולים לגרום תופעות כאילו הם חיישן חמצן (למדה) ,חיישן מאפ, וחיישן ט"מ בסעפת היניקה. מנסיוני פעם זה היה חיישן למדה (בהונדה חשוב רק מקורי). ופעם אחרת זה היה חיישן מאפ. כתבות בנושא אבחון תקלות | אסטרטגיית אבחון - AutoShow בעזרת אתר זה מצאתי את כל התקלות אחרי יאוש ממספר מוסכים נחשבים כולל של הונדה,משפרי צמרת ידועים,ימוסכים נושבים בפורום.אבחון תקלות | AutoShow

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...