Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני רוצה לבצע נקיון כמו שצריך לרכב, אני מתכוון להזמין את ה ONR הכחול, היות והזמנתי וקס של FUSSO ליישום לאחר דיטיילינג פלסטילנה וכו'.

אז היום עשיתי שטיפה רגילה, עם סבון של chem guys citrus כיוון שלא היה לי פלסטלינה ולא היה לי ONR, אבל הייתי חייב להוריד את הלכלוך שהצטבר על הרכב מהגשם.

הרכב עכשיו אכן נקי יותר אבל כמובן שישנם סווירלים שחוגגים על כל המרכב כמעט, וזה גם תודות למגבות MF הפשוטות שיש לי שלא ממש סופחות או מורידות את המים ומשאירים שובלים של רטיבות אחריהן.

ביצעתי שטיפה רגילה בשיטת 2 דליים, עם כפפת MF של אמריקן איגל (זה מה שהיה בחנות לפני כניסת שבת לצערי) עושה את העבודה בסדר.

 

1. שטפתי את כל הרכב במים ודאגתי שהוא רטוב, ורק לאחר מכן מעבר עם כפפה וסבון בצורה עדינה ביותר על הצבע (מניח ומושך את היד), ראיתי שממליצים לעבור מלמעלה למטה בשלבים עד שמגיעים לחלק התחתון שהוא הכי מלוכלך כדי לא להעלות לכלוך ל"אמצע" הרכב.

 

2. בנוגע ל Chemical guys citrus - שפכתי 20 ML נוזל מדוד ואז מילאתי עליו דלי, אני מתאר לעצמי שעשיתי טעות כיוון שהיה צריך לשפוך את הנוזל לאחר מילוי הדלי? היה המון קצף כשמילאתי עם הצינור בדלי, ותחושה שלא ניצלתי את כל החומר שהשתמשתי בו. כמו כן נשארו לאחר הניגוב סימנים לבנים מעט בחלק מהמקומות, יותר דומה לצואת יונים מאשר טיפות אבל גם, איך נוריד? (צבע הרכב אדום אם זה משנה)

 

3. אני רואה הרבה אנשים שמשתמשים ב ONR וראיתי כל מיני סרטונים בyoutobe, אני מנסה להבין משהו:

היישום של ה ONR בשיטת 2 דליים על רכב מלוכלך מאבק וצואת יונים וכדומה, מצריך הרטבה של הפח במים רגילים לפני יישום ONR?

ראיתי שחלק מהאנשים מרססים נוזל על הרכב, ואז משתמשים ב ONR? איזה נוזל הם מרססים מים פשוטים או שזה ה ONR עצמו? אפשר על יבש? יבש לא גורם לשריטות על הרכב?? האם עדיף לנקות קודם עם כפפת MF / ספוג רכב עדין ואז ליישם ONR?

יש אצלי במקרה optimum opti clean וראיתי שהוא די עובד על אותו העניין, האם אפשר לנסות איתו במקום ה ONR בנתיים?

 

אני קצת איבדתי את זה, אשמח להסבר קצת ולעניין אם אפשר וסורי על החפירה בשעה 2 בלילה. :)

Opel Adam S 2017

פורסם

20 מ"ל אמור להספיק לשטיפה רגילה. לפני שאתה שם את הוקס תשטוף שוב.

 

אני בד"כ מוסיף את הסבון בסוף המילוי של הדלי ואז עוד שתי שניות מזרים מים לדלי כדי לערבב את הסבון, לא רואה סיבה שלא תנצל טוב את מה ששמת בדלי אלא אם לא ניערת טוב את המיכל של הסבון לפני ששמת אותו (הוא מורכב משני מרכיבים שנפרדים עם הזמן וצריך לערבב לפני השימוש)

 

להוריד סימנים לבנים אפשר לנסות עם מגבת אחת רטובה (במים) ואחת יבשה- שפשף קצת עם הרטובה ואז תייבש, אם לא עוזר צלם ושים פה תמונה, יכול להיות זה משהו בצבע

 

ONR זה כמו סבון רגיל רק שלא צריך לשטוף עם מים אחרי השטיפה איתו. רצוי להרטיב עם מים לפני, צריך לרסס תערובת של ONR ומים (יש באתר של החברה טבלאות של רמות דילול ושימושים אופייניים), לתת לזה לעבוד 2 דקות ואז לשטוף עם כפפה והחומר מהדלי.

 

אני משתמש רק בסיטרוס, ולפני השטיפה עם הכפפה אני שם 3 טיפות של הסיטרוס בשפריצר של ליטר ומרסס על כל המשטח שאני רוצה לשטוף. זה מרכך את הלכלוך משמעותית לפני השטיפה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תודה!

אגב, אפשר להשתמש ב optimum opti clean להסיר לכלוך כמו צואת יונים או לכלוך עיקש?

ניסיתי לשפשף עם המגבות ואפילו עם מעט סבון בעדינות וזה לא ממש עזר. זה נראה כמו כתם פשוט של צואת יונים יש גם צורת פיזור בדיוק של זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אפשר בדילול של 1:3 או משהו כזה ולא להשאיר הרבה זמן על הפח (כמה שניות)- לא בטוח שיעבוד.

אבל יש דברים יעודיים לזה. לדוגמא הסיטרוס בריכוז קצת יותר גבוה- פשוט תרטיב טוב את הלכלוך ותן לו לחלחל 2-3 דקות. כנראה שיוריד גם וקס\ אוטם אם יש לך.

גם ONR יודע לעשות את זה לא רע.

 

אם נשאר לך כתם צריבה על הפח צריך לנסות לנקות עם פלסטלינה, ואם לא עובד אז פוליש.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

RSM130D - ואני חשבתי ששמתי מעט מדי - שמתי 2 שפריצים מהבקבוק סיטרוס כשכל אחד מהם בערך שווה ל 10 מ"ל לאחר מדידה (מצאתי את הכוס מדידה רק לאחר מכן \= ) , הדלי הוא 10 ליטר

 

על הרכב לא ידוע לי אם היה וקס, ואם בוצע אז בצורה נחותה ולא איכותית ככל הנראה, כיוון והרכב אצלי חודש בערך ובוצעה שטיפה רגילה קודמת, רציתי מעט לכפר על מה שהיה עם המוצרים שיש לי כרגע.

אז ONR אני אזמין השבוע, כרגע יש לי OOC (לא מרוכז, מוכן בתרסיס) אני אנסה להשתמש בו במקום בתקווה שזה יוריד את הסימנים

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

שיפופו (תמיד עוזר) הפיתרון היחידי הוא פוליש לכל הרכב? וכמובן השעה 2 בלילה ויורד מבול בראשלצ, הלכה השטיפה.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב.

תוכל לבצע פוליש ידני נקודתי, זה יטשטש מעט את הצריבה.

בעיקר את השוליים שלהם, זה יתמזג יותר טוב למראית עין עם שאר המרכב.

"יאללה בירי".

×
×
  • תוכן חדש...