Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה 2014,פשוטה מאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נתקלתי היום בסרטון הנ"ל:

[video=youtube;DvR-fDb_-hk]

כפי שניתן לראות,רכב מאוד מאוד פשוט,אפילו לא מגיע עם רדיו דיסק,השאלה היא,למה לא להביא רכבים כאלו לארץ?רכב ידני,מאוד פשוט,שהרבה משפחות ישמחו לרכוש אותו בגלל המרחב ועם מחיר אטרקטיבי...הרכב הזה לא צריך לעלות יותר מ-C1 חדשה או אלטו,הוא מאוד מאוד פשוט,אבל יכול לספק הרבה למשפחות שמחפשות רכב פשוט וזול (?).

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני לא מבין למה לא להביא לכאן מכוניות בלי אבזור מיותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי אם אלטו שהיא גם מאוד פשוטה עולה 52 ורכבי מיני מאובזרים כ 63 משפחתית לא יכולה לעלות כמו רכבי המיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

301 נמכרת בכל מקום בעולם מתחת ה208. המצב לא כך בארץ. אני מניח שאם קרסו היו מייבאים אותה היא הייתה נמכרת כמתחרה של אקסנט.

ולא נראה לי שמישהו היה חושב לקנות אותה.

פורסם

כי במדינה שוחטת אזרחיה כמו ישראל, בעצם רק כמו ישראל, שבה יש 113% מס על רכב הדגם יעלה באזור ה-80-90 אלף. עכשיו תראה לי מי ירצה רכב עירום במחיר כזה?

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

ב90 אלף לידנית לא בטוח שתהיה הצלחה,אבל ב80 אלף זה יכול להיות מעניין מאוד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לאישתי נקנתה לפני 5 חודשים חדשה מניסאן ב$14000 ,אחלה אוטו יש מרווח גדול ליושבים מאחורה מנוע 1.5 יחסית זריזה, וכן האוטו הגיע עם רדיו דיסק מקורי למרות שהוחלף בDVD GPS pioneer

פורסם

למה לא מביאים? יש 301, יש טולדו/ראפיד, sx4 סאן, סוניק, i25. לא חסר תת משפחתיות פשוטות ובלי אבזור מיותר. הבעיה היא שהמחירים בארץ יקרים. חוץ מהסוניק שעולה 80 אש"ח וה-301 שנמכרת במבצעים שונים במחירים די קרובים לזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אלמרה עם מנוע K4M של רנו עם כבל גז ? לא נראה לי שזה מה שיביאו כי אני לא מאמין שלמנוע מיושן כזה יש תקינה ארופאית בכלל

פורסם

בדיוק. יש גם גיר DPO בדגם האוט'.

מבוססת על רנו לוגאן דור קודם. רכב לארצות מתפתחות, שלא יגיע לכאן.

היא לא ברמה של פיז'ו 301 או רפיד/טולרו אלא הרבה מתחת.

הדגם שבסרטון מורכב ברוסיה מפח רוסי ה"ידוע באיכותו" ומחליד מאוד מהר.

אני לא צוחק, יש מבחן עמידות בפני חלודה שמבצע אתר רכב רוסי מסויים - האלמירה הזו השיגה תוצאות על הפנים בהשוואה לכל רכב מערבי אחר. עוד מעט אעלה תמונות משם.

פורסם

גם אם הרכב הזה ימכר בארץ, אני לא מבין למה אנשים יקנו אותו בכלל.

נניח שזה היה 70-80K ? אז אני הייתי מעדיף לקנות רכב משומש שידוע עליו כמוצלח בעולם, שלא חסכו ממנו דברים, בן 2-3 שנים, שלא נסע הרבה ק"מ (בגיל הזה שציינתי זאת משימה לא קשה).

פורסם

אז תסביר למה קונים רכבי מיני ולא סופר מיני משומשות?

פורסם

יש מגוון סיבות - אנשים חוששים לקנות משומש, רוצים את ה"ניילונים", רוצים להיות יד ראשונה וכו'.

אבל בהחלט, בחלק גדול מאוד מהמקרים מכונית משומשת בת שנתיים - שלוש ברמה גבוהה עדיפה על מכונית חדשה ברמה נמוכה יותר.

• תוכן חדש...