Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בין שני טרנספורטרים - או פער דורות אחד של אנשים ושלושה של רכבים

nitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

זכרון הרכב המשמעותי הראשון שלי, אחד שבאמת הלהיב אותי הוא מאזור גיל 6.

יום בהיר אחד בנהריה אמא שלי שוחחה בטלפון במטבח, ושמעה את אחותי בת השנתיים קוראת לה ממיטת התינוק. ביודעה שאחותי לא יכולה לצאת מהמיטה, החליטה להמשיך בשיחה ולגשת אליה עוד כמה דקות. דקה מאוחר יותר הילדה כבר הייתה לידה, ואף הייתה מוכנה להדגים כיצד התגברה על סורגי המיטה ויצאה לחופשי.

הפור נפל, צריך מיטה רגילה. טלפון לדודה שבדיוק החליפה רהיטים בחדר הילדים ויש מיטה שאפשר לבוא לקחת. אבא מצלצל לחבר, ויש רכב להובלה. פולקסווגן טייפ 2 דאבל קבינה דור שני, בצבע כחול אבק דהוי, רועש ומטרטר, אבא נאבק בידית ההילוכים הסרבנית, אבל מבחינתי הרכב הכי מעניין שנסעתי בו אי פעם.

משהו כזה:

volkswagen-typ2-pickup-02.jpg

המיטה הגיעה בהצלחה ולוותה אותנו כעשור עד שהיה כסף לחדש לאחותי את החדר.

פאסט פורוורד, סדר גודל של 25 שנה אחרי, יום גשום, לונדון המודרנית.

לא הוצאתי אותו בזמן, עכשיו גם אני אבא, הילד תופח בקצב אדיר ועושה סימנים שהעריסה בה הוא מבלה מאז שנולד קצת צפופה לו. צריך מיטה, ואם כבר, אז גם שידה, ארון ושאר ירקות. בודק מחירים, לא מתאים לי.

הפעם לדודה אין רהיטים זמינים, והיא בכלל ביבשת אחרת. פותח סמארטפון על איביי, נותן הצעה, בום. אותם רהיטים בדיוק, במצב מעולה בשליש המחיר.

ואיך נביא אותם? עקבותיו של הטרנספורטר המקורי לא נודעו, הבעלים שלו התעשר מאוד בינתיים ואז הפסיד את הכסף אצל מיידוף, ובכלל ההגה שלו היה בצד שלא מתאים לי.

אך אל דאגה! ברוב תושיה שולף אנוכי את הסמארטפון, פותח את אפליקצית Zipcar שמאפשרת לי להשכיר רכבים שמפוזרים במקומות אסטרטגיים לפי שעה, ובוחר משהו שיתאים למשימה:

800px-London_01_2013_Zip_van_5535.JPG

הפעם ארגז סגור (מדינה גשומה), הדיזל המודרני מטרטר אבל בשקט, וההילוכים מדוייקים וחלקים. אני ואבא (והפעם גם אמא) יוצאים לדרך. אבא בלחץ מזה שאנחנו נוסעים נגד הכיוון ההגיוני, הרהיטים נכנסו בקלות, ולילד יש חדר מרוהט כמו שצריך. אגב, על הרהיטים שילמתי בחלקם בכסף שנתנה אותה הדודה כמתנה לילד.

אגב, לאחד מתושבי השכונה יש דור שני דאבל קבינה מצוחצח, אני מגיר עליו ריר מעת לעת.

לסיכום:

דור אחד יותר במשפחה

שלושה דורות יותר בפולקסוואגן

עדיין צרכנים נבונים/קמצנים

אל תשקיעו את הונכם בהונאות פירמידה

תודה לדודה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחייך !

אתה יותר מדיי מחושב...

פנק את עצמך באיזה טרנספורטר (בין אם קאמפר דור ראשון, או פתוחה כזו בדיוק, דור שני. מהדרין יקנו אולי דור 3 כפול הנעה.

אחרי הכל - אתה גר בחו"ל ושם הכל יותר... אתה יודע בדיוק מה).

זכרונות ילדות - אילו מסוג הדברים שטופחים על פניך שוב ושוב.

שלא תתאכזב בגיל יותר מבוגר ("למה לא עשיתי את זה וזה..." :wink: ).

לכן צריך לנסות ולממש אותם (במידת האפשר. אפילו בקצת יותר קטן).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חולגי, זה בתכנית אין מה לדאוג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהן התוכניות, אם יותר לשאול בבקשה ?
מה שאנחנו עושים בזמן שאלוהים צוחק, כמובן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[emoji23][emoji23][emoji23]

לפני 22 שעות, hans כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת, חשבתי שהסיכויים שתקנה איזה רכב, קטנים מהסיכויים שאמא של מוחמד מורסי (אם היא חיה בכלל),

תכין לו את מנת הפול המצרי שהוא כל כך אהב (והסיכוי הזה קטן עוד יותר אם אתם זוכרים שמורסי בכלא המצרי...).

היו ימים...

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההילוכים מדוייקים וחלקים

היית צריך לשכור רכב עם DSG להשלמת החוויה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא נהגתי פעם ראשונה על DSG (6) לפני שבוע עם גולף דיזל. לא רע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנת 1992 פתחנו עסק להובלות ורכשנו טנדר כזה בן איזה 10, להובלות מזדמנות של פריט בודד כי חבל היה להוביל עם משאית שלמה מכונת כביסה מסכנה. אכן, אף פעם לא ידעתי אם שילבתי שלישי, חמישי או ראשון.

אין לי נוסטלגיה לרכב הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה סיפור ונוסטלגיה, סוג של סגירת מעגל.

יש שתי חוויות עיקריות ומנוגדות ביחס לגיר הזה :evil:

החוויות לא מנוגדות, בתחילה אתה נוהג ברכב ונהנה מהגיר הבאמת מצויין הזה ובהמשך אתה נהנה מקפה בעודך ממתין לתשובת מנהל השירות של המוסך לגבי האם תיקון הגיר כלול במסגרת האחריות או לא.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...